Når det gjelder indisk kultur, har Rangoli -design et eget sted. Noen tradisjonelle indiske festivaler vil ikke være komplette uten Kalash Rangoli -design og Kalash puja. Hvis du liker å lage Rangoli -design, kan du enkelt lage dem ved å følge enkle metoder nedenfor. Det er design som er enkle å lage og komplekse også. Velg din kjære i henhold til din interesse.

Beste andaktige Kalash Rangoli -design med bilder:

Sjekk noen topp 9 Kalash rangoli -design som du kan prøve. I disse designene får du ditt beste rangoli -mønster med hjelp til å forbedre din egen rangoli -idé.

1. Diwali Special Kalash Rangoli Design:

Diwali Special Kalash Rangoli Design

Kalash Rangoli -design er en kjent type, og de er enkle å lage. Dette designet er for den som liker å lage en enkel. Du trenger ikke kunstnerisk talent for å tegne denne fargene er også enkle og begrensede. Dette er symbolet på velstand, og du kan ønske din gjest velkommen ved å lage denne Rangoli foran huset ditt.

2. Fascinerende Kalash Kolam -design for Diwali:

Imponerende Rangoli Design for Diwali

Hvis du vil lage et fancy Kalash Rangoli -design for Diwali, er dette det passende valget. Du må bruke litt tid på å lage dette. Du kan lage denne eller få den ferdige og dekorere hjemmet ditt. Denne Kalash -designen har blitt dekorert med perler og steiner.

3. Unikt Kalash Rangoli -design:

Unike Rangoli -design

Dette er et Kalash Rangoli -bilde du kan bruke til all lykkebringende festival. Dette er en fin og enkel design med et Kalash- og lotusdesign under seg. Kalash har et design med flytende penger som viser rikdom. Hvis du liker å tegne er det enkelt. Du trenger ikke å bruke kompliserte design.

4. Kalash Kolam med Kundan Work:

Kalash Kolam med Kundan Work

Nå blir Kalash Rangoli med Kundan -arbeid populært. Du kan kjøpe en ferdig en for å dekorere hjemmet ditt. Designet er vakkert dekorert med perler og steiner. Mange andre typer av samme design er også tilgjengelig med forskjellige konsepter. Du kan bruke den til alle festivaler.

5. Diwali Special Kalash Rangoli Design:

Diwali Special Rangoli Design

Dette designet er en enkel Kalash Rangoli designtype. Du kan enkelt lage den ved å tegne en kontur og fylle de respektive fargene på den. Du kan dekorere fargerike Diya i mellom for å forbedre utseendet. Når det gjelder Diwali er dette det enkle og enkleste Rangoli -designet du kan velge.

6. Kalash Rangoli Design med Diya:

Kalash Rangoli Design med Diya

Annet enn Kalash Rangoli -design med kokos kan du prøve med en Diya på. Det representerer velstand og Diwali er lysets festival. Designet er enkelt og omgitt av blomsterdesign. Velkommen dine gjester med denne vakre designen foran døren din og få rikdom.

7. Fargerike Diwali Kalash Kolam -design:

Fargerike Diwali Rangoli -design

Hvis du er klar til å bruke litt tid på å designe et vakkert Kalash Rangoli -design, kan dette designet passe for deg. Den har fire Kalash med Diyas på. Annet enn Kalashas har den trær, blomster og mange andre symbolske fremstillinger relatert til festivalen. Du kan prøve disse fargerike designene på denne Diwali.

8. Akryl Kalash Rangoli Design:

Akash Kalash Rangoli Design

Hvis du vil utforske andre Kalash Rangoli -design, er akryltypen en god. Den har en Kalash med to Swastika -symboler. Denne er dekorert med fargerike steiner og speil. De representerer velstand og rikdom. Rangolis er den tradisjonelle dekorasjonen for å ønske gudinnen Laxmi velkommen til ditt hjem. Gjør det så vakkert som mulig.

9. Enkel Kalash Rangoli med prikker:

Enkel Kalash Rangoli med prikker

Du kan enkelt lage Kalash Rangoli med prikker for enhver anledning. Denne designen er enkel og lett å lage, og vil gjøre din Rangoli fargerik. Diwali representerer en fargerik festival med Rangolis, søtsaker og kjeks. Du kan dekorere den ved ganske enkelt å feste prikkene ordentlig. Prøv det denne gangen og dekorér hjemmet ditt.

For å dekorere hjemmet ditt med Rangolis får du noen populære design her. Alle er enkle å lage, og hvis du vil, kan du sjekke videoopplæringen for å gjøre jobben din enkel. Bruk fargerik Rangolis og velkommen gudinnen Laxmi hjem til deg.