Gujarati är kända i landet för sina ljusa och vackra rangoli. Det är en integrerad del av deras kultur och tradition och är också något de är kända över hela landet för. Under de senaste åren har många nya Gujarati rangoli -mönster dykt upp. Alla ser unika och attraktiva ut. Om du hoppas på att göra en design som är Gujarati -stil, bör du hänvisa till följande stycken där några av de bästa har anställts. De är alla vackra.

Enkla och senaste Gujarati Rangoli -mönster:

Hitta här några bästa Gujarati rangoli -mönster

1. Blommig Gujarati Rangoli -design:

Gujarati Rangoli Designs

En utmärkt idé för en Gujarati Rangoli -design ska vara den som innehåller något så vackert som blommor. Du kan använda rosenblad och gröna blad till den här. Använd dina favoritformer och du kan skapa något så fantastiskt som detta. Använd också ljusa lampor för att omge Rangoli. Det kommer att vara väldigt naturligt och autentiskt.

2. Spektakulär Gujarati Rangoli -design:

Spektakulär Gujarati Rangoli -design

En Rangoli -design som ser spektakulär ut kommer säkert att ge dig många komplimanger. Om du letar efter något ljust och vackert kan du använda denna design för att passa ditt ändamål. Använd massor av ljusa färger som blått, rött, gult, rosa och svart och rita vanliga geometriska former som den som visas ovan. Även om det kräver mycket hårt arbete kommer du säkert att få bra resultat.

3. Papad Gujarati Rangoli Design:

Papad Gujarati Rangoli Design

Vem visste att du kunde använda Papad för att göra en cool rangoli -design? Tja, Gujarati är ett mycket innovativt samhälle, och de har använt några av sina favoritdelikatesser för att skapa denna fantastiska Rangoli. Du kan också använda andra föremål som guldpinnar eller färgglada stekartiklar för att skapa detta unika konstverk.

4. Påfågel Gujarati Rangoli Design:

Påfågel Gujarati Rangoli Design

Gujarat är känt för sitt vilda djur och vackra arter. Den bästa här är Indiens nationalfågel, påfågeln. Du kan skapa en utmärkt design med denna underbara fågel och säkert ta bort priset. Använd något så ovanligt som tablas och fyll dem med attraktiva och ljusa färger. Du kommer att bli förvånad över hur bra det ser ut.

5. Diya Gujarati Rangoli Design:

Diya Gujarati Rangoli Design

En Rangoli -design utan Diyas, särskilt under Diwali, ska säkert vara ofullständig. Så denna gång, skapa en design som visar härliga bilder av Diyas. De är mycket lämpliga för tillfället. Du kan också sätta en lampa mitt i mitten för att förbättra skönheten i denna design.

6. Bästa Gujarati Rangoli -design:

Bästa Gujarati Rangoli -design

Detta är en av de bästa Gujarati rangoli -designerna. Det ser unikt och attraktivt ut.

7. Enkel Gujarati Rangoli -design:

Enkel Gujarati Rangoli -design

Du kan göra en enkel Gujarati Rangoli -design med hjälp av stenciler. Skapa dina favoritformer och fyll dem med ljusa färger. Du kan använda grönt och rosa om du gör blommor. Håll dig dock till att göra en blommönster eftersom det här ser enkelt, säkert, naturligt och väldigt vackert ut.

8. Underbar Gujarati Rangoli -design:

Underbar Gujarati Rangoli -design

Om du anordnar ett stort evenemang under högsäsongen och letar efter en Rangoli -design, så är detta den perfekta för dig. Använd påfågelfjädrar och några autentiska mönster för att omge den. Du kan använda fast apelsin för sin bakgrund och omge den med blommor.

9. Ganesh Gujarati Rangoli:

Ganesh Gujarati Rangoli Design

Under Diwali brukar folk leta efter en design som kommer att få fram den festliga stämningen. Om du är en av dem bör du definitivt använda Ganesh Gujarati Rangoli Design. Det är mycket populärt och har använts i flera hem. Den härliga bilden av Lord Ganesh i mitten av Rangoli ser anmärkningsvärd och lyckosam ut. Designen är en säker vinnare.