9 spesielle Raksha Bandhan Rangoli -design for 2021!

Raksha Bandhan er den berømte årlige feiringen og festivalen. Kvinner eller jenter gir et spesielt bomull laget et armbånd til broren som behandler, støtter eller veileder henne som en bror. Rakhi er beskyttelsestypen av knuter, og dette er som et løfte fra broren som støtter søsterens levetid. Raksha Bandhan er den følelsesmessige bindingen mellom søsken. Denne feiringsdagen er en spesiell dag for alle brødre og søstre, rangoli -design for Rakhi er en del av denne dagen som et lite jentebarn til eksperter kvinner liker å lage på denne dagen. Gjennom denne artikkelen er de beste Raksha Bandhan rangoli -designene samlet og presentert for å gjøre hjemmet ditt vakrere på rakhi -dagen.

Beste Rangoli -design for Rakhi med bilde:

Få favorittmaterialet ditt til å designe rangoli for Rakhi, og prøv disse topp 9 rangoli -designene for Raksha Bandhan, inviter gjerne broren din.

1. Enkel Raksha Bandhan -design:

Enkel Raksha Bandhan -design

Raksha Bandhan er feiringen som skaper det trygge følelsesmessige båndet mellom søster og bror -forholdet. Rangoli vil være et utmerket valg for å gjøre en spesiell dag på festivalen. På en flat overflate kan enkelt enkelt Raksha Bandhan rangoli -design med et ønsket sitat på Marathi hjelpe deg med å presentere ønsket ditt i ord.

2. Fantastisk vakker Rangoli -design:

Fantastisk vakkert Rangoli -design

Dette er et rangoli -mønster som er nyttig for kreative designere og også Raksha Bandhan spesial rangoli -design. På Rakhi -dagen kan du lage denne typen design ved å bruke fingrene i kurvebevegelse. Midten har en design av lotusblomst med sirkulære maling i gjørmefarget. Dette er spesielt god rangoli for Rakshabandhan. Blandede farger kan gi et klassisk vedlegg på Rakhi -dagen.

3. Fargerik Raksha Bandhan Rangoli:

Fargerik Raksha bandhan Rangoli

Hvis du har en liten plass foran inngangen til døren, kan du prøve mørkblå firkantet rangoli av rakhi -design, ved å bruke blandede mørke farger kan fange oppmerksomheten til slektninger eller gjester. Ulike nyanser med symbolet Rakhi og det å nevne sitatet Raksha Bandhan kan oppnå en takknemlighet fra broren din.

4. Symbol Rangoli på Rakhi -dagen:

Symbol Rangoli på Rakhi -dagen

Rakhi er hovedfeiringen i hinduistisk kultur, og den definerer den emosjonelle tilknytningen mellom bror og søster. Du kan bruke rakhi -symbolet i rangoli, som er det beste alternativet hvis du er nybegynner innen rangoli -design. Prøv denne enkle og enkle designen med forskjellige farger og mønstre også.

5. Ganesha Rangoli på Raksha Bandhan:

Ganesha Rangoli på Raksha bandhan

De jentene som ikke har noen bror, og de vil feire Raksha Bandhan; da er Lord Ganesha det beste valget for å gjøre ham til din bror. Ganesha rangoli gir deg en positiv effekt på tankegangen. Å bruke grønn farge på rangoli kan gjøre din Raksha Bandhan -dag helt spesiell.

6. Marigold Flower Design på Raksha Bandhan:

Marigold Flower Design på Raksha bandhan

Hvis du ikke har noen rangoli -ting hjemme, trenger du ikke bekymre deg, du kan prøve å lage en rangoli ved hjelp av tilgjengelig materiale. Få blomster for å lage en spesiell design av rangoli på Raksha Bandhan. Denne designen gir et friskt utseende på døren din, gule og røde blomster vil være nyttige for denne rangoli. Prøv det.

7. Spesiell Rangoli for å komme sammen på Raksha Bandhan:

Spesiell Rangoli for å komme sammen på Raksha Bandhan

Mange mennesker liker å feire festivalene sine med familien, og de planlegger i henhold til dette møtet. Hvis du lager en spesiell dag på Raksha Bandhan, kan du lage en spesiell rangoli av Raksha Bandhan ved å bruke dette designet. Folk som elsker å bli med på denne funksjonen i gangen eller banketten, og ved inngangen til gangen kan du sette dette designet med favorittfarger. Det kan se litt vanskelig ut å designe, men du kan ta hjelp av dine andre ekspert rangoli -designere.

8. Kreativ Raksha Bandhan Rangoli:

Kreativ raksha bandhan rangoli

Få din kreative tenkning i rangoli -design; denne vil være et godt valg for dine kreative fingre. Du kan bruke en enkel sirkulær og oval form på mønsteret med fingrene. Få dette designet med ønsket sitat på det. Få det til å skinne med andre farger; ikke glem å tegne den mørke grensen for design.

9. Floral Dots Simple Rangoli:

Floral Dots Simple Rangoli

Små jentebarn som er veldig begeistret for Raksha Bandhan -dagen og ønsker å prøve rangoli -design på Raksha Bandhan -dagen, så kan de prøve dette blomsterdesignet på et nybegynnernivå. De vil sikkert nyte denne enkle typen rangoli. Disse rangoli -designene for Rakhi vil være en god idé å gjøre deg glad med foreldrene dine og broren din.

Sammendrag:

Forholdet mellom bror og søster er målløst; du kan ikke nevne dem med ett ord. Noen er med meg, er løftet fra bror til søsteren. Rangoli -design for Rakhi er hovedtypen av kreativ idé som uttrykker ønsker i stedet for ord.