Kvinner har blitt sett gale på smykker fra de aller første tider. De er alltid på jakt etter siste design og mote, ikke bare i smykker, men til og med antrekk og tilbehør. Når vi snakker om øredobber i det store markedet for mote smykker, har vi et stort marked med forskjellige design. Og når det gjelder diamanter, er det alltid et stort smil om ansiktet og en gnist i øynene. Den livslange glansen av diamantsmykker er en nydelig ressurs for damer. Når det gjelder øredobber, kan et design på en eller to ikke tilfredsstille etterspørselen etter nye diamantøredobber. Selv om vi i dag har et bredt spekter av diamantøredobber som kvinnene kan bli sure for og for menn, som kan gi en gave til å foreslå sin kjærlighet.

populære-og-siste-diamant-øredobber-smykker-design

Diamanter har blitt verdsatt siden de ble introdusert i moteverdenen. det ble ansett som en verdifull gave for kvinner for livet, og i østlige land ble diamantsmykker betraktet som et løfte i bryllupsforhold. Selv i dag, mens de foreslår forhold for livet, anses diamanter å være valgt for å gi løfter.

Ulike typer diamantøredobber:

Skjønnheten i en diamant er virkelig fantastisk på grunn av den blendende glansen som kommer fra diamanten, men glansen på dine kjære ansikt betyr mer. her presenterer vi 25 indiske og amerikanske diamantøredobber for kvinner og menn.

1. Rundslipte diamantøredobber for alle aldre:

Round Cut Diamond øredobber for alle aldre

En av de mest slitte og mest herlige designene på diamantøredobber er de med enkelt runde diamantøredobber. Ikke bare har det sett spektakulært ut på unge damer, men til og med søte små babyer og til og med gamle damer. En hvilken som helst alder av en vakker jente kan bære enkelt runde diamantøreringer i alle størrelser og få et fascinerende utseende. Den enkle diamantøredobben i gud eller platina ser fantastisk ut på enhver funksjon og på ethvert antrekk. Diamantens skjønnhet avslører seg selv.

2. Cluster Diamond Stud øredobber for jenter:

Cluster Diamond Stud øredobber for jenter

Gnisten av diamanter kan ikke skjule seg selv uansett hvor langt eller hvor mye lys det er, lys og glans fra diamanter kan sees fra hvor som helst. Cluster diamant øredobber er en slik design av glitrende diamant øredobber. Øredobbene med blomsterdesign har små diamanter i et blomstermønster. Utseendet til en så fantastisk design matcher enhver jente og passer best når som helst.

3. Diamant og blå topas øredobber:

Diamant og blå topas øredobber

Det spektakulære utseendet på diamanter kan tiltrekke seg alle øyne når det er ledsaget av andre vakre steiner. En rund kuttet blå topas er i seg selv veldig dypt utseende perle. Når det er dekorert med diamanter rundt det og besatt med hvitt gull, ser det fantastisk ut. Damer elsker også å ha lange hengende øredobber. Slike design øredobber ser kjempebra ut og ses selv fra langt. En bøyle gjør alt for deg. Øredobbene strammes også trygt ved hjelp av en bøyle og hele øredobberne ser lange og hengende ut.

4. pære form Tanzanite øredobber Diamond:

Pæreform Tanzanitt Øredobber Diamant

En pæreformet diamant ser veldig unik og annerledes ut når den bæres. Den dråpeaktige effekten fra en pæreformet diamantørering ser fantastisk ut. Her er en lilla pæreformet diamant besatt i hvitt gull med bøyle designet øredobber. Sidene er designet vakrere. Jente kan slå ut i hendelsene når de bærer en så elegant design av øredobber.

5. Blue Sapphire Diamond Drop øredobber:

Blue Sapphire Diamond Drop øredobber

Safirer er også en av en uttalelse når de brukes i diamantsmykker. Safirstein gir et slående utseende når de er sentrert med hvite diamanter i øredobber. Utseendet til mørkeblå og hvite diamanter fanger mange menneskers øyne. Når lange hengende øredobber av en kombinasjon av safir- og diamantperler påføres i øredobber, trenger du ikke noe annet å gnist i hendelsen.

6. enkelt prinsesse cut diamant øredobber:

Single Princess Cut Diamond øredobber

Prinsesseslepte diamanter er en av de beste diamantdesignene som kan være enkle nok til å tiltrekke seg midt i andre smykker som står opp. De mest sett prinsesseskårne diamantene er i firkantet form, vakkert sammen med diamanter av lignende firkantet form som lager et par elegante øredobber. Vi kan også få fargede diamanter i prinsessesnitt. Men gnisten til hvite diamanter stråler på sin egen måte.

7. Princess Cut Pave Diamonds øredobber Studs:

Princess Cut Pave Diamonds øredobber

En prinsesseskåret diamant besatt med bane -diamanter rundt den er en annen moteerklæring. De eneste øredobber kan fullføre utseendet ditt helt, uansett fest. En øredobber i stor størrelse med prinsesse og diamanter ser fine ut på ethvert antrekk og best med lang kjole. En hvit diamant i en slik øredobberdesign kan også erstattes med en hvilken som helst farget diamantslipning i prinsesseskåret form.

8. Micro Pave Large Diamond øredobber:

Micro Pave store diamantøredobber

Fantastiske øredobber som gir et blendende utseende når de bæres som et eneste smykke med et perfekt matchende hvitt antrekk. Smykker med mikropave diamanter ser majestetiske ut på ørene dine. En ringform stor i størrelse innlagt med perfekt piggede mikro bane hvite diamanter ser veldig rik og iøynefallende. Vi kan også finne lignende piggede mikropave -diamanter i andre formede øredobber. Utformingen av mikropave -diamanter ser fantastisk ut i alle design. Den blendende glansen tiltrekker seg mest.

9. Diamond Accent Filigree Hoop øredobber:

Diamond Accent Filigree Hoop øredobber

Diamanter og håndverk med gull ser fantastisk ut sammen. Filigran med gull har alltid tiltrukket mote smykker. De vridde designene med filigran gir et unikt utseende i øredobber. En så enkel og edru utseende øredobber er også laget med filigran håndverk på gult gull.

10. Viktoriansk øredobber med diamant og emalje:

Viktoriansk øredobber med diamant og emalje

Viktorianske diamanter har sin egen appell innen diamantsmykker. Designet av øredobber i viktoriansk aksent ser fantastisk ut når det er besatt med små hvite diamanter. Det tradisjonelle smykkelooket finner du lett i slike design. Den røde og hvite effekten med de gule gulldraktene slår med tradisjonelt antrekk.

11. Diamond Multi Hoop øredobber:

Diamond Multi Hoop øredobber

Vendinger med designene til øredobber gir hvert par forskjellige øredobber et helt annet utseende. En enkel øredobber kan gjøres helt annerledes med lignende bøyler festet til hverandre, noe som gjør den til en fantastisk design. Øredobber i gult gull besatt med hvite bane -diamanter vil gjøre alt for øredobber.

12. Knot Diamond Accent Black and White Hoop øredobber:

Knut Diamond Accent Black and White Hoop øredobber

Helt prikkende øredobber er de som er laget av rhodium dekket med øredobber i sølv eller gull, gir deg en avslørende effekt til smykkesamlingen din. Knuter i smykkefremstilling har tiltrukket mange motekjære mennesker siden lenge siden. Utseendet på knuter i forskjellige størrelser og forskjellige design har alltid vært fantastisk i smykkedesign. Et par vakre sorte diamantøredobber designet i knop ser fantastisk ut.

13. Hjerteformet ekte svart diamant øredobber:

Hjerteformet ekte svart diamant øredobber

Svart diamant gir et blendende glimt gjennom levetiden, akkurat som andre diamanter. Hjerteformen i øredobber har også alltid tiltrukket kvinner. Når de er kombinert med svarte bane -diamanter besatt i de hjerteformede øredobber, kan du sikkert vinne mange hjerter med dem.

14. Elegante og fantastiske diamantøredobber:

Elegante og fantastiske diamantøredobber

En elegant og alltid brukt øredobber kan ha en så unik design. Diamanter kan ledsages av plastringer som kan henges under diamantene og lage et vakkert design av øredobber. Slike design kan passe best med skjørt eller jeans.

15. Grå svart diamant øredobber:

Grå svart diamant øredobber

Glansen av diamanter vinner hjertene til mange. Grå svarte diamanter har en unik appell. Den dype glansen av grå diamanter og den fine avlange formen ser fantastisk og betagende ut. Lange hengende øredobber med to slike grå svarte diamanter festet til hverandre med en enkel kjede vil se på en utendørs fest.

16. Sapphire og Hoop Diamond øredobber:

Safir og Hoop Diamond øredobber

Safirer er elegante i sitt utseende. Smykker besatt med safirperler gir alltid en tiltalende effekt. Øredobber med bøyle -design med en diamantbesatt bøyle og en safir -besatt bøyle er helt et nytt design i øredobber.

17. Utskiftbare diamanter Amerikanske diamantøredobber:

Utskiftbare diamanter Amerikanske diamantøredobber

Amerikanske diamanter er en hit på diamantsmykker. Den spektakulære glansen av amerikanske diamanter ligner veldig på ekte diamanter. Selv om man må være en diamantspesialist for å gjenkjenne de virkelige diamantene blant de amerikanske diamantene. Folk elsker smykker i amerikanske diamanter, ettersom de er tilgjengelig på relativt lavt område enn ekte diamantsmykker. De fantastiske designene som er laget med amerikanske diamanter, er også verdige. Her er et unikt par øredobber med en farget utskiftbar diamant i midten og vakkert utskåret øredobb besatt med hvite amerikanske diamanter.

18. Steiner og amerikanske diamantøredobber:

Steiner og amerikanske diamantøredobber

Lyse rosa steiner designet med amerikanske diamanter som omgir den passer perfekt med kjolen i samme farge. Jenter elsker de rosa nyanser og øredobber med en match til bandasjen er svært sjeldne valg tilgjengelig. Disse er et nydelig par for enhver jente for hennes rosa antrekk.

19. Diamantøredobber med Meenakari Work:

Diamantøredobber med Meenakari Work

Meenakari arbeid og diamanter kombinasjon gjør et fantastisk kunstverk i verden av mote smykker. Det fargerike utseendet med den hvite diamantens strålende glans gjør øredobbene fantastiske. Her er jhumka øredobber godt designet med minakaari -arbeid og diamantbeslag.

20. Vintage Pearl og Diamond Drop øredobber:

Vintage Pearl og Diamond Drop øredobber

Perleøredobber er alltid en favoritt blant alle damer. Faktisk ville det knapt være noen som ikke har en perlesamling i smykkeskrinet. Og når perler kombineres med diamanter gir den en fantastisk effekt. Hvite perler har alltid stor innvirkning på smykkedesign. Perlenes rene hvithet ser fantastisk ut. Diamanter rundt perlen forbedrer skjønnheten i perlesmykker. Disse øredobber kan være sentrum for attraksjonen på en fest om natten.

Se mer: Øredobber med perler

21. Sjokolade diamanter øredobber:

Sjokolade diamanter øredobber

Sjokolade diamanter vil sikkert tiltrekke sjokolade elskere. Den lille glansen av hvite diamanter i en egen ring rundt den eneste prinsesseskårne sjokoladediamanten gir et fantastisk attraktivt utseende.

22. Elegante svart og brune diamantørestikker:

Elegante svart og brune diamant ørepropper

Hjerteøredobber ser nydelige ut når de sitter fast i ørene og gir en strålende glans innenfra. Mørke øredobber i den mørke natten lyser fantastisk når de er besatt med diamanter. Og de svarte og brune diamantene gjør det mer fantastisk i utseende. En hvit hjerteformet diamant i midten og avgrenset med brune diamanter og deretter svarte diamanter gir et nydelig design.

23. Fargerike designer diamant øredobber:

Fargerike designer diamant øredobber

Fargerike øredobber kan gi en glød til kvinnedressingen. Kvinner blir vanligvis sett med forskjellige farger på vanlige dager. Slike par øredobber kan være en vanlig slitasje for enhver dame. Fargerike diamanter kan matche alle antrekk.

24. Vakre Rose Small Diamond øredobber:

Vakre Rose Small Diamond øredobber

Roser er en svakhet for kvinner, og det samme er diamanter. Når en dame er begavet en diamant, er det en av de mest dyrebare gavene hun blir mishandlet med. Et par rosendiamant øredobber kan være en så dyrebar gave til en dame. Disse vakre diamantrosene er et fantastisk par øredobber som vil fremheve smykkekolleksjonen.

25. Søte Butterfly Diamond øredobber:

Søte butterfly diamant øredobber

Vakre sommerfugløredobber ser veldig søte ut når de bæres av små jenter. Små jenter er veldig glad i emaljekreasjoner. Små babyjenter vil se nydelige ut med disse sommerfugløreringene. Døtre fortjener sikkert disse diamantbesatte sommerfuglene.

Diamanter var opprinnelig bare kjedelige steiner som ble funnet fra bekker og elver. De strålende kuttene er den utmerkede delen som får livet til å glitre inn i diamanten. Diamanter ble ansett å være laget bare for den høye klassen i samfunnet og de rike menneskene. Men i dagens alder står diamanter på navnet til hver dame uansett de rike eller middelklassen. Diamanter når de er besatt med gull og platina og annen base, skaper det en moteerklæring.

Bortsett fra ringer og anheng, er øredobber en annen kilde for å forbedre skjønnheten til ikke bare diamanter, men den naturlige skjønnheten i det feminine antrekket. Når det gjelder øredobber, ser diamanter fantastiske ut når de bæres på en kvinnes øre. Å snakke om diamanter er vanskelig å finne de virkelige, men de fineste diamantene er fargeløse, sjeldne og til høy pris. Men v -fargen på en diamant påvirker bare diamantens glans og glitter. Kuttene og feilene som er gjort ved å kutte og forme diamantene, er det som får diamanten til å skinne og glitre. Diamantene med få feil og kutt er sjeldne og høye i pris, men skjønnheten i diamanter skiller seg heller ikke fra feilene. Kuttene på en diamant gjør diamanten mer strålende og glitrende.