Smycken har alltid lyckats glorifiera kvinnors skönhet och när vi pratar om smycken tar ringar platsen för charm och ära eftersom det är det vackraste och ömtåligaste missbruket i smyckeskrin för kvinnor. I detta vackra beroende är antika ringar mycket populära nuförtiden.

antika ringar

Vad är innebörden av Antik nu: ”Antik betyder gammalt eller smycke som tidigare användes av folket under den föregående eran? Det finns olika variationer och utföranden av antika ringar på marknaden men vår modkänsla visar vår kunskap om att bära en rätt ring för rätt tillfälle.

Olika typer av antika ringdesigner:

Här visar vi dig några vackra sorter av antika ringar som definitivt vann ditt hjärta:

1. Antikt förlovning utan diamantring:

antik-förlovning-utan-diamant-ring

Antikt förlovning utan en diamantring är en av de mest populära typerna av förlovningsringar på grund av dessa låga kostnader är det överkomligt för alla åldersgrupper. Ringen innehåller ingen diamant, den är gjord av safirer som vanligtvis är en blå ädelsten. Denna ring är mycket elegant och hållbar. Om du är damen som vill bära något nytt och i fickan är det den perfekta presenten för dig.

2. Konstgjord antik vigselring:

konstsniderad-antik-vigselring

Denna vackra hantverkskonst ristade design skildrar din kärlek till naturen som visar att du är en naturälskande brud. Blomma och löv är arrangerade i ett mycket elegant mönster. Den består av vitt och gult guld som säkert alla kvinnor gillar.

3. Enkel antik guldring:

Enkel antik guldring

Dessa eleganta ringar minns minnet av viktoriansk period. Den består av roséguldmetall med en vacker diamantslipning eller form. På grund av denna ömtåliga natur bärs den främst av en tjej.

4. Antik diamantring:

Antik diamantring

Diamant är en av de vackraste ädelstenarna som förstärker kvinnors skönhet och deras glittrande natur lockar varje öga. Det är en helt diamantring av guld och består av rundslipad diamant i en traditionell kloinställning som skapar en härlig blixt och gnista till denna ring.

5. Antik smaragdring:

Antik smaragdring

Den vackra vintagering som består av massivt guld inspirerat av en viktoriansk stil från tidigare tider som består av naturlig jordminerad diamant som omges av naturliga smaragdblad och exotiska fjärilar infällda med diamanter som säkert är ett vackert skattberoende hos kvinnors smycken.

6. Antik Alexandritring:

Antik Alexandritring

Denna charmiga vintagering bestående av russion lab skapad med alexandritsten och sterlingsilver. Den har fantastiska färgförändrande egenskaper som säkert berör alla. Ringen är den perfekta presenten till din speciella person.

7. Antik tibetansk ring:

Antik tibetansk ring

Denna unika design vintage tibetanska ring tillverkad med silverpläterad och en mässingsring som påminner om minnet av antik tid. På grund av dess justerbara karaktär bärs den av vem som helst, din ser mer häpnadsväckande ut när du bär den här eleganta ringen med ditt par indo-västerländska kläder.

8. Filigran antik guldring:

Filigran antik guldring

Denna filigranring i vintage -stil gjord av gult guld. Ringen kommer att ge en imponerande närvaro på ditt finger när du bar detta på ditt förlovning eller någon annan funktion. Det bekväma och eleganta utseendet gör ringen populär bland gruppen modiga kvinnor och tjejer.

9. Ring av antika blommapärlor:

Antik blomma pärlor ring

Den underbart viktorianska stilringen med de charmiga pärlorna ökar säkerligen fingrets skönhet när du matchar dessa med dina sarees och salwar -kostym. Det är vackert designat av abalone sea shell med 11 sötvattensvita pärlor som gör det eleganta utseendet på en ring. Det ser antikt ut med en milkorn som ligger runt varje sten

En av de vackraste funktionerna i detta antika örhänge är att det alltid ger dig ett elegant och vackert utseende. Visst är det en av de mest värdefulla och ömtåliga prydnaderna för kvinnors smycken. Den vackra designen berör varje hjärta som definitivt ger skönhet och lycka i ditt liv.