Smykker er en viktig del av en kvinnes sminke og påkledning. Øredobber er de viktigste blant smykkene som kvinner ønsker og blå blant dem er den viktigste fargen. Den mest iøynefallende og kongelige fargen, kan vi si. Så,

blå øredobber

Blue Stone øredobber Smykker Designs:

Her er en liste over de 9 beste blåfargede øredobber, og du kan velge det beste for deg selv blant dem.

1. Navy Blue Stone øredobber til brude:

Navy Blue Stone øredobber til brude

Disse øredobber med safirblå krystall innebygd i de klubbformede designene. Ørepyntene er perfekte for en brud og hennes brudepiker. Kongelig og stilig å se på og bruke også, øredobber er det beste alternativet for et bryllup du ønsker å delta på.

2. Lyseblå krystalløredobber for jenter:

Lyseblå krystalløredobber for jenter

Et skinnende stykke blåfargede øredobber med små krystaller besatt over alt på en designer måte er et lykkelig smykke å eie og ha på seg til enhver anledning. Krystallene farget i hvitt og forskjellige blå nyanser gir et fint utseende. I kombinasjon med en hvit eller blå etnisk kjole, ville disse øredobbene gjøre sitt beste.

3. De blå polyvore øredobber for kvinner:

De blå polyvore øredobber for kvinner

De store lyseblå studsene med polyvore australsk design gir et unikt utseende med den unike designen den bærer med seg. Det bueformede materialet på hjørnet med de små steinene besatt på en halvcirkelformet måte får det til å se designer og et valg for hver jente å gjøre. Kledd i en kjole eller jeans eller noe etnisk, ville disse studs gjøre oppgaven for deg. som passer for flerbruket ditt, er dette den beste typen blå pigger du kan finne rundt.

4. Underwater Blue Stone Stud øredobber:

Under Water Blue Stone Stud øredobber

Disse er forskjellige og unikt designet øredobber. Delt i halvsirkler med den øvre delen som har en skinnende, men grov gyllen tekstur, og den nedre med det blå fontenen. Som navnet betyr, gir det et sløvt utseende og vil utfylle enhver kvinne med den typen antrekk hun ville ha på seg.

5. The Dusty Blue Diamond øredobber for kvinner:

The Dusty Blue Diamond øredobber for kvinner

Den lyseblå studen med det støvete utseendet betyr på en eller annen måte en uforsiktig skjønnhet og går med den nåværende trenden. Omringet i de hvite krystallene er øredobber et rent stykke smykker. Dette ville være perfekt utfyllende med en klar hvit kjole eller sari. Jeg antar et pynt som du kan beholde til et kristent bryllup?

6. Den blå fargen som øredobber:

Den blå fargen fjær som øredobber

Den populære fjærlignende øredobber er et alternativ for deg hvis du er en av de som følger mote. De tre lagde fjærene med de hvite på toppen, de lyseblå i midten og de mørkeblå til slutt gir et fantastisk utseende på grunn av blandingen av farger i designet. Det ville rocke alle slags uformelle utseende.

7. Rose Blue Studs:

The Blue Color Rose Studs

Blomster er en jentes favoritt. Spesielt roser. Og en kombinasjon av øredobber og roser i ett stykke ville være det vakreste å ha. De roseblå studsene vil forbedre skjønnheten i garderoben din hvis du kjøper dem. De blomsterblå øredobbene vil utfylle alle dine vakre blå kjoler.

8. De åttekantede blå øredobber:

De åttekantede blå øredobber

Den geometrisk formede i den åttekantede strukturen med de tre krystallene festet ovenfor gir et etnisk utseende til øredobben. Blå er en kongelig farge og vil utfylle enhver av dine etniske kjoler.

9. Mint lyseblå øredobber:

Mint lyseblå øredobber

Den lange gylne strengen med de lyseblå strukturene festet til kjeden på en lineær måte formidler en etnisk designet dingler. Passer for enhver anledning, du kan kjøpe den til skapet ditt.

Dermed vil listen over øredobber gi deg den beste listen å velge blant de blåfargede øredobber, for en anledning eller en uformell funksjon.