Diamanter är den mest utvalda stenen för smycken för både män och kvinnor. Låt det bara vara kristallsten, diamanter, äkta diamanter eller födelsesten; de ger smyckena ett nytt utseende med en charmig touch. Finns i olika nyanser och färger, kan formas i önskade smycken. Bland alla är gula diamantringar ganska trendiga nuförtiden. Ringarna i guld, silver eller platina ger en minnesvärd stund när de är begåvade.

Specialdesignad katalog över gula diamantringar:

Här är några kärleksfulla mönster som används i stor utsträckning för att lägga till en pluspunkt för personligheten.

1. Vit och gul diamantring design:

Vit och gul diamantringdesign

En brett utvald gul diamantförlovningsringdesign är också sammansatt med cz vita diamanter. Basen på ringen är platina för en söt look. Den gula diamanten är omgiven av vita små diamanter följt i sidorna också. Den lama gula stenen har sin egen charm med en perfekt matchning i vitt.

2. Enkel safirgul diamantring:

Enkel safirgul diamantring

Vill du ha ett enkelt och sofistikerat utseende! En safir diamant besatt i en enkel guldring är det bästa du letar efter. Den gula diamantguldringen ges bara en liten och tunn ring som är så känslig. Det kan vara den bästa presenten för ett litet tillfälle till din damkärlek.

3. Gul diamantring i guld:

Gul diamantring i guld

Vill du ha något unikt och inspirerande! Här är en kombination av tre som ger en enhetlig ringdesign. Ringen är gjord med guld som på framsidan rymmer en oval formad gul diamant. Det är allmänt utvalt som en vigselring för en brud som är modemedveten.

4. Bladdesignad gul diamantring:

Bladdesignad gul diamantring

Förlovningsringarna gul diamant i bladform kan vara det bästa för ett designers utseende. Guldringen i bladform ges en bladformad gul diamant som ytterligare är belagd med vita diamanter. De vita diamanterna ger också en gul effekt på grund av guldfoten.

5. Tre lager gul diamantring:

Tre lager gul diamantring

Guld diamant vigselringar katalog lyser med en ny design för herrring. Trelagerringen är gjord på platina där den mellersta gula safiren i kvadrat är täckt med två vita diamantkanter. Ringens tjocklek är idealisk för bröllopsgåva.

6. Curvy Yellow Diamond Ring Design:

Curvy Yellow Diamond Ring Design

Vill du ge en ring med kurvor på den! Här är vi med en ring vars band är tillverkat med flera kurvor som ger en sicksack -design. Ringkurvorna är gjorda av roséguld och dekorerade med vita kristaldiamanter och centrerade med en gul diamant i kvadrat.

7. Crown Design Yellow Diamond Ring:

Crown Design Yellow Diamond Ring

Vill du ge något kungligt till din charmiga prins! Prova en design gjord i platina med en krondesign. Kronan är gjord med flera vita diamantsnören som kombineras vid en punkt fäst med en diamantformad gul safir. Det är den bästa ringen för en brudgum på bröllop med etniskt slitage.

8. Trinity Yellow Diamond Ring Design:

Trinity Yellow Diamond Ring Design

Treenighetsdesignen i den gula diamantguldringskatalogen är ganska populär för brudar. Som namnet förklarar får rosguldringen tre gula diamanter som kommer från tre olika grenar. Den mellersta grenen ges också små gula diamanter medan resten får vita diamanter för ett härligt utseende.

9. Solrosdesignad gul diamantring:

Solrosdesignad gul diamantring

Blommönster är sannolikt utvalda i smyckedesignerna. En ring inspirerad av solrosan är gjord av platina. Blombladen är gjorda med vita diamanter medan mittdelen är gjord med cirkulär gul diamant. Det ger en elegant och mild look för små tillfällen.

De gula diamantringarna i olika nyanser är underbara att bära även för vanligt slitage. Ringarna finns i diamanter som tiff alla diamanter, kanarie diamanter, safir diamanter, cz diamanter och mycket mer att välja mellan enligt ditt val och smyckedesign.