Trafikkoffiseren kan bare detaljere og arrestere deg hvis de har en sannsynlig årsak til å kjøre beruset. Hvis det ikke er noen sannsynlig årsak og du ble arrestert eller arrestert, kan årsaken avvises.

For eksempel, hvis du ble stoppet av en betjent mens du kjørte rundt 2 om morgenen, men ikke hadde gjort noe krenkelse eller noe som helst, kan du si at trafikkoffiseren stoppet deg for å være på veien på et tidspunkt da barer vanligvis stenger. Bevis som er samlet inn på dette tidspunktet kan ikke brukes mot deg.

På samme måte er det mange andre måter å bekjempe en billett som involverer DWI. Men du bør vite at DWI er litt annerledes enn bekjempe trafikkbilletter.

Måter å bekjempe kjøring i beruset lovbrudd

Feil pustetester:

DWI -pustetestene som brukes av offiserer har mange feil i dem. Testene som er tatt av disse enhetene kan ha følgende problemer.

  • Politiet kan ha brukt det feil
  • Du kan ha en fysiologisk tilstand som gastroøsofageal reflukssykdom
  • Selve instrumentet kunne ha fungert feil

En DWI -pustetest er uten tvil en av de vanligste og mest populære måtene å måle tiltaltes BAC, men det er ikke alltid den beste eller nøyaktige på grunn av det faktum at disse enhetene ikke kan måle den faktiske mengden alkohol inne i blodet ditt. Den måler bare mengden alkohol som er tilstede i pusten din, og konverterer den deretter til å fortelle hvor mye som kan være i blodet ditt.

Som et resultat er pustetesting unøyaktig og kan lett forsvares mot.

Slanking kan påvirke tester:

Hvis du er på et spesialisert diett, spesielt de som begrenser karbohydrater og fremmer diett med proteiner, kan dette lure en DWI -pustetest og kan føre til en falsk høy BAC.

Blodprøving er ikke alltid også nøyaktig:

La oss si at du ender med å gi blodet ditt for å teste DUI / DWI. Selv denne metoden er ikke nøyaktig på grunn av blodgjæring, blodforurensning og feil lagring av blodprøven din.

Du kan bruke disse faktorene til å kjempe mot billetten og enkelt si at testene som er ervervet ikke er nøyaktige. Avhengig av omstendighetene kan forsvarsadvokaten din lett kunne utelukke blodprøver fra bevisene.

Du kjørte aldri:

Politiet må bevise at du kjørte i tillegg til at du kjørte i påvirket tilstand. For eksempel, hvis du var i en ulykke der ingen så at du kjørte bilen og politiet fant deg ut etter at bilen ble parkert, vil det være umulig å bevise at det var du som kjørte bilen.

Ta kontakt med forsvarsadvokat:

Når ting går ut av kontroll og du ikke vet hva du skal gjøre videre, ta kontakt med Kriminalforsvarsadvokat i Collin County. Kriminalforsvarsadvokatene har lang erfaring med behandling av saker knyttet til alkohol.

Enten du var involvert i en ulykke, eller bare stoppet av politiet for å ha kjørt i ruset tilstand, kan du finne en pålitelig advokat som kan hjelpe deg.