En av de viktigaste dagarna i flickornas liv är när hon föreslås. Förlovning förseglar bandet mellan en flicka och en pojke. En pojke eller en man kommer alltid att leta efter den vackraste ringen att föreslå en tjej vid detta mycket speciella tillfälle. Förlovningsringar är det överlägset viktigaste smycket som en man kommer att köpa och det kan också vara väldigt skrämmande.

Bästa förlovningsringar av designers:

Hennes listade vi nedan de vackra designerna av designerförlovningsringar för tjejer.

1. Solitaire Diamond Engagement Ring av Designer:

Solitaire Diamond förlovningsring av Designer

Dessa är de mest värdefulla designerförlovningsringarna eftersom de innehåller en enorm patiens diamant i mitten av ringen. Karatvärdet för varje patiens är högt och därför mycket värdefullt och dyrt. Dessa är unikt utformade och normalt placerade i platina för att ge det ett helt kungligt utseende.

2. Designer guldförlovningsring:

Designer förlovningsring i guld

Guld som metall har alltid haft större dragningskraft från massorna. Dess höga värde och användning gör att de flesta väljer guldprydnader. Förlovningsringar i guld är därför mest eftertraktade eftersom de ser eleganta och eleganta ut. Dessa guldförlovningsringar är gjorda med invecklade mönster som kan kompletteras med andra ädelstenar som diamanter, smaragd, rubiner, pärlor, etc..

3. Designer Princess Cut förlovningsring:

Designer Princess Cut förlovningsring

Prinsessklippningsringarna är mest moderna och stilrena. De rena linjerna i ädelstenarna som används i prinsessklippringarna är ett av de mest populära valen av moderna brudar att vara. Detta har ett modernt utseende och används av de bästa förlovningsringdesignerna.

4. Emerald Cut förlovningsring:

Emerald Cut förlovningsring

Precis som prinsesslipningen finns det smaragdslipade diamanter som är satta i ringar. Dessa är rektangulära aspekter av ädelstenarna och detta ger ett klassiskt, elegant utseende till designerförlovningsringen. Platinringen där den är innesluten ser känslig och kunglig ut samtidigt. Dessa kommer säkert att imponera på din älskade.

5. Flickor Infinity förlovningsring:

Flickor Infinity förlovningsring

Dessa är verkligen den ultimata förlovningsringen, eftersom själva essensen av förlovning som idén om evigt fångas i denna tidlösa skönhet. Oändlighetssymbolen är vackert graverad i ringen vanligtvis med små diamanter som utgör själva symbolen. Bästa förlovningsringdesigners använder guld eller platina som ett metallval.

6. Halo Ring Design för engagemang:

Halo Ring Design för engagemang

Bland de bästa designringarna finns denna ring i halo -stil som har mikrodiamanter som omger en central diamant. Detta skapar en halo -liknande effekt och ökar ljuseffekten. Detta är en mycket elegant och estetiskt vacker design som ofta används för att ge ringen och ringbäraren ett härligt utseende.

7. Design med tre stenar för förlovning:

Three Stone Ring Design för förlovning

Detta är en twist till oändlighetsdesignen där du har tre stenar som ligger i ringen. De tre stenarna symboliserar igår, idag och för alltid. Stenarna ligger i mitten av ringen och ger briljans som ingen annan.

8. Designer Side Stone förlovningsring:

Designer sida förlovningsring i sten

Bästa förlovningsringar designers gillar ju mer merier effekten. Ringen är omgiven av en enda diamant i mitten och sedan finns det flera diamanter som är satta på sidorna av ringen. Detta ger en fylligare look till ringen och får den att se elegant ut.

9. Rose Gold förlovningsring för tjejer:

Rose Gold förlovningsring för tjejer

Roseguld är nu bland de främsta valen hos förlovningsringar. Anledningen till detta är den feminina nyansen som smickrar alla hudtoner och ger bäraren en lyster. Rose guldringar är nu mest eftertraktade.

Oavsett vad du väljer förlovningsring, kommer det säkert att göra din älskade glad och glad. Den här listan över designer förlovningsringar ger dig en förstahandskunskap om vilka typer som finns. Du kan sedan välja vilken som passar dig bäst med tanke på vad du tycker om och inte gillar din älskade.