Tåringer har vært et viktig smykke for gifte kvinner. Det er et ritual i den indiske og for det meste hinduistiske kulturen å gi tåringer, populært kjent som Buchwald, til de nygifte brudene fra foreldrene. Når det blir gitt i sølv til bruden, gir det lykke, kjærlighet og velsignelser for et bedre liv fra foreldrene. Tåringen er mye slitt i den andre tåen, som går gjennom livmoren og når hjertet. Tåringen styrker dermed livmoren som omgår blod fra hjertet. Men med tiden har tåringdesignene også endret seg fra klassisk til trendy.

tåringer design

Ulike og siste modeller av tåringer (Mettelu) for indiske kvinner:

La oss se på de 15 beste tåringene i sølv og gull valgt av kvinnene.

1. Enkel Strand Gold Toe Ring:

enkel-gull-strand-tå-ring

En enkel utseende tåring laget av gull gir et forenklet utseende til den vanlige brukeren. Metti -designet er laget med fire gulltråder som gir tåen et sofistikert utseende. Designet betyr fruktbarhet, vekst og umoral. Stammedesign inspirerer til slik design.

2. Wave Design tåringer for daglig bruk:

Wave Design tåringer for daglig bruk

Et tåringbilde inspirert av naturen er bølgedesignet. Gullringen får form av en bølge på havene. Det er et klassisk design for vanlig bruk på alle antrekk. Designet symboliserer styrke, kjærlighet, kraft, mystikk osv.

3. Sølv tåring med diamant:

Sølv tåring med diamant

En tåring laget av sterling sølv og diamanter gir et skinnende og fantastisk utseende ved spesielle anledninger. Designet er laget i sterling sølv, og diamanter er besatt for å få et attraktivt utseende. Ringen har en justerbar design som passer enhver tå.

4. Gemstone Toe Ring og betydninger:

Gemstone Toe Ring og betydninger

Leter du etter noe meningsfylt å ha på deg! Eller ønsker å gi en spesiell gave til desemberfødte! En tåring med en turkis edelsten er det beste designet. Edelstenen er besatt med sølv eller platina, alt etter hva du ønsker. Designet med en turkis edelsten representerer beskyttelse mot onde eller negative vibber. Det symboliserer også formue, vennskap og troskap.

5. Solsikke tåring gull:

Solsikke tåring gull

Du vil ha på deg noe som matcher solskinnet om sommeren. Prøv en gullåring som gir designet til en solsikke. Solsikke -designet er laget med gull og besatt i en sølvring. Det symboliserer lojalitet, tilbedelse og vitalitet.

6. Tortoise Silver Toe Ring Design:

Tortoise Silver Toe Ring Design

Har du lyst til å bruke noe trendy regelmessig! En ringdesign for tåen laget med oksidase gir et fantastisk utseende. Den er best iført etniske kjoler for Navratri, men jenter bruker den også for vanlig bruk. Designet symboliserer lykke, lykke og lang levetid.

7. Triple Toe Ringer Sølv:

Trippel tåringer sølv

En sølv tåring design med et annet og attraktivt utseende for brude utseende. De tre fiskedesignringene er slitt av tærne i en linje. Sølvringen eller ringene er laget med sølv og besatt med smaragder for å legge til designen. Søte sølvjingler legges til for en musikalsk effekt. Det hever det glamorøse utseendet et nivå høyt for den nye bruden.

8. Tradisjonell sørindisk tåring:

Tradisjonell sørindisk tåring

Vil du ha et tradisjonelt utseende. En indisk tåringdesign laget av sølv gir et tradisjonelt utseende til etniske og sareer. Det er fortsatt et populært design som bæres i landsbyer. Designet er laget med sølv, og et lite design er preget på det. Designet er mye brukt for vanlig slitasje.

9. Fargerik tåringankel:

Fargerik tåring

Vil du ha et fargerikt design for beinet ditt! Prøv en tåring anklet design laget i gull og besatt med flere fargerike steiner. Anklen er gitt en blomsterdesign festet til tåringen med en enkelt tråd. Det representerer kjærlighet, lykke og respekt.

10. Uendelig tåring:

Uendelig tåring

En magnetisk tåringdesign laget med uendelig design gir brukeren en god og forenklet personlighet. Det er mye valgt på casuals, spesielt capris og skjørt. Designet er laget med sølv eller sterling sølv. Designet symboliserer empowerment, evighet og langvarig kjærlighet.

11. Fantastisk svart stein tåring:

Fantastisk svart stein tåring

Svarte steindesigner har alltid vært attraktive. På samme måte ser en tåring besatt med en svart stein i en oval form fantastisk ut. Steinen er besatt med en tåring i sølv eller sterling sølv. Designet gir et elegant utseende på casuals, lange skjørt og også på choli for Navratri. Det symboliserer kraften til å kjempe mot ondskap, en stråle av håp og troskap.

12. Ring med liten perletå:

Liten perletåring

Lyst til å bruke tilbehør mens du er på strender. Et tåringbilde laget av små og mellomstore perler av blå nyanser gir et forenklet utseende til jentene. Designet inkluderer tre stativer med en god kombinasjon av blå nyanser. Designet og fargen symboliserer kjærlighet, ro, respekt og sensualitet.

13. Rajasthani tåringer for bryllup:

Rajasthani tåringer til bryllup

Vil du ha et kongelig utseende til bryllupet ditt! Prøv et design inspirert av Rajasthani designsmykker. Tåringen er laget med gull og er designet med et blomsterdesign. Gulltåringen er preget med bittesmå design, og en liten smaragd er fikset for å øke skjønnheten. Det ser fantastisk ut på lehengas med tradisjonelt broderi.

14. Vakker perletåring:

Vakker perletåring

Leter etter et nytt fasjonabelt design for en tåring. Prøv en søt og klønete design laget med sjøperler. Tåringen er laget med hvite perler i forskjellige størrelser. Det gir et overdådig utseende over etnisk slitasje. Den brukes også stort sett mens du reiser til øyene i ferier. Designet symboliserer royalty, rikdom, helse og fred.

15. Baby føtter Design tåring:

Baby føtter Design tåring

Leter du etter noe spesielt for en ventende mor! Prøv et design laget med føttene til et lite spedbarn. Designet er gjort det gull, og bittesmå diamanter er besatt i det for å gi et søtt og sjarmerende utseende. Det er den beste gaven til en baby shower som viser kjærlighet og lykke til.

Tåringdesign som dekker hele ankelen er også kjent som sidesmerter i forskjellige deler av Gujarat. Designet inkluderer tre eller fire ringer festet til ankelen. Tradisjonen med å ha tåring er veldig viktig for sørindianerne; det er også symbolet på femininitet og fruktbarhet.