Vackra ringdesigner har alltid prydat de vackra fingrarna, vare sig det gäller män, kvinnor eller spädbarn. Tillverkad av guld, silver, rubin, diamant, fiber, etc. har sin egen betydelse för varje finger. Sammantaget symboliserar ringar oändlighet, påtagligt och feminism. Man tror att när du bär en ring i något av fingret ger det dig en magisk kraft och inte känslighet. Ringens utseende i vilket finger som helst ger en annorlunda och helig visualisering med stenen eller diamanten den bär.

ringar

Smycken Designs av ringar för kvinnor och män:

Låt oss titta på några populära ringdesigner som blir trendiga den här säsongen.

1. Guldring med rubinsten:

Guldring med rubinsten

En enkel men sofistikerad design av ring i guld ser fantastisk ut för rutinmässigt slitage. Ringen är besatt med en mörk röd rubin som ger en fantastisk touch till dess design. Rubinen är en symbolik för kärlek, kraft, energi och passion. Det är naturstenen för de människor som är födda på hösten och bevisar därför lycka till när de begåvs dem för speciella tillfällen.

2. Infinity Floral Ring i silver:

Infinity blommig ring i silver

En härlig kombination av en oändlig design och en blommönster i silver är den populära designen av ringar för kvinnor. Oändligheten är en symbol för evighet och empowerment. Men en ringdesign med oändlighet betyder djup kärlek mellan två älskare. Den blommiga designen med en vit kristallsten ökar dess skönhet. Designen används ofta i förlovningar och äktenskap eftersom den representerar ett starkt band av kärlek.

3. Herrguld- och diamantring:

Guld- och diamantring för män

En enkel guld- och diamantring för män ger en fantastisk och djärv look när den bärs på ringfingret, även kallat ringformat finger. Den tjocka guldringen är helt enkelt besatt med sex små vita diamanter för att ge en charmig touch till ringen. Ringen när den bärs på det ringformiga fingret symboliserar bärarens konstnärliga, optimistiska och tillgivenhetsegenskaper. Det passar bäst på formellt slitage.

4. Hjärtformar Rose Gold Ring:

Hjärtformar Rose Gold Ring

Vill du presentera något personligt och unikt för din fästman på ditt förlovning! En hjärtdesignad ring är den perfekta för att lägga till hur din kärlek till henne. Ringen är gjord med flera hjärtan gjorda av roséguld och besatt med små diamanter från CZ för att öka dess skönhet. Hjärtat i ringen representerar kärlek, tillgivenhet, respekt, kraft, etc. och är därför perfekt som en sensuell gåva.

5. Blomring med fyra kronbladssilver:

Blomring med fyra kronbladssilver

En silverring med design av en blomma ger en fräsch look till din personlighet. Ringen ger ett glänsande utseende i sterlingsilver och kronbladen med vita diamanter. Ringen symboliserar fred, lycka, renhet och rikedom när den är begåvad till någon speciell. Det ger ett elegant utseende när det bärs på designerklänningar. Det är också en tumring och därför representerar den den starka viljestyrkan hos personen som bär den.

6. Ring i silver med blad:

Sterling silverring med blad

Vill du ha en snygg look på din outfit. Prova något som har med naturen att göra. Damringen av sterlingsilver är översållad med lila stenar som får bladens form i en annan konsistens. Sådana ringar utförs i stor utsträckning på pekfingret som också kallas Jupiterfingret. När den bärs representerar den ledarskap, ambition, makt och sanning.

7. Butterfly Ring Design Smycken:

Fjärilring Design smycken

Fjärilar har alltid varit kvinnans ögonattraktion. En ganska populär och vackraste design av smyckenringen är fjärilsdesignen. Ringen är gjord av roséguld och har formen av en fjäril där vingarna är besatta med CZ -diamanter för att ge ett glittrande utseende. Designen representerar förändring, lycka, frihet och renhet. Det är en fantastisk present till oberoende kvinnor.

8. Kaido Design of Ring för kvinnor:

Kaido Design of Ring för kvinnor

Populärt känd som Kaido i Gujarat, det är en tjock ring som vanligtvis bärs på ringfingret eller tummen av kvinnorna. Designen är av en tjock ring med mindre mehendi -liknande mönster präglade i den. Ringen är gjord av roséguld och ger diamanter för att öka sin glans. Det lyser vackert ditt etniska slitage och ger din hand ett unikt och designat utseende.

9. Designer ringdesign för bröllop:

Designer ringdesign för bröllop

Vill att dina fingrar ska se snygga ut med designerslitage och designerring! En fashionabel ringdesign med en blomma som växer fram mellan två blad är en bra ringidé. Bladen får också en kurvig look med vita diamanter. Blomman får ett gyllene utseende med blekgula diamanter. Designen är inspirerad av de arabiska mehendi -mönstren. Det ger ett rikt utseende till din personlighet i äktenskapsfunktioner och speciella evenemang.

10. Rich Ring Design för damer:

Rich Ring Design för damer

Vill du bära en rik och elegant design för en högtidsfest eller för kungliga bröllop! Prova en design som inkluderar både diamanter och rubiner. Basen på ringen hade jag gjort av vitt guld vilket ökar dess värde till en ny nivå. Designen är sedan helt täckt med vita kristaldiamanter och rubiner fixerade längs. Designen symboliserar royalty, rikedom och trohet. Det kan också vara en present till någon väldigt speciell. Designen bärs också i stor utsträckning av männen i ringfingret.

11. Granatringdesign för tjejer:

Granatringdesign för tjejer

En unikt designad ringar design för söta tjejer är Garnet ring design. Ringen är en blandning av guld, granat och havspärlor. Designen är inspirerad av de historiska ringdesignerna där havspärlorna visar en lapp bunden för stark bindning. Därför definierar bärandet av sista fingret styrka, kraft, känslor, fertilitet och välstånd. Det ger en elegant look över casuals speciellt cow boy klänningar.

12. Scorpion Ring Armband Smycken:

Scorpion Ring Armband Smycken

Ringdesignerna som fästs med armbandet är ganska trendiga bland ungdomarna nuförtiden. Ett skorpionsringarmband är ett av dem. Armbandet följs av en skorpiondesign för att ge b tittarna ett vilt utseende. Ringarmbandet är tillverkat i sterlingsilver. Designen representerar förändring, död, sensualitet, attraktion, passion och sexuell energi. Det kan vara en gnistrande present till din älskade att visa din passion för kärlek.

13. Mangalsutra Ring Armband Design:

Mangalsutra ringarmbanddesign

En ny och populär ringdesign som växer fram på marknaden är en ring mangalsutra. Ett armband är anslutet med en ring med trådar som liknar mangalsutras. Hänget av mangalsutra blir armbandet och strängen tas till ringfingret med en ring besatt med en liten design av en diamant. Det ger en fantastisk look på etnik där du kan bära tungt halsband på halsen och mangalsutra på handleden.

14. Bridal Toe Ring Smycken:

Bridal Toe Ring Smycken

Tåringar har sin egen betydelse i de hinduiska bröllopen enligt kulturen. Det finns en ritual där brudens föräldrar får henne att bära tåringen. En sådan rajwadi -design av tåringen ger varje brud ett fantastiskt och djärvt utseende. Den cirkulära ringen är översållad med vita och gröna smaragder utformade på ett kungligt sätt. Det är också känt som Bichwa i Indien.

Läs mer> Senaste tåringar för kvinnor.

15. Pärla och pärlor Tåring för tonåringar:

Pärla och pärlor Tåring för tonåringar

Tådesignen med havspärlor och kristallpärlor ger en överdådig men enkel åt gången ett fantastiskt utseende på fötterna. Tåringen är stärkt tills fötterna ger en sandal look. Ringen ger ett perfekt utseende för stränder på casuals. Det är allmänt accepterat design av högskolans tonåringar för en modeställning på college och även på kontor.

16. Design för babyhandring i guld:

Baby Hand Ring Design i guld

Babyshower är en viktig fest i alla kvinnors liv. För att öka dagens betydelse är en ring med utformningen av en babyhand den perfekta presenten du kan lämna över. Ringen är gjord av guld och får charmen av en babyhandflata som indikerar en ängels inträde i bärarens liv. När den är begåvad symboliserar den djup kärlek, lycka, renhet och lycka till den nyblivna mamman.

17. Design för spädbarnring för nyblivna mammor:

Spädbarnsringdesign för nyblivna mammor

Vill du ge en speciell present på hennes baby shower eller efter hennes leverans! En hjärtdesignad spädbarnsring är det bästa att ge. Ringen är gjord med guld och har en hjärtdesign på ovansidan. Designen visar den största kärlek och passion som paret bär för varandra. Det är också symbolen för sexuell energi när den är begåvad till en nybliven mamma från sin man. Det ger söthet till barnets händer när det bärs.

18. Indiska traditionella ringdesigner:

Indiska traditionella ringdesigner

Letar du efter en design i smycken i traditionell stil! Prova en ring designad i Maharaja -stil. Ringen har en rund struktur som täcker två till tre fingrar. Ringen är gjord av guld och präglad med tunga mönster inspirerade av henna -mönstren. Det ger ett kungligt utseende på etniska och designade lehengor, sareer, anarkalidräkter etc..

19. Påfågeldesignring:

Påfågeldesignring

När det gäller smycken kan påfågeldesigner inte uteslutas. En ringdesign med struktur och design av en påfågel ger din outfit en fantastisk och traditionell look. Ringen är gjord av guld och är besatt med ljusbruna diamanter som ger påfågeln ett realistiskt utseende. Designen bärs i stor utsträckning på kostymer och lehengor och sarees med påfågeldesign.

20. Mellanfingerringar för kvinnor:

Mittfingerringar för kvinnor

Ringarna bärs inte bara på fingrarna utan också på långfingrarna. De bärs ofta på uppsättningar relaterade till något liknande. Designen kan göras med berlocker som månen, pilar, stjärnor, sol etc. Sådana ringar symboliserar oändlighet, påtagligt, fruktbarhet och välstånd när de bärs under casuals eller formals och även med etniska kostymer.

21. Himmelblå ring i vitt guld:

Himmelblå ring i vitt guld

Vill du bära din födelsesten! Här är en design som är gjord med den himmelsblå safirstenen. Ädelstenen är dubbad i vitt guld. Det är födelsestenen i mars. Det symboliserar främst lojalitet, men förutom att det bärs på första fingret representerar det skydd, andlighet och lycka.

22. Guld- och silverringdesign för män:

Guld- och silverringdesign för män

Vill du ha på dig något religiöst! En ringdesign gjord med guld och vitt guld eller silver ger en fantastisk design med symbolen om omringad med kristall små diamanter i vitt så att det ser religiöst ut. Ringen är designen för män och bärs mestadels på ringfingret. Det är också känt som Ganga Jamuna -designen. Den passar alla kläder och är mycket sliten för daglig användning. Det visar sin tro på Gud och respekt.

23. Alfabetisk ringdesign med diamanter:

Alfabetisk ringdesign med diamanter

Vad är speciellt än en personlig ringdesign med dina initialer! En härlig design gjord med guld och diamanter ger bäraren ett modernt men sofestikerat utseende. Det kurviga alfabetet ökar dess skönhet. Det kan vara en underbar present till den du älskar. Sådana mönster bärs också av både män och kvinnor. Det kan också vara en söt present till det nyfödda barnet som ger honom alfabetet han äger.

24. Christian Ring Design för bröllop:

Christian ringdesign för bröllop

De kristna ringdesignerna har sin egen charm. De är utformade på ett sätt som ger ett visst budskap. En sådan design för kristna bröllop eller förlovningar är en design med vitt guld med citat skrivet i det på ett präglat sätt. Du kan skriva ett meddelande på ringen för din älskade eller något citat eller helt enkelt hans/hennes namn. Det är symbolen för andlighet, renhet, kärlek och lojalitet.

25. Black Ring Design:

Svart ringdesign

Vill du ha ett snyggt utseende för alla funktioner eller helt enkelt för vanligt slitage i svart! Svart har alltid varit attraktionscentrum för alla. En fantastisk design av ringen med en svart diamant omgiven av flera vita blanka diamanter ser härlig ut när designen av en blomma tar sig. Ringen ser fantastisk ut på etnik och även på formaler som plazo, lång designer kurta etc..

I forntiden utfördes ringarna enligt personens status. Till exempel bar läkarna ringar på tummen, handlare på pekfingret, dårar på långfingret, elever i ringfingret och älskarna på sista fingret. Ändå håller ringarna en viktig plats med flera mönster för att få fingrarna att se vackrare ut.