Topp 11 fantastiska saker att göra i Jackson Hole

Om du är en person med äventyr i ditt hjärta, kommer livet att ge dig vissa möjligheter när du kan leva i stunderna och njuta av dem i stor utsträckning. Jackson Hole i Wyoming är en sådan plats som ligger ganska nära hjärtat av äventyrare, vilda djur, utomhusentusiaster och allt. Du kan ha en fantastisk familjeresa i Jackson Hole mer exotisk genom att ta lyxiga Jackson Hole uthyrning. Varför är platsen alltid högst upp på listorna över äventyrare? Det finns tre skidområden som omges av den fantastiska naturliga panoramautsikten över Yellowstone National Park och byn Grand Teton. Om du tänker på utomhusaktiviteter finns det forsränning, ridning, vilda djur, bergsklättring och mycket mer. Så här kommer du att veta om de mest spännande sakerna du kan göra i Jackson Hole. Läs vidare för att veta mer-

1. Gå på vandring:

Medan du är i Jackson Hole är detta en av de mest fantastiska sakerna du kan göra. Jackson Hole är känt för sin förhöjda terräng, omgiven av magnifik utsikt. Du kan få den hisnande upplevelsen av vandring i Grand Teton National Park. Bortsett från denna plats finns det en annan spännande vandringsled i Jackson Hole och det är i Yellowstone National Park.

2. Mountainbike:

Älskar du fart? Och är du redo att lägga till mer fart i ditt liv? Sedan är mountainbike i Jackson Hole ett måste att göra här. Det finns 40 miles cykelväg i Jackson Hole och du kan hyra cyklar, tillgängliga för människor i alla åldrar. För att njuta av den vackra utsikten runt är cykling det bästa sättet.

3. Ridning på häst:

Vad sägs om att få känslan av en cowboy? Det finns gårdar där du kan få hästar att njuta av ridningen. Det finns fantastiska terräng, böjda höjder och fantastiska omgivningar som du kan njuta av under din ridupplevelse.

4. Kajakpaddling:

Du kan inte missa den exotiska upplevelsen av kanot eller kajakpaddling i Jackson Hole. Kajakpaddling i Snake River kan göra din dag full av nöje och spänning och detta är en av sådana aktiviteter som du kan göra med din familj. För att njuta av det frodiga gröna landskapet i Teton -bergskedjan medan du upptäcker det rika djurlivet på stranden av Snake River är kajakpaddling det bästa du kan göra. Du kan besöka älg, utter, älg, bävrar, rådjur och skalliga örnar runt omkring.

5. Fiske:

Skryter du dig själv som sportfiskare? Eller vill du prova på att fiska för första gången? Sedan kan njuta av det i Snake River göra din semester tillräckligt underhållande. Snake River flödar nästan hela Jackson Hole. Så du kan få öringen väster om Rocky Mountain. Att njuta av djurlivet och den gröna skogen runt och spendera en lat dag för fiske är ganska dyrt för turisterna som är aktiva under hela sin resa.

6. Bergsklättring:

Både Grand Teton National Park och Yellowstone National Park är de bästa platserna för guidade bergsklättringsupplevelser. Det finns guidade resor för åtta till åttiotalet som kan ta en två dagars session med bergsklättring innan de försöker. Du kan ha kul med hela familjen under det alpina äventyret.

7. Forsränning:

Är du redo att njuta av den natursköna skönheten samtidigt som du får ut det mesta av din adrenalinkick? Sedan är forsränning på Snake River något du aldrig bör missa när du är i Jackson Hole. Du kan känna spänningen under vattensporter och göra din dag full av spänning. Under kvällen kan du ta en romantisk båttur för att njuta av flora och fauna, robusta berg och det fängslande djurlivet runt.

8. Välj Wildlife Safari:

Wyoming, särskilt bergskedjan Jackson Hole, är full av olika djurarter, oavsett om det är arter av däggdjur eller fåglar och fjärilar. En dag för djurlivssafari är därför en måste -sak att göra när du är här. Besök Grand Teton och Yellowstone National Park, National Elk Refuge och Laurence Rockefeller Preserve för att upptäcka det fantastiska djurlivet på denna plats.

9. Skidåkning:

Jackson Hole är en sådan destination som är lika spännande på sommaren som på vintern. Med tre skidområden kan du få den mest exotiska skidupplevelsen här. Du kan uppleva längdskidåkning i naturparkerna och andra områden. Du kan utforska hela Jackson Hole genom dessa utomhussporter.

10. Slädturer och hundspann:

Känn dig som en tomte och njut av slädturer i Jackson Hole! För dessa fantastiska upplevelser kan du besöka National Elk Refuge eller Sled Dog Excursions för att göra din vinter resa i Jackson Hole ett livslångt minne.

11. Njut av livemusikevenemang:

För att göra din resa ännu mer spännande kan du delta i dessa konserter med livemusik. Från klassisk till jazz, rock till pop, du kan njuta av dina typer av musik och göra dina nätter färgglada på Jackson Hole.

Så det här är några spännande saker du kan göra på Jackson Hole. Det är verkligen svårt att lista alla roliga saker att göra i Jackson Hole inom begränsade ord. Så om du vill uppleva allt nu är du snabbare och redo för resan. Oavsett om du är på en ensamresa eller har kul med familj och vänner, kommer Jackson Hole aldrig att göra dig besviken när du väl är här.

Published
Categorized as Resa