Øredobber har en viktig rolle i å gjøre seg klar for en enkel eller sporadisk funksjon. De er også veldig viktige for vanlig slitasje. Det er en åndelig betydning å ha dem på. det er et tegn på overlegen status og utvikling i spiritualitet. Det er også et viktig smykke for de gifte kvinnene i India. Det gir kvinnene fysisk og mental balanse for å håndtere enhver negativ situasjon.

Blant alle designene er hengende øredobber ganske populære i disse dager. Ørepyntene omgir øreflippen. Med forskjellige former og design er de i stand til å fange tiltrekningen til alle kvinner med et enkelt blikk. Lysekroner og drop øredobber er også en kategori av dingle øredobber.

Vakre Dangle øredobber i mote:

La oss gå gjennom noen fantastiske design av dinglende øredobber som sikkert ville få en plass i tilbehørskassen.

1. Blå sommerfugler dingler øredobber:

Blå sommerfugler dingler øredobber

Design i sommerfugler har alltid grepet kvinnenes hjerter. En lignende design er laget med blå safirlignende diamanter. Ørepynten gir et fullt dekke til ørene der sommerfuglene strekker seg under øreflippen for et nydelig utseende.

2. Ball Design Dangle øredobber:

Ball Design Dangle øredobber

Elsker de hengende rundskrivene under øreflippene dine! En øredobbeldesign i gull er det du leter etter. Øredobberne er laget av gull som dekker ørene veldig godt. Brettingen av øredobber er også gitt en diamantformet forbindelse for et symmetrisk utseende.

3. Cage Design Dangle øredobber:

Cage Design Dangle øredobber

Disse øredobber i gull er laget med en kombinasjon av gull og sølv. Øredobbene er gitt et bur -sjarmdesign hvor sjarmen er laget med svingete design. Den lille øredobben er valget av kvinner i alle aldre for vanlig bruk eller ved anledninger.

4. Designer Dangle øredobber:

Designer øredobber

Leter du etter en lang dingle øredobber å ha på deg kjolen eller på et designert stykke! Her er en øredobber i sterling sølv som er lang nok til å nå på skuldrene dine. Øredobben er gitt svingete sølvglass med krystaller festet på kurvene og en enkelt kjede i midten.

5. Enkle Dangle øredobber:

Enkle dingle øredobber

En enkel design i den lange dinglende øredobben er laget med en liten kjededesign som ender med en krystall i hvitt på slutten. Øredobben har ingen låser med seg. Endene er gitt like lange på begge sider for å gi den et nytt utseende. Prøv designet for et nytt utseende på vanlige dager på kontoret.

6. Diamond Dangle øredobber:

Øredobber i diamant

Diamant og sølv er den beste kombinasjonen å bære til enhver form for fest, bryllup eller lignende anledninger. Her er en lignende design av sølvhengende øredobber som er kantet med små diamanter for et skinnende utseende. Øreringens tråd får også små hvite diamanter for å tilføre designet noe glamour.

7. Anker Design Dangle øredobber:

Anker Design Dangle øredobber

Et øredobber i sølv i dingling som er mye valgt av tenårene fremfor casuals, er ankerdesignøreringer. De er laget i sølv og får et ankerutseende, avrundet med et tau. Den lange øredobben betyr styrke og stabilitet i brukerens liv. Det er også valgt på flotte kjoler eller kjoler.

8. runde dingle øredobber:

Runde hengende øredobber

Et design som tar deg tilbake til retroperioden er øredobber i sterling sølv, populært kjent som runde øredobber. Den enkle øredobben er gitt fem perlelignende design i midten som er fikse.

9. Hook Look Dangle øredobber:

Hook Look Dangle øredobber

Krokdesign -øredobber i sterlingsølv kommer med et annet utseende. Den er inspirert av krokene til kjedene eller armbåndene i en opp-ned-design. Den nedre delen får et grovt utseende, mens toppen har et design som om den er laget med flere sirkulære kurver om gangen, lik et kjegleutseende.

10. Disc Look Dangle øredobber:

Hengende øredobber med plateutseende

Svart farge har ikke bare fått mange kjøpere i tilbehørslisten også. De sorte hengende øredobber får en skivelignende design. Senteret er også besatt med et design som ligner på en blomst med en diamantsentral. Designet er en kombinasjon av gull og svart farge.

11. Charm Pearl Dangle øredobber:

Charm pearl øredobber

Et nytt design inspirert av den tradisjonelle jhumkas er sjarmen perle øredobber dingler. Den sølvkjede delen er laget med flere små perler som er festet med hvite perler i en rund design. Det er mye båret med etniske antrekk og kjoler også. Noen tenåringer foretrekker det imidlertid også på jeans og shorts.

12. diamantperle Dangle øredobber:

Øredobber i diamantperle

Et beskjedent design med perlehengende øredobber får et snev av små diamanter for å gjøre det mer spesielt og delikat. Øringen er gitt en sølvtopp som dekker øreflippen mens den er en sjarm; en hvit perle er festet på slutten. Øredobben kan bæres på fest, på etnisk slitasje eller vestlig, eller kan også brukes til vanlig bruk.

13. Almond Dangle øredobber:

Mandel dinglende øredobber

Øredobber i hvitt gull har fanget et flott sted i kvinnenes hjerter med sine ydmyke design. Et nytt mønster med en tilkoblet mandeldesign er godt likt av kvinnene. Øredobbene er laget med tynne og tykke mandelringer med stor lengde.

14. Fancy Dangle øredobber:

Fancy Dangle øredobber

Vil du ha noe fancy tilbehør til en spesiell begivenhet eller kveld! Det flotte øredobbeldesignet som er inspirert av daterte øredobber, er laget med gull. Øreringens åpning får et tykt kjedeutseende mens øredobbens lengde er laget med en liten og tynn kjededesign fra forsiden til baksiden for et helt dekket utseende.

15. Etniske Dangle øredobber:

Etniske øredobber

Et etnisk preg med en kombinasjon av oksidert og sølv er ganske allment akseptert på tradisjonelt. Dangle øredobber sølv og oksidert er besatt med små og store diamanter. Øredobben får et krøllete utseende med forskjellige former i den. Den lange øredobben kan være den beste i bryllup eller også for høye fester over kjoler.

Med endringene i antrekkens design har øreringene i dinglene også oppnådd revolusjonerende endringer i designene. De nye designene inkluderer blomstermotiver, stjernedesign, design med lange kjeder og mye mer.