Diamanter är den mest populära ädelstenen bland det feminina samhället. Diamanter, kedjor, ringar är de två mest värdefulla gåvorna en man till sin bättre hälft vid något speciellt tillfälle. Kommer till en diamantring med två karat som faktiskt väger cirka 400 milligram eller 2,5 gram. 1 karat Diamantringar är jämförelsevis mindre än två karat, men båda används ofta som vigselringar. Även om det finns en prisskillnad mellan den ena och den tvåkarat diamantringen, älskar människor att köpa den större diamanten på grund av dess glöd och elegans.

2 karat diamantringar

Diamanterna finns i ett annat färgintervall av D, som är färglös till ljusgul Z. Diamanterna har olika former, och stilen där diamanten placeras på ädelmetall som guld eller platina kan vara Solitaire, Halo -stil, Masterwork stil, klassisk stil eller som tre stenar på ädelmetallen.

Snygga och nya diamanter med 2 karat för speciella dagar:

För alla hjärtans dag skulle det vara en överraskning som hon inte ens hade drömt om att ge ryggraden för varje man som lever med en hjärtformad eller smaragdslipad diamant !! Här måste vi dela några unika och snygga diamantringar tillverkade av två karat listade.

1. Rundslipad 2 karat diamantring:

Round Cut 2 karat diamantring

Rundt snitt kan dekoreras som ett mästerverk när du väljer en diamantring för alla tillfällen, särskilt som en förlovningsring eller som en vigselring. Storleken på 2-karat diamanten får diamanten att gnista ut i kombination med en ring i vanligt vitt guld.

2. Princess cut 2 Karat Diamond Ring:

Princess cut 2- karat diamantring

Den näst mest sålda 2-karat diamantringen är Princess cut-designen. Diamanten är formad som fyrkantig eller rektangulär.

3. Radiant Cut 2 Ct Diamond Ring:

Radiant Cut 2-karat diamantring

Det är ett av de perfekta förlovningarna med sin unika snitt och glöd. Den mest sålda färgen på diamanten är G -färg.

4. Emerald Cut 2- karat diamantring:

Emerald Cut 2- karat diamantring

I smaragddesign har diamantstenen snitt som höjs och sedan tittar på mitten; det ger en labyrint slags utseende. Den centrala smaragd diamantslipade stenen kan paras ihop med två sidosmycken med små diamanter.

5. Oval Cut 2 Carat Diamond Ring:

Oval Cut 2-karat diamantring

Diamanterna är avskurna i en oval form, och färgen på stenen kan uppnås enligt kundens önskemål.

6. Pear Cut 2- karat diamantring:

Pear Cut 2- karat diamantring

Päronformad diamant med en rad fransk diamantsats och runt ringen ger bruden ett gnistrande utseende. Diamantens mönster kan vara en halo-pärondesign i kombination med platinametall.

7. Hjärtformad 2- karat diamantring:

Hjärtformad diamantring med 2 karat

Denna typ av design är förlovningsringen för alla tjejer eftersom hjärtat symboliserar kärlek och tillgivenhet. Denna designade ringade kan gåva för alla speciella tillfällen som alla hjärtans dag för att få flickan att bli kär i en man för evigt.

8. Kuddeformad 2- karat diamantring:

Kuddformad diamantring med 2 karat

Denna typ av design kan också kallas antik design eller vintage design. Denna design har fått många ungdomars ögon. I mitten placeras kuddslipad diamant omgiven av runda mousserande diamanter på platinaringen.

9. Marquise-formad förlovningsring med 2 karat:

Marquise-formad 2- karat diamantförlovningsring

Numera har sättet att bära guldförlovningsringar försvunnit. Valet att bära vitt guld har kommit in, så att ersätta guldfärg med silver med en 2- karats slipad diamant är det bästa valet och genom att välja rätt diamant som gör snot avger gult guldfärg.

Att köpa en diamant är inte lätt; det finns olika saker att kontrollera och mönster och formval. En av de viktiga bedömningarna för att bedöma diamantens renhet och dess kvalitet. De mest kända är GIA- och AGS -laboratorier för att bedöma betyget.