Bra saker kommer alltid i ett litet paket och den här frasen verkar exakt korrekt när det gäller en patiensring. Diamantpatiensringen har varit att föredra för förlovningsringarna i många år; speciellt designerns patiens diamantringar är mycket populära bland både män och kvinnor. En fantastisk patiensringar kräver bara en solitärsten av diamantinställning i mitten av ringen.

populära-diamant-patiens-ringar-för-män-och-kvinnor

Solitaire Diamond Ring Designs:

Solitärringen förstärker bärarens glamour och elegans perfekt. Det finns så många mönster som finns tillgängliga i patiensringar, men här har vi en lista över topp 15 bästa diamantpatroner som du kan välja mellan. Låt oss ta en snabb titt.

1. Hjärta formad Diamond Solitaire Ring Design:

Hjärta formad Diamond Solitaire Ring Design

En hjärtformad patiens är det bästa sättet att uttrycka kärlek och tillgivenhet till din älskade. Att ha en hjärtformad patiens i din ring kan vara symbolen för din djupa kärlek. Om du har hittat någon speciell i ditt liv som du har gett ditt hjärta kan denna hjärtformade patiens vara den perfekta för honom eller henne.

2. Platinum Solitaire Ring för män och kvinnor:

Platinum Solitaire Ring för män och kvinnor

Lägg till en patiens med den kungliga känslan av platina. Platina patiensringar används i stor utsträckning i förlovningsringarna för både män och kvinnor. En mittpatiensdiamant sitter perfekt högst upp på platinan och gör dig i alla fall till en iögonfallande personlighet.

3. Guldguldring med patiens diamant:

Gult guldring med patiens diamant

Guldringen har sin egen betydelse när det gäller ringarna. Att bära en guldring kan lägga till en touch av elegans och charm till bärarens personlighet. Att lägga till en solitaire -diamant med din guldring kan slutföra hela din rings utseende. Denna diamantring i gult guld kommer att vara ett idealiskt val av patiensringar för män.

4. Pearl Solitaire Ring:

Pearl Solitaire Ring

Vill du lägga till en klassisk touch i din solidaritet med stöd av ringen, då kan du gå för denna patiens pärlring. De små patiensstenarna är dubbade runt pärla ädelstenen förbättrar ringens skönhet och så gör det för bärarens personlighet. Så, om du är på humör att göra dig redo med din stilrena stil, välj patiensring för dig.

5. Square Cut Solitaire Ring:

Square Cut Solitaire Ring

Fyrkantig diamantpatiensring går aldrig ur trend. Den stora fyrkantiga patiensen har makten att fånga folks uppmärksamhet mot din stora diamant. Den fyrkantiga cut patiensringen kan lägga till en rik glamour till din stil.

6. Oval formad patiensring i platina:

Oval formad patiensring i platina

Oval formad patiensring är allmänt känd design i kategorin diamantpatiensringar. Att ge dig själv ett kungligt utseende med denna ovala patiens kommer under alla omständigheter att vara en bra idé. Denna ovala patiensring kan också bäras av män och kvinnor.

7. Filigran Solitaire Ring för förlovning:

Filigran Solitaire Ring för förlovning

Filigranringar anses vara traditionella ringar, men att lägga till en patiens diamantsten med filigran designerringen kan ge dig en touch av etniskt och traditionellt utseende. så om du någonsin känner för att se traditionell ut, kommer den här filigran -patiensringen definitivt att hjälpa dig.

8. Enkel och färgstark patiensring:

Enkel och färgstark patiensring

Det är dags att göra några experiment med färgen på den klara patiensen och här tar vi den färgglada patiensringen åt dig. Champagnefärgen patienssten är ganska unik i sin egen stil.

9. Emerald Cut Solitaire Ringar för män:

Emerald Cut Solitaire Ringar för män

De smaragdslipade diamantringarna är mycket populära bland männen. Att bära en smaragd patiensring med dubbla skaft kan perfekt spegla djärvheten i din stil. Denna högglans smaragdslipade ring kan vara den perfekta patiensringen för män.

10. Mens Row Beaded Solitaire Ring:

Mens Row Beaded Solitaire Ring

Låt oss göra hela konstruktionen av ringen och raden med pärlor visar perfekt detta uttalande. Ringarnas kanter är vackert utformade med de små pärlorna med hjärtformarna kan vara den bästa förlovningsringen för män.

11. Pave Solitaire Ring:

Pave Solitaire Ring

Pave solitaire ringen framhäver effektivt mittstenens pop som tillför en extra gnista i din personlighet. Så, ge dig själv en extra gnista med denna vackra asfaltsring.

12. Halo Solitaire Ring för bröllop:

Halo Solitaire Ring för bröllop

Halo -patiensringen har en fantastisk mittsten som omges av de små patiensstenarna som får mittstenen att se större ut. Så, om du vill dra folkens uppmärksamhet mot din mittsten kan denna halo -patiensring vara det bästa valet för dig.

13. Bezel Set Diamond Solitaire Ring:

Bezel Set Diamond Solitaire Ring

Bezel set solitaire ring är mycket känd ringinställning på grund av dess moderna och sofistikerade utseende. Den tunna metallen omsluter tätt patiensen så att den alltid passar med din aktiva livsstil. Om du vill bära patiensring som en daglig prydnad måste du gå till ramens inställningspatron.

14. Bar Solitaire inställning:

Bar Solitaire inställning

I barinställningen finns det flera stenar och varje sten är perfekt åtskild med metallstängerna. Att bära en bar patiensring vid alla tillfällen kan göra att sticka ut från mängden.

15. Cathedral Solitaire förlovningsring:

Cathedral Solitaire förlovningsring

Katedralens patiensring är en av de mest klassiska och eleganta förlovningsringarna. Katedralen som sätter diamantpatiens brukade höjas högt över ditt finger, vilket är tillräckligt kraftfullt för att fånga vem som helst till ditt finger.

Här har vi alla mönster av patiensringar från enkla till trendiga. Du kan välja en enkel patiensring för din eller för din älskade eftersom det enklaste uttalandet någon gång kan vara kraftfullare för att uttrycka dina känslor. Diamond Solitaire -ringar är tidlösa smycken och de ger alltid bäraren ett komplett utseende.

Hoppas du har gillat alla solitärringdesigner och nu kan du enkelt hitta en för dig. Vi lovar dig att våra främsta urval av ringarna kan räcka för att markera ditt fingers diamant.