Kunstige rangoli -design er fargerike mønstre laget av forskjellige fargede materialer. Disse materialene er ikke pulverfarger som hvor normalt rangolis er. De er laget av perler, smykker, blomsterblader, blader, ferdige rangoli -klistremerker og andre smarte metoder for å lage rangolis. Dette legger til artens variasjoner og gjør arbeidet lettere.

Fantastiske kunstige Rangoli -design med bilder:

Her er en liste over de beste kunstige rangoli -designene med bilder som er enkle å lage og gir et fint utseende til omgivelsene.

1. Hjerteformet Rangoli-mønster:

Hjerteformet Rangoli-mønster

Vi kan se et vakkert syet rangoli -mønster på bildet ovenfor. Dette mønsteret inkluderer en sirkulær klut sydd med perler i og design og kantet med et brunt tau. I midten av to grenser ser vi blå rangoli-farge spredt jevnt og på utsiden ser vi 8 hjerteformede sømmer som omgir hele sirkelen.

2. Avtakbart Rangoli -mønster:

Avtakbart Rangoli -mønster

Bildet viser et avtakbart rangoli -mønster. Dette er en grønn rangoli som er utstyrt med rødbrune, røde, sølv- og gylne perler. Den sirkulære delen i rangoli er festet med de forskjellige delene av den kronbladslignende formen på den ytre halvdelen. De er videre lagt til med små design av ‘Pradeep’.

3. Påfugldesign ved bruk av perler:

Påfugldesign ved bruk av perler

Påfugl rangoli -designene ser vakre ut på grunn av perfeksjonen den er laget med. Den inkluderte forskjellige former for å gjøre påfuglens kropp, kroppens kant var laget med små gule perler, vingene ble designet med blandede farger, fjærene på baksiden var perfekt formet for å gjøre designet mer passende. Et rundt design på midten laget med lignende perler gjorde at designet kom i riktig form.

4. Lord Ganesha Rangoli som bruker tre:

Lord Ganesha Rangoli som bruker tre

Et tresnitt i form av Lord Ganesha hadde blitt farget med rødt for basen. Det var lagt til design med forskjellige farger av gul, oransje, grønn, lilla osv. Dette fikk rangoli til å se mer attraktivt ut, og det er passende for en anledning som Diwali eller Ganesh Chaturthi.

5. Beaded Rangoli Design:

Beaded Rangoli Design

Dette er en annen perlerad rangoli som har fire mønstre med to kontrastfargekombinasjoner og er plassert i fire forskjellige retninger. Det er et lite sirkulært mønster i midten og perledesign i kjernen. Dette er en av de mest kjente og vakre kunstige rangoli -designene med kundaner i rhombusform.

6. Enkle klistremerker Rangoli -design:

Enkle klistremerker Rangoli -design

Klistremerke rangolis er ferdige rangolis som du får på markedet. Du trenger bare å kjøpe dem, fjerne skallet og sette det på gulvet der du vil at designet skal være. Dette krever ikke tid og krefter, det gjør arbeidet enkelt og folk som er redde for å få rangoli sitt rotete har en tendens til å ta seg av disse. Denne kunstige klistremerket rangoli er pen og fargerik fordi de er laget med levende farger av rødt, gult, blått, grønt og lilla.

7. Klistremerke Rangoli -design for festivaler:

Klistremerke Rangoli -design for festivaler

Rangoli ovenfor er et klistremerke som passer for Laxmi Puja eller Diwali. Tegnet på føttene er vanligvis designet for gudinnen Laxmi for mennesker som vil at hun skal komme i hjemmene sine og velsigne dem med velstand og lykke. Dette er en enkel rangoli -design med blått, rødt, svart og gult. Det er en gul og grønn blomst designet mellom de to føttene som ikke lar designet se tomt ut.

8. Kunstig blomst Rangoli -design:

Rangoli -design med kunstig blomst

Kunstig Rangolis er også laget med blomster. På bildet ovenfor ser vi kronblad av gul og oransje ringblomst, roser, blader av et tre og kronblad av en hvit og en lilla blomst. De har blitt ensartet bosatt på rangolis som er en stjerne inne i en sirkel og som igjen har en sirkel i midten. Disse er først designet med kritt og deretter tilsatt blomstermaterialene for å få det til å se perfekt ut.

9. Kunstige Kundan Rangoli -design:

Kunstige Kundan Rangoli -design

Rangoli ovenfor er laget med Kundans som er populære i Sør -Indisk, spesielt Bangalore. Dette er et komplett sett med design som selges ferdiglaget eller kan sys og lages. Dette kunstige Kundan rangoli -mønsteret er veldig pent og attraktivt.