Rangoli -design er laget av mennesker og deretter fargelagt for forskjellige anledninger i India. Det er en form for folkekunst som har fått forskjellige vilkår i henhold til en annen region. Tamil rangoli -design har forskjellige måter å skildre en bestemt festival eller hylle en personlighet, etc. Tamiler kaller denne formen for kunst Kolam og generelt er den kjent som Rangoli.

Tamil Rangoli Designs

Tamil Rangoli Designs:

Her er de 9 beste tamilske rangoli -designene med bilder.

1. Blomstermønstre:

Blomstermønstre

Tamilene bruker vanligvis denne typen design. De inneholder mange blomstermønstre, noen har buede former og noen er kantete. De har geometriske mønstre som går rundt og rundt og lager lag med rangoli, og de er enormt fargerike. Fra midten har vi et blomstermønster i lilla etterfulgt av røde og grønne mønstre. Så blir det etterfulgt av et rosa lag og deretter et brunt og til slutt har vi blomst rundt sirkelen som er farget i vermilion.

2. Kolam Design:

Kolam Design

Dette er en pen Kolam -design ovenfor som har blitt skissert med hvitt som vanlig og deretter fylt med farger i en god mengde for å få rangoli til å se veldig lys ut. Indigo og marineblått dominerer i innredningen etterfulgt av rosa på utsiden på grunn av de flotte lotusene som er tegnet. Det psykedeliske blomstermønsteret i midten ser veldig pent ut og fargekombinasjonen er for tiltalende.

3. Design av dyr og blomster:

Dyre- og blomsterdesign

Kolam -design inneholder også mange blomster, dyr og trær bortsett fra vanlige design og former. På bildet ovenfor har vi påfugler tegnet og farget i rosa. De har lilla haler og blå vinger. De sitter alle på grener av trær som også er inkludert i designene.

4. Rangoli -design for nyttår:

Rangoli -design for nyttår

På bildet over ser vi en gruppe kvinner som maler en hel bane med geometriske mønstre av Kolam -design. De gjør det bare med vanlig hvit farge, men designene er så fine og dyktige at du ikke kan få øynene av dem.

5. Enkel Kolam -design:

Enkel Kolam -design

Bildet viser oss en veldig interessant kolam -design, tegnet og deretter fylt med ingredienser i stedet for farger. Vi har frokostblandinger, chiliflager og til og med en liten gul blomst som er satt over den hvite omrisset. Denne typen rangoli -konsept er vanskelig å finne, men det gir oss en idé om å være unik og tenke litt ut av boksen.

6. Big Kolam Design:

Big Kolam Design

Vi har pent arbeid med Kolam -design utført på bildet ovenfor. Midt i midten har vi et blomstermønster tegnet med en bakgrunn i grønt, det har blitt fulgt av flere design og hele rangoli er utført i en sirkulær form med forskjellige farger som får det til å se vakkert ut.

7. Vakker Kolam -design med hvitt og brunt:

Vakker Kolam -design med hvitt og brunt

Bildet virker som en lærer eller en mor som lærer datteren sin å gjøre denne formen for kunst. Vi ser en vakker kolam -design nede i hvite og brune kanter, som har design på innsiden som gjør at det virker som om det er veldig vanskelig, men det kan gjøres riktig med litt forsiktighet og innsats.

8. Peacock Rangoli:

Påfugl rangoli

Vi har en påfugl rangoli på bildet ovenfor. Det er vakkert å se hvordan hele designet først og fremst har blitt skissert i hvitt og deretter farget med blå nyanser for å lage påfuglens kropp. Den har også en form på en opp-ned-lotus, og det virker som påfuglen sitter på den.

9. Hvit Rangoli:

Hvit rangoli

Her ser vi igjen en kunst utført på veiene. Mønstrene er veldig vakkert tegnet ved hjelp av hvite rangoli, og det er definitivt noe som overrasker øyet.