Tenker du å foreslå din kjærlighet! Eller på jakt etter en dyrebar kjærlighetsdusjgave til henne eller ham denne Valentinsdagen! For å uttrykke din kjærlighet som et løfte om å vare evig, er det flere lovende ringer som er tilgjengelig for par. Ja, de tradisjonelle forlovelsesringene er nå erstattet av løfteringene som kan være små designmessige, men inkluderer hvert søte mønster for å uttrykke kjærlighet.

Matchende løfteringer for par:

La oss gå gjennom noen av de sensuelle designene av løfteringer for å vite viktigheten av dem.

1. Sapphire Couples Promise Rings:

Safirpar lover løfteringer

En platina -løftering for par med en liten safir -diamant festet på midten er perfekt for et par som nylig er gift. Ringen bærer også lovende ord for alltid kjærlighet som viser dybden av kjærlighet de deler for hverandre.

2. Diamond Heart Par -løftering:

Diamond Heart Par Promise Ring

En ekte design for å gi valentinen din denne sesongen er ringen som er dekorert med to hjerter med røde og lilla diamanter. Hjertene er forbundet med en blomstergren mens ringen også inneholder et skjult budskapsløfte om kjærlighet til henne.

3. Deling av hjerte -par -løftering:

Delende hjerte par løfte ring

Et løfte ringer parets design i platina med et delt hjertedesign er det beste å presentere et nygifte par. Den inneholder et hjertedesign laget halvparten i begge ringene, noe som betyr at de begge er ufullstendige uten hverandre.

4. King and Queen Promise Par Rings:

King and queen Promise Par Rings

Vil du uttrykke at hun er dronningen i ditt liv og han kongen? Her er en kronringdesign for en dronning og en konge. Løfteringen er den beste mens du foreslår din kjærlighet til å være din dronning. Ringen for henne får et hjertekronedesign med diamanter på mens ringen hans får et kryssdesign.

5. Tilbyr parløftering:

Tilbyr parløftering

En unik måte å foreslå for en spesiell dag er å tilby en løftering som holder hjertet med hendene. Ringen er laget av sølvmetall. Ringen får også en tykk sikksakkstruktur med kjærlig hånddesign.

6. Personlig parløftering:

Personlig parløftering

Vil du gjøre en minneverdig dag begavet til din elskede! Her er et løfte parringer som er preget med datoen for minnedagen sammen med navnene på paret. Platinumringen kan gis til både ham og henne.

7. Rose Gold Par Promise Rings:

Rose gull par løfteringer

En parring i roségull designet med et hjerte og uendelige symboler er den riktige for lovende kjærlighet. Heart -designet i ringen er gitt et strikket uendelig design fra midten med diamanter besatt i den. Ringen er et symbol på ekte kjærlighet, aksept, sensualitet og uendelig forhold.

8. Design av Mickey Mini Parring:

Design av Mickey Mini Parring

Blir vennskapet ditt omgjort til kjærlighet? Her er en søt løftering for par designet spesielt for slike par. Ringen bærer designet til Mickey og mini ansikter som kysser hverandre. Det bærer også et hemmelig budskap inne i å akseptere kjærlighet.

9. Heart Beat Par -løftering:

Heart Beat Par Promise Ring

Vil du formidle et budskap om at hun er ditt hjerteslag og omvendt! Et par matchende løfteringsdesign laget av sølvlegering er det du leter etter. Den svarte ringen er gitt hjerterytme i hvitt, som også betyr at livene deres nå er forbundet.

De søte lovende ringene for par kan være laget av gull, sølv, platina eller annet metall. Når ringen er gitt til paret, ønsker den dem et liv fullt av kjærlighet som en velsignelse. En ny trend i parløfteringene er den magnetiske lovende ringen med personlige ord på. Den kommer med en magnetisk effekt som tiltrekker begge ringene mot hverandre.