Vill du fira den traditionella festdagen med färgpulver ?? Den här artikeln tar fram de 9 bästa tipsen om hur man gör rangolipulver hemma, snarare än att använda rangolipulver köpt från butiken som kan vara ganska dyrt och för de som är allergiska mot rangolipulver med icke-organiska element.

Hur man gör Rangoli -pulver hemma i olika färger:

Här är topp 9 rangoli -pulver som du kan göra hemma varje dag som du använder festivalen.

1. Rose Rangoli -pulver:

Rose Rangoli Powder

Tjejer som gillar rosa färg och vill måla dem med ros rangolipulver, så här är idén, torka rosenblommor och slipa dem och tillsätt med fint allroundmjöl, här är det bästa hemlagade rangolipulveret klart att använda.

2. Gult Rangoli -pulver:

Gult Rangoli -pulver

Den gula ljusa färgen som passar mycket bra för rangoli, man kan göra gult färgpulver genom att använda gurkmeja som huvudingrediens. Dessa pinnar torkas och males till halvfint pulver; detta kan mycket väl användas som rangoli -färgpulver. Du kan prova detta gula pulver för din vanliga användning hemma.

3. Cherry Red Rangoli Powder:

Cherry Red Rangoli Powder

Körsbärsröd är en rik och attraktiv färg som kan användas för att måla rangoli under den festliga dagen. Här är den bästa idén för det, använd de torra rödbetfake som huvudingrediens. Mal det och här är det bästa körsbärsröda rangolipulvret.

4. Orange Rangoli -pulver:

Orange Rangoli -pulver

Den orange färgen är den ljusa och färgglada färgen som definitivt är sommarens färg. Denna sommar svala färg Orange färgad frukt, apelsinskal torkas och males i halv grovt pulver och blandas med kikärtspulver. Ta några droppar doft med detta, blanda väl så får du god lukt efter användning.

5. Nyanser av grönt Rangoli -pulver:

Nyanser av grönt Rangoli -pulver

För att göra din värld bio -laddade produkter, här är den bästa idén med att använda grönt blad spenat, koriander och andra gröna herby för att göra detta gröna rangolipulver. De gröna bladen torkas och males till fint rangolipulver. Det här är en bra typ av pulver som du kan prova minst en gång.

6. Lila Rangoli -pulver:

Lila Rangoli -pulver

Den lila färgen som är en favoritfärg bland tjejer och damer som är intresserade av att designa rangoli, prova sedan att göra lila färgpulver till rangoli hemma med hjälp av den torkade lavendelblomman som huvudbas.

7. Brunt Rangoli -pulver:

Brunt Rangoli -pulver

Mörkbrunt färg rangolipulver kan vara det bästa valet att använda som hemlagat rangolipulver, detta pulver uppnås genom att använda kanelstänger som huvudingrediens. Kanelstavarna torkas och pulveriseras. Men ett annat sätt kan vara att använda redan pulveriserad kanel.

8. Rangoli -pulver i vitt färg:

Vit färg Rangoli pulver

Hur man gör vitt rangolipulver hemma? Vilket kan vara det enklaste och mest effektiva rangolipulvret som kan göras mycket enkelt med hjälp av en huvudingrediens som är riset? Det torra riset mals väl och används som rangolipulver.

9. Rangoli -pulver i blandad färg:

Blandat färg Rangoli -pulver

Blandade färger rangoli kan enkelt göras med hjälp av olika färgglada rosenblad som huvudingrediens. Färgerna kan väljas efter eget val. Dessa kronblad torkas och pulveriseras. Denna färg blandas med grovt salt eller med allroundmjöl.

Att gå grönt är huvudsyftet med att göra saker av naturmaterial istället för att använda oorganiska material. Ett sätt för damer som dagligen dekorerar sin entré med färgglatt rangolipulver, för dem är detta hemlagade rangolipulver absolut en fenomenidé.