Rangoli er i dag den mest trendy for dekorasjonsformål. Disse forbedrer virkelig den lille dekorasjonen og dens perfeksjon og utseende imponerer andre. Disse finnes utenfor huset, templet og til og med rundt et auditorium for et arrangement. Rangolis -utsikt gir et nydelig utseende å beundre av folket. En slik design er oljemaling rangoli -design der man bruker oljemalingene. Disse malene er ganske skinnende og imponerende, noe som gir smaken til rangolis. Det er mange slike design for oljemaling.

Mest populære oljemaling Rangoli -design med bilder:

Her er listen over topp 9 oljemaling rangoli -design, for å prøve disse designene er den beste dekorasjonen hjemme og gir også en fredelig atmosfære.

1. Vakre Rangoli -design:

Vakre Rangoli -design

Oljemaling Rangolis har mange design som også finnes på gatene. De vakre designene kan designes for noen store begivenheter. Den beste delen ligger i glansen, og bruk av mørke oljemalingfarger ville være det beste valget for dette.

2. Design for mørk oljemaling:

Mørke oljemaling design

Rangoli oljemaling kan også brukes i mørkt format. Det mørke formatet ville gi et mer skinnende utseende. De mørke fargene er vanligvis designet på gatene. Disse legger til fargen og smaken på rangolis. Det beste valget bør være bruk av flerfarget.

3. Enkle Rangoli -design:

Enkle Rangoli -design

De enkle rangoli -designene er ment for små arrangementer og anledninger. Disse kan ha en liten størrelse og kan brukes utenfor hjemmet. Ett av bildene av enkle rangoli er gitt i bildekilden. Bruken av flerfarger kan også brukes for de enkle designene.

4. Muggulu Rangoli Design:

Muggulu Rangoli Design

Den enkle rangoli med oljemaling har et slikt design mer som Muggulu -design, som er som en rund sirkel laget med blomster, hjerter og blader. Bildet som er gitt, klargjør den riktige betydningen. Bruken av flerfarget maling øker nivået av rangoli i dette.

5. Light Oil Paint Design:

Design med lett oljemaling

Designet med oljemaling kan også utformes ved hjelp av lys. Bruken av “Diya’s” kan være ganske effektiv når det gjelder påfugldesign. Lysene og oljemalingene sammen ville gi et stort tegn på glede for folket å beundre designet.

6. Diwali Rangoli Design:

Diwali Rangoli Design

Rangolis er generelt ment for festivalen Diwali. Det festlige nytes over hele verden sammen med å designe disse rangolisene hjemme for å nevne og nyte festivalen. Ett slikt bilde er gitt i kilden. Bruken av flerfarger er virkelig fantastisk.

7. Border Rangoli Design:

Border Rangoli Design

Border Rangoli -designene er designet nær døren eller templet for å gi grensen et annet utseende. Oljemalingene kan også være effektive i utformingen av grensen. Bruk av flerfarget maling vil øke nivået av rangoli. Det beste valget ville være å bruke oljemalingdesignene med lys.

8. Flower Rangoli Design:

Flower rangoli design

Flower rangoli -designet av oljemaling kan være en del av vakre rangoli -design. Disse kan være de beste rangoli -designene for noen flotte arrangementer. Bruken av blomster gir virkelig et vakkert utseende å beundre av folket. Bruken av flerfarger må også være der.

9. Peacock Oil Paint Design:

Påfugl oljemaling design

Ved hjelp av oljemaling kan man til og med designe påfuglen. Den vakre påfuglen ville virkelig gi et yndig utseende for å imponere mennesker. Dette kan også prøves i rangoli -konkurranser. Bruk av flerfarger vil gi det beste resultatet når det gjelder rangoli.

Rangoli -designene med oljemaling har mange flere design, men disse var noen av de beste. Den beste designen kan være blomsterdesignet sammen med oss ​​av lys, men for noen små anledninger kan man designe noen enkle og enkle rangoli -design.