Opalsmycken är ett av de exotiska och iögonfallande smycken du kan bära. Opaler blinkar med regnbågens färger fascinerade i en ädelsten i kiseldioxid. Det inre färgspelet och de fascinerande blixtarna gör det svårt att slita bort ögonen från dess snygga utseende. Fler och fler förlovningspar letar nu efter opalringarna. Opal kommer aldrig att överraska dig och avslöja nya färger och mönster i många år framöver. Det är en av de mest konverterade ädelstenarna i världen och födelsestenen i oktober.

Olika typer av ringar med Opal Birthstone:

Denna artikel hjälper dig att välja rätt exklusiva opalringar med en mängd olika mönster.

1. Guld Opalring:

Guld Opalring

Ur färgernas synvinkel, fantastiska mönster och displayer har Opal -ringar tidigare ansetts kända. Den eleganta designen i opalringar betonar människors önskan om deras utmärkta val av smycken. Även som bröllopspresenter och kärleksringar är opalringar älskade och beundrade för sitt unika utseende. En liten ring med opalstenar i den kan ge ditt finger ett lysande utseende.

2. Unik Moon Opal Ring:

Unik Moon Opal Ring

Det finns en mängd olika opalringdesigner tillgängliga för både män och kvinnor. Dessa unika månopalringar ger ljus och glans till dina fingrar. En liten sten är placerad med en mitt i ringen och en hamrad halvmåne inramar den öppna inställningen för den känsliga ringen, den här ringen är en perfekt för din vanliga användning. Opalringar är mycket mjukare än diamanter, men så att de kan välja förlovningsringar

3. Livets trädring:

Livets trädring

Detta livsträd är designat med sterlingsilver och har 3 ½ yta och det har ett mycket lätt fall till det och innehåller bra kvalitet. Genom att få denna livets trädring, ger detta ett attraktivt utseende för bäraren. Denna ring finns också andra stenar som granat, turkos och ametyst. Det kan vara ett perfekt tillbehör för dagligt slitage.

4. Kvist och löv förlovningsring:

Kvist och löv förlovningsring

Opal i samband med diamantringen ger ett iögonfallande utseende och hög kvalitet. En uppsättning kvistar och blad vigselringar är handgjorda i två toner på 18k och designade med rå metall. Ringens band är pläterat med svart rhodium och erbjuder det trendiga utseendet

5. Svart opalring:

Svart opalring

Det finns olika opalringar på marknaden de är svart opal, vit och blå, rosa etc. Svarta opalringar är en grönaktig typ av opal med svarta och guldfläckar. Detta kan tumlas med slät och skuren cabochon. Det finns otaliga mönster av opalringar som erbjuds för män. Svart opalring designad med vita stenar, och den kommer att ge det traditionella utseendet.

6. Rosa Opalring:

Rosa Opalring

Rosa opal vibrerar med en mer skonsam frekvens och det förbättrar den tröstande och avkopplande effekten på den känslomässiga kroppen. Denna rosa opalring är väl lämpad för mycket känsliga människor. Mitten av ringen innehåller rosa opalsten och bandet är tillverkat i djärvt material i sterlingsilver.

7. Opal bladring:

Opal bladring

Denna opalbladring har blivit den mest populära ringen än andra och denna opalbladring har en mousserande opalsten. Det kan vara bekvämt för ditt finger och ser vackert ut. Det ger en enkel och elegant utsikt över bäraren. Du kan bära denna ring med alla typer av kläder.

8. Årsdag Opalring:

Årsdag Opalring

Blå opalringar är relativt sällsynta och är mycket genomskinliga stenar som ger ett mer attraktivt utseende än andra ringdesigner. Denna jubileumsopalring visar fantastiska färger med massor av neonblå, orange och gröna fläckar. Detta är ett härligt alternativ till en traditionell vigselring eller jubileumsring för ett bröllop.

9. Opalring med oändlig symbol:

Opalring med oändlighetssymbol

Vita opalringar är mer populära. När man jämför andra ringar ger det ett snyggt och perfekt utseende för de bärande personerna. Denna handgjorda ring designad med en oändlig knut och gjord med 4 mm opal. Du kan ge denna ring till din bästa vän eller nära och kära, vilket gör dig oändligt glad.

Opaler gör sensationella smycken. Opalens vikt är också viktig. En bra storlek opal för en ring kommer att vara mellan en och tre karat. Naturligtvis finns det små stenar som är underbara. Om du letar efter en svindlande vacker och helt unik förlovningsring med en mytisk antik känsla, och en opalring kan vara perfekt för dig.