Øredobber er det mest populære smykkeartikelen for damer. Ett hull er gjennomboret på øreflippen for å bære en ørering. Blomsterøreringer har blitt slitt siden begynnelsen av denne verden. Gudinnen pleide å bære øredobber som består av blomster. Blomsterørering kan bestå av ekte blomster eller kunstig kunst også. Det kan også være en stein gitt blomstform. Med diamanter også kan du lage blomster øredobber. Ulike metaller brukes til å lage en enkelt ørering.

Beste blomster øredobber i forskjellige design:

Blomsterøreringer, hvis de bæres på en spesiell dag, kan få deg til å se unik ut. Velg den beste og velg den.

1. Skinnende blomsterørering:

Blank øredobber

Denne blomsterøredobben består av krystallskinnende stein. Fem krystallstein er arrangert deksel med gull. I mellom er det en preget diamant. Den lilla steinen gir et krystallklart lys og glitrende i øyet til tilskueren.

2. Rose Flower øredobber:

Rose blomst øredobber

Dette er en fantastisk gullblomst øredobber. To blader er også festet med ørering som utgjør en del av den. Øredobben har fått en ekte likhet som en roseblomst. Det er en ekspertise innen kunst at hvert minutt berøring dekkes for å gi en ekte form av roseblomst.

3. Doble blomster øredobber:

Doble blomster øredobber

Disse øredobber i sølv er i hengende mønster. Den har åpen og dobbel blomsterdesign. To blomster er festet over hverandre med en stein i mellom. Det er en lang krok som skal settes inn på øreflippen. Den har fem kronbladdesigner.

4. plast blomst øredobber:

Øredobber i plast

Disse øredobber i blomst er laget av plastflasker. En blomsterbladform er laget fra bunnen av plastflasken og malt med akrylfarger. Denne formen stikker deretter ut med en stud som er nyttig for å ha i ørene. Denne øredobben er ny på markedet.

5. Hvite steinblomstøreringer:

Øredobber i hvit stein

Disse sjeldne hvite blomsterøredobber er laget av forskjellige former av hvit stein. Ordningen av steiner er gjort på en slik måte at det blir en blomst. Denne må inneholde en viss vekt også da den er av stein. Men når du bruker det, kommer det til å bli annerledes enn resten.

6. Trendy Pearl Flower øredobber:

Trendy perleblomstøreringer

Disse øredobber er fullt håndlaget og laget av perler. Denne perleblomstøredobben inneholder en fantastisk design av perler. Først har den blomstermønster med tre perler. Deretter har den et rundt perlemønster som henger med en krok. Inne i runden er det også en perle til.

7. Ribbon Flower øredobber:

Ribbon blomst øredobber

Disse rosa blomsterøreringene er laget av rosa fargebånd. Det er dobbelt åpent blomstermønster av gulltråd. Over den er det et rosa båndverk av blomster. Et moderne preg leveres med bruk av bånd. Denne øredobben til festen ser varm ut i rosa farger.

8. Blomstørering med kjeder:

Blomstørering med kjeder

Disse øredobber i svart har liten blomstermønster i svart metall. Hvert kronblad av svart blomst er dekket med hvit farge. Det er svart perle under blomsten. Med perle henger det mange kjeder. Blomstermønster ser søtt ut med kjeder.

9. Diamond Flower Stud øredobber:

Diamant blomst øredobber

Disse øredobber har seks diamanter besatt i den. Disse øredobber med blomsterdiamanter ser flotte ut. På hvert kronblad er det preget en liten diamant. I midten er størrelsen på diamant stor. Den har etnisk og flott design. Diamanter øredobber er kjærlighet til alle

Blomsterøreringer inneholder så mange design, og det tiltrekker seg hver dame på seg selv. Det brukes mest av unge damer, og det kan være det beste alternativet å gi en dame som gave. Det vil se så annerledes ut enn typiske design. Selv om den fortsatt brukes av alle, vil den forbli en favoritt i mange år fremover. Damer kan ikke bli lei av blomsterdesign øredobber. Som det fremgår av bildene, kan blomsterformen lages av mange ting, og du kan også bruke den i ornamenter.