“Diamanter är en tjejs bästa vän”, är ett mycket känt ordspråk. Pink Diamonds är inte bara en flickas bästa vän utan en mycket lyxig. De är väldigt knappa och det gör dem till ett samlarobjekt eftersom de är mycket värdefulla. En rosa diamant kan kosta mer än 20 gånger den för en vit diamant. Rosa diamanter kommer från Argyle Diamond gruva. Detta ligger i Kimberly -regionen i Australien. Detta är världens enda kommersiella källa för naturliga rosa diamanter.

Olika typer av ringar med rosa färgdiamanter:

Rosa diamantringar är mest gynnsamma objekt i bröllop och förlovning plats. Här delar vi några bästa rosa diamantringdesigner för män och kvinnor.

1. Päronformad rosa diamantring:

Päronformad rosa diamantring

Denna päronformade rosa diamantring såldes för 18 miljoner dollar hos Christie’s till en asiatisk samlare. Stenen väger 9,14 karat och är betygsatt fancy levande rosa. Den härliga päronformen på denna diamant sitter vackert i ringen och ger elegans.

2. Oval rosa diamantförlovningsring:

Oval rosa diamantförlovningsring

Denna vackra förlovningsring har en oval form. Det finns vita diamanter i en kurvan formad platina. Den har en vacker 5-karat ovalskuren elegant brunrosa diamant.

3. Rosa diamant vigselring:

Rosa diamant vigselring

Innan du säger “I Do”, ta en titt på denna unika rosa diamant vigselring som säkert kommer att vinna dig poäng. Det är exklusivt och är ett Fancy Pink and Collection -färgrunt briljantstenat bröllopsband i 18K rosa och vitt guld.

4. Round Diamond Pink Ring:

Rund diamantring

Detta är en unik rosa och vit diamantring. Den rundslipade 1/3-karat rosa diamanten lyser i en rund ram med 12 rundslipade vita diamanter. Det finns 72 vita diamant sidstenar som omger bandet. Detta ger en mest spektakulär effekt. Dessa diamanter är satta i 14-karat gult guldband vilket ökar dess skönhet.

5. Svart guld med rosa diamant:

Svart guld med rosa diamant

Här är en bra twist till de vanliga diamantringarna. Prova svart guld med rosa diamanter! Denna förlovningsring är vacker och glänsande och har en stor, 1/10ct kuddslipad rosa safir på en 1 ct diamantsättning. Den är gjord i 18k svart rhodinerat guld och det ökar dess rikedom.

6. Daisy Ring med rosa diamant:

Daisy Ring med rosa diamant

Tiffany är en av de mest lyxiga platserna att handla diamanter och den här ringen med rosa diamant är den vackraste. Det är en tusensköna ring i platina och 18k roséguld med runda lysande rosa och vita diamanter.

7. Hjärtformade rosa diamantringar:

Hjärtformade rosa diamantringar

Denna hjärtformade diamantring är perfekt inramad av en grupp rosa och vita diamanter. Detta är en hjärtformad rosa diamantring med fantastisk skönhet och elegans som kommer att vara en perfekt överraskning medan du ställer frågan till din älskade. Hjärtformen bidrar till det perfekta tillfället.

8. Pink Eternity Band:

Pink Eternity Band

Detta är rundslipat rosa diamant -evighets-/bröllopsband med karatvikt 0,03. Den ligger i en delad klo med 18K guld. Den kan bäras ensam eller med andra stapelband.

9. Pink Diamond Combo Ring:

Rosa diamantkombination

Om du vill ha både ett förlovnings- och bröllopsband är detta den perfekta presenten. Detta är Fancy Light Pink diamantförlovning och vigselringar. Diamanterna är naturliga Fancy Light Pink i rund form, med en korgstångsstil.

Diamanter har varit en del av en damsmyckekollektion sedan urminnes tider. Rosa diamanter lägger till en extra känsla för denna samling och gör damen mer utsökt. På grund av dess sällsynthet lägger den till mycket mer lockelse för personen som bär den. Om du har råd med en rosa diamant är det bästa sättet att köpa en rosa diamantring.