Damer har så mye dille etter øredobber at hun definitivt har en stor samling av det. Hun må ha forskjellige øredobber som passer til hver kjole. Umiddelbart etter å ha sett nytt design, vil hun kjøpe det. Hun vil sikkert bli fornøyd med turkise øredobber. Fargen er så fredelig og myk at du umiddelbart vil like den. Du kan finne gamle design i den. Lange øredobber når bo som latkans ser så fine ut. Turkis øredobber sprer lukten som Mogra blomst. Uansett hvor du bærer den, vil den uten tvil tiltrekke seg folk.

Siste og stilige turkise øredobber til bryllup:

La oss måtte se på de 9 beste turkise øredobber for damer på mote.

1. Turkis øredobber:

Turkis øredobber i kobber

Denne turkise øredobben er i kobbermetall. To store pæreformede kobbermetaller henger og mellom dem er det en krokstreng med to turkise fargekuler. Det kommer til å se forlokkende ut, og som det er av kobber, vil folk kreve å se det igjen og igjen.

2. Turkis øredobber for barn:

Turkis øredobber for barn

Dette er så vakker turkis øredobber. Den får en blomstform og ser så ekte ut. Den har en stud som blir gjennomboret med hullet i øret. Det er en ukomplisert ørering med et vakkert utseende. Den turkise steinen er utrolig utformet i en blomstform.

3. Turkis øredobb med perle:

Turkis øredobber med perle

Det er en turkis dråpeørering med perle og diamant. Det er en stor rund perle forbundet med en liten skinnende diamant og deretter en eggformet turkis stein. Denne øredobben har et så mykt preg og kongelig utseende også. Glansen av alle tre steinene er fantastisk.

4. Diamantbelagt turkis øredobb:

Diamond Studded Turkis øredobber

Denne øreringen i turkis gull har diamantbeslag i den. Det er en rund turkis i midten dekket med gull. Det er en rad med diamanter festet på gulldelen. Det vil glitre i mørket. Dette blir et etnisk design. Diamant og turkis utfyller hverandre.

5. Tempel smykker Turkis øredobber:

Tempel smykker Turkis øredobber

Denne sølv turkise øredobben er inspirert av tempelsmykker. Det er et bilde av Lord Ganesha på Lotus over turkis. På turkis stein er det linjer laget av feil matchende former. Svært få damer velger slike øredobber. Det viser sin kjærlighet til Ganesha.

6. Teardrop turkis øredobber:

Teardrop Turkis øredobber

Denne øreringen i turkis sølv har en rund lenke av sølvkuler og diamanter. Den turkise dekket med diamanter henger under lenken. Den runde strengen med kuler og diamant ser ut som tårene faller fra øynene.

7. Turkis øredobb med blomstermotiv:

Turkis øredobber med blomstermotiv

Dette er en turkis øredobb med blomstermotiv. Det er et åpent blomstermotiv av stor størrelse. Inne i den er det et blomstermotiv i sølvmetall. Og i midten er blomst skapt med turkise steiner. Hver stein er støttet med en sølvklips. Det er et hengende øredobber.

8. Turkis hjerte øredobber:

Turkis hjerte øredobber

Dette er en hjerteformet turkis steinørering. I denne turkise øredobber er det sølv. Den turkise steinen har et fantastisk tykt deksel av sterling sølv. Den turkise er ren og nydelig. Designet som er laget er så fengende og tiltalende.

9. side butterfly turkis øredobber:

Side Butterfly Turkis øredobber

Dette er et sjeldent mønster i turkis øredobber. To sidevinger av sommerfugl er der inneholdende to turkis stein. Det er også en hvit stein i øyeform som er besatt ved siden av vingen. Den turkise ser ut som et øye. Det er uvanlig design i øredobber.

Turkis øredobber ble populære på grunn av edelstenen. Verdien av stein er høy. En flott skuespiller Salman Khan bærer regelmessig turkis stein som armbånd, og det er en heldig sjarm for ham. De som tror på edelsten vet fordelene med turkis stein. Hvis du liker edelstener, kan du bruke slike øredobber daglig og få fordelene av det. Det er til og med moderne design tilgjengelig i øredobber, så unge jenter vil til og med elske det. Ikke bare som edelsten, men du kan også bruke dette som motetilbehør.