Guldsmycken används av män och kvinnor sedan åldrar. Guld skapar en aura och tilltalar alla människor eftersom det används inte bara för tillfällen och bröllop, etc. utan också dagligen. Vitt guld är en typ av guldlegering som har guld och en vit metall som palladium eller nickel i sig. Smyckena kommer sedan att pläteras med rhodium.

Ringar i vitt guld för män och kvinnor:

Här listade vi nedan 9 bästa smycken förlovningsringar i vitt guld för män och kvinnor.

1. Diamantring av vitguld med patiens:

Solitaire ringar i vitt guld

Det här är utsökta smycken som ges till en kvinna vid ett riktigt speciellt tillfälle. Den innehåller en stor patiens, som normalt är mycket dyr, som är innesluten i den vita guldringen. Ringen kanske översållad med mindre diamanter för att ge den en imperialistisk dragningskraft.

2. Förlovningsring i vitt guld:

Förlovningsring i vitt guld

Förlovningsringar i vitt guld är väldigt trendiga nuförtiden om de är mer moderna och stilrena. Förlovningsringarna i vitt guld presenterar paret en underbar mängd vackra bitar. Dessa kommer säkert att göra paret extremt glada. En vitguldring kommer att vara något som en tjej kommer att vilja skryta med och visa för sina vänner.

3. Vitguld vigselring:

Vitguld vigselring

Vita guld vigselringar är också på modet nu eftersom vitt guld har blivit så modernistiskt. Dessa vigselringar har ett vanligt band som ser ut med namnen på paret graverade i ringens innerfoder. Paren kanske till och med vill lägga till sitt bröllopsdatum i gravyren.

4. Söt vitguldring med diamanter:

Vitguld diamantring

Diamanter som är en flickas bästa vän, de vita guldringarna ger ett utseende som ingen annan. Det markerar alla punkter som en sofistikerad kvinna letar efter i en ring. Eftersom diamanterna är vita i färg, ökar det vita guldet bara sin lyster. Det här är smycken som en tjej kommer att behålla i många år framöver.

5. Ring i vitt guld:

Pärlvit guldring

Odlade pärlor är en skönhet. Dessa används i värdefulla smycken och ringar i pärlvitt guld är en av dem. Det finns många invecklade mönster av ringar och tillägget av en stor odlad pärla bidrar bara till dess skönhet. Dessa kan också fungera som förlovningsringar.

6. Rubinring med vitt guld:

Rubinring med vitt guld

Vitt guld gör att många typer av ädelstenar kan prydas tillsammans. Ruby är en lysande röd färg som passar utmärkt med vitt guld. Normalt är rubinen av hög kvalitet och stor i storlek också. Det vita guldet omsluter stenen i mitten och diamanter placeras runt den.

7. Smaragdring i vitt guld:

Vitguld smaragdring

Bland de ädelstenar som används i ringar är smaragd majestätisk och kunglig. Denna vackra gröna färg används ofta för att göra ringar som sticker ut. Smaragdringen i vitt guld är ett mästerverk och det ger ett mycket kungligt utseende. Använd den här ringen för att få fram skönheten i dig.

8. Vitguld Infinity Ring:

Vitguld Infinity Ring

Infinity ringar är en ny modern trend som ser helt vacker ut. Designen innehåller infinity -symbolen och detta är mycket symboliskt för förlovningar och bröllop. Oändlighetsringarna är normalt försedda med små diamanter. Dessa är mycket unika och ger ett riktigt snyggt utseende på fingret.

9. Enkel ring i vitt guld:

Enkel ring i vitt guld

Eftersom vitt guld inte är den skrymmande typen, är det lätt att acceptera av män. Ringarna för män är normalt enkla med linjer. Vissa kan till och med vara mer invecklade med manliga mönster. Vissa män kommer till och med att välja diamanter på sina ringar och dessa är normalt större i storlek.

Ringar i vitt guld är extremt vackra bitar. De används av både män och kvinnor. Vita guldsmycken har en modern dragningskraft och det är därför många män också ses ha på sig föremålen. Vittguldringar är mycket unika smycken och lockar män och kvinnor eftersom de används dagligen för arbete.