Tänker du föreslå din kärlek! Eller letar du efter en dyrbar kärleksduschgåva till henne eller honom denna Alla hjärtans dag! För att uttrycka din kärlek som ett löfte om att vara för evigt, finns det flera par löftesringar tillgängliga. Ja, de traditionella förlovningsringarna ersätts nu av löftesringarna som kan vara små designmässigt, men innehåller alla förtjusande mönster för att uttrycka kärlek.

Matchande löftesringar för par:

Låt oss gå igenom några av de sensuella utformningarna av löftesringar för att veta deras betydelse.

1. Safirpar lovande ringar:

Safirpar Promise Rings

En platina -utlovningsring för par med en liten safirdiamant fixerad på mitten är perfekt för ett nygift par. Ringen bär också lovande ord för alltid kärlek som visar djupet av kärlek de delar för varandra.

2. Diamond Heart Couple Promise Ring:

Diamanthjärta par löftesring

En riktig design att ge din valentins present denna säsong är ringen som är dekorerad med två hjärtan med röda och lila diamanter. Hjärtan är ansluten till en blommig gren medan ringen också innehåller ett dolt budskapslöfte om kärlek till henne.

3. Delande hjärta par löftesring:

Delande hjärta par löften ring

Ett löfte ringer parets design i platina med en delad hjärtdesign är det bästa att presentera ett nygift par. Den innehåller en hjärtdesign tillverkad till hälften i båda ringarna vilket innebär att de båda är ofullständiga utan varandra.

4. Kungaparet lovar parringar:

Kungaparet lovar parringar

Vill du uttrycka att hon är drottningen i ditt liv och han kungen? Här är en kronringdesign för en drottning och en kung. Löftringen är den bästa medan du föreslår din kärlek att vara din drottning. Ringen för henne får en hjärtkrona med diamanter på medan hans ring får en korsdesign.

5. Erbjudande par löftesring:

Erbjuder par löftesring

Ett unikt sätt att föreslå för en speciell dag är genom att erbjuda en löftering som håller hjärtat med händerna. Ringen är tillverkad i silver i silver. Ringen ges också en tjock sicksackstruktur med kärleksfull handdesign.

6. Personlig parlöftesring:

Personlig parlovning

Vill du göra en minnesvärd dag begåvad till din älskade! Här är ett löfte par ringar design som är präglad med datumet för minnesdagen tillsammans med namnen på paret. Platinumringen kan ges till både honom och henne.

7. Rose Gold Par Promise Rings:

Rose Gold Par Promise Rings

En roseguld parring designad med ett hjärta och oändliga symboler är den lämpliga för lovande kärlek. Hjärtdesignen i ringen har en stickad oändlig design från mitten med diamanter besatta i den. Ringen är en symbol för sann kärlek, acceptans, sensualitet och oändligt förhållande.

8. Mickey Mini Par Ring Design:

Design av Mickey Mini Parring

Förvandlas din vänskap till kärlek? Här är en söt löfte ringar för par utformade specifikt för sådana par. Ringen bär designen av Mickey och mini ansikten som kysser varandra. Det bär också ett hemligt budskap inuti att acceptera kärlek.

9. Heart Beat Par Promise Ring:

Heart Beat Par Promise Ring

Vill du förmedla ett budskap om att hon är din hjärtslag och vice versa! Ett par matchande löfte ringar design gjord av silverlegering är den du letar efter. Den svarta ringen får hjärtslagsdesigner i vitt som också innebär att deras liv nu är anslutna.

De söta lovande ringarna för par kan tillverkas av guld, silver, platina eller någon annan metall. När ringen är begåvad till paret önskar de dem ett liv fullt av kärlek som en välsignelse. En ny trend i parets utlovningsringar är den magnetiska lovande ringen med personliga ord på den. Den har en magnetisk effekt som lockar båda ringarna mot varandra.