Ingen andre land har så mange festivaler som India. Så variert det blir, er det en grunn til å feire alt. Fra farge til lys og søtsaker, Puja er morsom, men helt ufullstendig uten Rangolis. De fineste av de 9 beste ideene for festival rangoli -design med bilder er oppført her nede, noe som gjør jobben din enklere, slik at du helt kan konsentrere deg om å ha det gøy gjennom prosessen.

9 beste Rangoli -design for festivaler med bilder:

La oss finne her med viste indiske festival rangoli -design som vil gi deg en ide om hvordan du gjør designet på rangoli.

1. Unik Round Festival Rangoli Design:

Unikt rundt Rangoli -design -Festival Rangoli -design

Det er en av de mest detaljerte og pittoreske i utseende og en vinn-vinn når du har gjester å glede. Det kan enkelt gjøres ved å lage en stor sirkulær form og deretter blomstermønstre i midten. Dekorer det mens du går, men sørg for å bruke kontrastfarger der det er overlapping av to konturer.

2. Vasant Panchami Rangoli Design:

Vasant Panchami Rangoli - Festival Rangoli Designs

Saraswati Puja er tiden da alle barna i familien samles for å tilbe lærdommen. For å gjøre festivalen enda bedre, kan du alltid bruke en rangoli med de riktige kantene og formene for å lage en svane eller venen som gudinnen bærer.

3. Hinduistisk håndlaget religiøst Rangoli -design:

Hinduistisk håndlaget religiøst Rangoli -design

Fra om til hakekors, denne Rangoli er en allsidig en, som kan brukes til alle anledninger. Vanligvis lett å lage, det implementeres når du ikke vil at kunsten din skal tas ned så snart festivalen er over.

4. Durga Puja Rangoli Art:

Durga Puja Rangoli - Festival Rangoli Designs

For å gjøre denne festivalen rangoli, er Bengal stil gudinnen Durga ansikt den rette måten å starte. Start med en grov skisse og sett deretter inn farger mens du går. Ikke glem å stille portrettet med lyse mønstre rundt.

5. Shining In The Dark Onam Festival Rangoli:

Shining In The Dark Onam Rangoli - Festival Rangoli Designs

Du kan velge å lage en rangoli for Onam for å markere høsten. Du kan lage en vakker Kathakali ved å bruke dine mørke favorittfarger og omforme dem med pensler. Sørg for å legge ut diyas rundt, siden de mørke fargene ville fange mye oppmerksomhet på den måten.

6. Lord Ganesha Round Rangoli Design:

Lord Ganesha Round Rangoli Design - Festival Rangoli Designs

Brukt i de fleste hjem på den lykkebringende dagen i Ganesh Chaturthi, er det en stor mani i deler av Mumbai der tilbedelsen av Lord Ganesha Rangoli har en avgjørende betydning. Start med å lage et grovt bilde av Lord Ganesha i midten, og dekorer det deretter etter egen vilje.

7. Shivaratri Festival Rangoli:

Shivaratri Festival Rangoli

Det krever ingen gjetning å innse at denne Rangoli ville bruke Om -symbolet for å gi et spesielt preg av festligheten ved anledningen når du ber om mannens lange helse. Det vil se fantastisk ut, og du kan begynne med å lage et Om -symbol først og deretter omgi det med mønstre og design i lyse farger.

8. Radha Krishna Rangoli Art For Krishnashtami:

Krishna Rangoli - Festival Rangoli Designs

Noe flott for en Rangoli -kunst kan være Radha Krishna Rangoli -designet. Bildet av disse elskerne er så vakkert for Rangoli er for festival. Fargene skal være lyse og Krishna skal være i blått for å gi utseendet et snev av ekthet.

9. Diyas Rangoli Design For Festival Diwali:

Diwali Rangoli Design - Festival Rangoli Designs

Diwali er den lyseste festivalen i den indiske kalenderen, og ingenting søl ut så mye som en Rangoli. Under den festlige anledningen kan du hente alle rosene ved å bare tegne diyas og plassere små pærer på plass.

Det er viktig i vår kultur å markere den hellige begynnelsen på en festival med en Rangoli, og disse 9 designene bør absolutt sette rekordene dine rett og tjene som en ultimate guide gjennom alle feiringer i året.