Rangoli i pooja -rom gir harmoni, helse og positiv ro i hjemmet. Rangoli indikerer at gudinnen Laxmi kommer inn i huset ditt. Det lukker den negative energien som kommer inn i hjemmet vårt. Mange design har et annet mønster, og fra begynnelse til ekspertnivå kan design brukes til pooja -rom. Disse rangoli -designene for pooja -rommet prøver det, få den fredelige atmosfæren i hjemmet ditt.

Enkle Rangoli -design for Pooja -rom med bilder:

Her er noen topp 9 rangoli -design for pooja -rom, folk kan bruke sine ferdigheter til rangoli -design i henhold til deres ledige plass i pooja -rom.

1. Tøff, men søt Rangoli -design:

Tøff, men søt rangoli -design

Hvis du har mer plass i hjemmetempelet ditt, og hvis du har mer tid til rangoli -design, kan du prøve dette er et spesielt rangoli -design for pooja -rom. Dette ser vanskelig å designe, men mange materialer som brukes til å tegne dette designet som farget ris, hvit sand og plusspunkt er at du kan sette divaer på den. Dette designet spesielt laget for enhver festival som Diwali eller dussehra navratri.

2. Mini Pooja Room Rangoli:

Mini Pooja Room Rangoli

Når vi bestemmer oss for å lage vanlige rangoli -design for pooja -rom, bruker kvinner gjerne kreativiteten i pooja -rom. Hvis du har liten plass foran det lille hjemmetempelet, er dette den beste rangoli for pooja ghar. Dette er lite og justerbart til raskt laget.

3. Border Rangoli Design:

Border Rangoli Design

Noen ganger elsker folk å bruke rangoli -design til husets tempel, men på grunn av lav plass prøver de stort sett å designe på en flat svart firkantet stein. Dette er den beste ideen, og border rangoli gir også pooja -rommet et klassisk utseende. Prøv dette designet for din presserende spesialdesign.

4. Enkel Rangoli -design:

Enkel Rangoli -design

Mindre tid rangoli design for pooja rom, hvis du vil, så er dette designstykket det beste enkle rangoli for pooja rom. Bare bruk av oransje, grønn og hvit kombinasjon av rangoli gir det kule inntrykket i det første utseendet. Blomster er det enkle, men likevel søte valget for rangoli -mønster.

5. Rangoli Design for Night:

Rangoli Design for Night

Mange festivaler elsker å nyte denne sesongen med familien, og de stoler på positiv energi de får ved denne typen anledninger. Når en plan for en heldagsfestival hjemme, så er rangoli om natten den beste delen for pooja -rom, gir den en effektiv måte i mykhet i hjertet. Å bruke ‘diva’ eller ‘panti’ på rangoli gir et friskt utseende for pooja -rom.

6. Peacock Rangoli Design for Pooja Room:

Peacock Rangoli Design for Pooja Room

Påfuglkunst er den beste designen i rangoli -mønster; Prøv noen design i påfuglkolleksjoner og tegn på en flat overflate foran pooja -rommet. Gjør det fargerikt fra hvert punkt på grensen, og gi et blått fyllfeste for hvert tomrom. Dette er en eksperttype rangoli -design som du kan prøve i henhold til kreativiteten din.

7. Shivratri Pooja Room Rangoli:

Shivratri Pooja Room Rangoli

Mange folk liker å tegne en rangoli i henhold til herrens feiringsdag, lord shiva spesiell rangoli kan noen designe på en enkel måte. Denne designen gir riktig komfort for pooja -rom. Ved å bruke mørke hvite tykke sandlinjer og uten noen farge, kan du lage en Lord Bholenath -type “struktur”. Denne designen er nyttig på Maha shivaratri -dagen.

8. Chakra Rangoli for Pooja Room:

Chakra Rangoli for Pooja Room

I henhold til flere mønstre i rangoli -design, er chakra rangoli -design også det beste alternativet for pooja -rom. Du trenger ikke mer innsats bare ved å bruke hvit farget rangoli sand, du kan prøve dette designet. Hvite linjer med sirkulær bevegelse med klokken og bruk av kurve med parallell form av linjer kan bruke riktig utseende for pooja -rom.

9. Rangoli Design for Holi:

Rangoli Design for Holi

Hvis du er ekspert på rangoli -design, kan radha Krishna -par rangoli med riktig ansiktseffekt være det gode valget for festivalholi -sesongen. Foran pooja-rommet kan du lage et slikt design, det vil ta litt mer tid, men du vil få god forståelse for dette bildet. Blandet farge med riktig ansiktsstruktur berøring gir et komfortabelt utseende.

Hvis du tenker på å fange den positive energien hjemme, får du daglig liten rangoli -design for pooja -rommet ditt med jevne mellomrom. Hver dag kan du bruke forskjellige mønstre og design, fra nakshatra til gudebilder, design i Rangoli er den beste måten for enhver festival. Rangoli er den pulserende kulturen i India.