Geometriske rangoli -design holder en ukonvensjonell vri for seg selv. Det er ikke det eneste vanlige i dem. De er enkle å lage, og sluttresultatet er absolutt gledelig. Hvis det er noe annet du vil prøve og feire til festivalene dine, kan du prøve et av disse mønstrene.

Vakre geometriske Rangoli -design med bilder:

1. Diwali Square Rangoli:

Geometriske Rangoli -design

Å lage denne er like enkelt som dagen, ettersom alt du trenger å gjøre er å velge to lyse farger og lage 4 kryssende firkanter med alternative farger for å danne en større. Dekk midten med to store Diyas, og jobben din er ferdig. Ja, det er så enkelt!

2. Circular Floral Gujarati Rangoli:

Rundskriv Floral Gujarati Rangoli

For å lage denne, velg lyse farger som gul og rød og begynn å lage de runde skallene til noen blomster, hver på en sjenerøs avstand. Deretter lager du kronbladene ved hjelp av en linje som eller trekantede mønstre rundt sirkelen. Dette er det enkleste av dette partiet og det beste alternativet når du har det travelt.

3. Rød og hvit Star Rangoli:

rød-og-hvit-stjerne-rangoli

Denne geometriske rangoli -designen er laget med den ultimate dødelige kombinasjonen av rødt og hvitt, og er intet mindre enn perfeksjon. Du kan alltid legge til flere farger og vri på rangoli hvis du vil at den skal være lysere. Begynn med en sentral rød stjerne og fyll rommet rundt med hvite stjerner, noe som gjør hver litt større enn den forrige. På de kryssende linjene legger du til en rød farge for å få en bedre endevisning.

4. Tilkoblet Pyramid Rangoli:

Pyramid rangoli

Snarere kunstnerisk, dette mønsteret er fargerikt og passer for festivaler som Holi og Diwali. Lag svarte grenser og lag et 3D-pyramidelignende skjelett først. Deretter legger du forskjellige farger i dem mens du går og fyller ut de utelatte mellomromene slik at de ser ut som en trekant.

5. Square Arc Rangoli:

Square arc rangoli

Dette er nok en rød og hvit rangoli som er egnet for lyse områder og mørkt gulv, hvor hvitt vil skille seg ut. Begynn med å lage et lite sentralt kvadrat og lag piler på alle sider. Fullfør mønsteret ditt ved å lage en større firkantbue som dekker det indre geometriske rangoli -kunstverket.

6. Rundskriv Om Rangoli:

Rundskriv Om Rangoli

Hvis du feirer Shivaratri, vil dette ikke være mye bry og vil ikke slite deg lett selv om du er rask. Etter å ha laget den sentrale ‘Om’ med gul, blå, rød og hvit, fortsett og gjør rammen med lyse farger, og jobben din er ferdig.

7. Triangle Diwali Rangoli:

Triangle diwali rangoli

For denne trenger du lyse nyanser og mental forberedelse for å tegne mange trekanter, det er det. Tegn sekvenseringstrekanter i alle former og farger, og plasser deretter Diyas som omgir den for å markere fargen. Sluttresultatet vil gjøre deg fornøyd.

Så hvis du kjeder deg med de vanlige vanlige rangoli -designene, kan du dekorere gangen din eller inngangen din med disse mønstrene og få all ros for din perfeksjon.