Trafikchefen kan bara detaljera och gripa dig om de har en trolig orsak till att köra berusad. Om det inte finns någon trolig orsak och du greps eller häktades kan orsaken avfärdas.

Om du till exempel stoppades av en befäl när du körde runt 2 på morgonen men inte hade gjort någon kränkning eller något annat, kan du säga att trafikofficer stoppade dig för att du var på vägen vid en tidpunkt då barer vanligtvis stängs av. Alla bevis som samlats in vid denna tidpunkt kan inte användas mot dig.

På samma sätt finns det många andra sätt att bekämpa en biljett som involverar DWI. Men du bör veta att DWI skiljer sig lite från bekämpa trafikbiljetter.

Sätt att bekämpa körning under berusning

Felaktiga andningstester:

DWI -andningstesterna som används av befäl har många brister i dem. Testen som utförs av dessa enheter kan ha följande problem.

  • Polisen kan ha använt det felaktigt
  • Du kan ha ett fysiologiskt tillstånd som gastroesofageal refluxsjukdom
  • Själva instrumentet kunde ha fungerat fel

Ett DWI -andetagstest är utan tvekan ett av de vanligaste och populära sätten att mäta de tilltalades BAC men det är inte alltid det bästa eller korrekta på grund av att dessa enheter inte kan mäta den faktiska mängden alkohol i ditt blod. Den mäter bara mängden alkohol som för närvarande finns i ditt andetag och omvandlar den sedan till att berätta hur mycket “som kan” vara i ditt blod.

Som ett resultat är andningstest felaktiga och kan lätt försvaras mot.

Bantning kan påverka tester:

Om du är på en specialiserad kost, särskilt de som begränsar kolhydrater och främjar proteindiet, kan detta lura ett DWI -andningstest och kan resultera i en falskt hög BAC.

Blodprovning är inte alltid exakt också:

Låt oss säga att du slutar ge ditt blod för att testa DUI/DWI. Även denna metod är inte korrekt på grund av blodjäsning, blodföroreningar och felaktig lagring av ditt blodprov.

Du kan använda dessa faktorer för att bekämpa biljetten och enkelt säga att de förvärvade testerna inte är korrekta. Beroende på omständigheterna kan din försvarsadvokat lätt kunna utesluta blodprov från bevisen.

Du körde aldrig:

Polisen måste bevisa att du körde utöver det faktum att du körde under påverkan. Till exempel, om du råkade ut för en olycka där ingen såg att du körde bilen och polisen upptäckte dig efter att bilen parkerades, är det omöjligt att bevisa att det var du som körde bilen.

Kom i kontakt med försvarsadvokat:

När saker går ur hand och du inte vet vad du ska göra nästa, kontakta Collin County kriminella försvarsadvokat. Kriminalförsvarsadvokaterna har lång erfarenhet av att hantera alla ärenden som rör alkohol.

Oavsett om du var inblandad i en olycka eller bara stoppades av polisen för att ha kört berusad, kan du hitta en pålitlig advokat som hjälper dig.