Enstaka diamantringar är vackrare i utseende jämfört med andra designerringar. Ju mer ringen ser komplicerad ut, desto mer ser de enkla ringarna fantastiska ut även på avstånd. Enstaka diamantringar ser rika och beundransvärda ut med sin enkelhet och kungliga mast. En enda diamant oavsett om det är en äkta diamant eller en amerikansk diamant lyser den härliga enkeldiamanten hårt än ett kluster av diamanter tillsammans.

Single Stone Diamond Ring Designs:

Några otroliga mönster med en enda diamantring i guld, silver, platina och rosenguld listas i vår artikel för att ge dig en inblick i skönheten i enstaka diamantringar.

1. Engelsk diamantförlovningsring i guld:

Single Diamond förlovningsring i guld

En enda diamantring i guld med en perfekt patiens rund vit diamant kan stjäla hjärtat hos många med en blick på den. Den förstorande gnistan från den vita diamantslipningen fascinerar utseendet med sitt glitter.

2. Designer Single Diamond Ring:

Designer Single Diamond Ring

En diamantring i en sten i guld med filigranarbete på ringbandet ser fantastisk ut. Det fina snittet från två sidors marquise vita diamant ser otroligt ut. Ringen är gjord ihålig från insidan för en perfekt finish av filigranarbetet.

3. Princess Cut High Stud Silverring:

Silverring med hög prydnad i silver

En prinsessslipad diamant monterad över en ring i sterlingsilver ser fantastisk ut. Den vita fyrkantiga enkeldiamantringen kommer ensam att se briljant ut på din dams fingrar med sin glans.

4. Single Diamond Stud Silverring:

Silverring med enkel diamantring

En magnifik design rik på och kunglig i sin stil kan vara en med en liten diamantring i ringbandet som helt täcker diamanten från alla sidor. Diamantringen med en sten i den kan vara enkel, nykter och ändå lysande i designen.

5. Single Baguette Stackable Diamond Band Ring:

Single Baguette Stackable Diamond Band Ring

En guldring med en enkel diamant kan utformas med en vacker design som denna. En baguettformad slipad diamant fixerad i mitten av den gyllene ringen kommer att vara en rik design för att förhärliga skönheten i dina fingrar.

6. Single Diamond Herrring:

Singel diamant ring

En enda diamant vigselring kan utformas med brett band och en stor diamant i mitten. Sådana mönster ser bra ut med guld. Platinamodellerna är också breda främst för ringarna gjorda för män.

7. Förlovningsring med enkel skaft tulpankorg:

Enkelt skaft tulpankorg förlovningsring

En diamantring med en sten med en diamant placerad på toppen av en tulpankorg ser otrolig ut för engagemang. Den tulpanskaftformade korgen på toppen lyfter diamanten ser strålande ut och glansen får också ett leende.

8. Söt enkel vit diamant blommig staplingsring:

Söt singel vit diamant blommig stapelring

Enstaka diamantringar i guld ser lika otroliga ut som de andra metallringarna. Ett blommigt motiv på toppen och en liten diamant som lyser i mitten kommer att vara ett härligt mönster. Om du vill föreslå din kärlek skulle en vacker ring som denna vara helt övertygande.

9. Single Stone Wave samtida ring:

Single Stone Wave samtida ring

Enstaka diamantringar i modern design är en enastående ny stil med bärringar. En vriden vågig ring med ena änden som lyser på fingret och den andra under fingret är en utmärkt ny ringstil. En enda sten som lyser högst upp ser otroligt ut.

En enda diamantring ser så ikonisk ut i händerna på en vacker dam som har åtagit sig att spendera sitt liv med att glänsa precis som den enkla men bländande diamanten på hennes ring. Enstaka diamantringar är så mycket populära bland alla design av ringarna. De är mycket efterfrågade för människor som har en smak av diskret, klassisk stil men ändå ett djärvt uttalande om att bära rika och eleganta smycken. Over stud -ringar är normalt en skada på fingrarna och kan inte bäras i vanliga liv, medan en liten diamantring passar så vackert på damfingrar som om de är gjorda för varandra.