Antikke forlovelsesringer er en skjønnhet. De er unike og stilige. Hver av disse stilene ble en gang brukt av noen som var forelsket, og det gjør at disse ringene er etterspurte. Det er flere typer design som faller under den antikke delen, og hver av dem blir forklart her. Så du kan velge det beste for din kjære fra denne utsøkte samlingen av forlovelsesringer i antikk stil.

Forlovelsesringer i antikk stil i gull og diamant:

1. Antikk georgisk forlovelsesring:

Antikk georgisk forlovelsesring

Disse tidløse kunstverkene er laget med delikate design som ble inspirert av den greske tiden. Denne ringen vil bli elsket i lang tid, og nøye planlegging er nødvendig for å velge den rette. Dette vil spesielt appellere til de som er interessert i de gamle sjarmeffektene. De er flotte antikke diamantforlovelsesringer.

2. Viktoriansk antikk forlovelsesring:

Viktoriansk antikk forlovelsesring

Tidene til dronningene er en av de mest eksotiske, og hvert eventyr viser en prinsesse eller dronning. Hver jente drømmer også om et spesielt eventyr i livet hennes. Du kan gjøre dette til hennes beste eventyrdag ved å presentere henne en viktoriansk forlovelsesring som er en antikk forlovelsesring.

3. Edwardian antikk forlovelsesring i sølv:

Edwardian antikk forlovelsesring i sølv

Dette er virkelig spesielle ringer som har et lett utseende. Platina ble brukt for første gang i denne epoken. De har filigranarbeid etset på ringene, og dette gir det et veldig intrikat utseende. Disse er perfekte for din kjære hvis hun elsker delikat kunstverk.

4. Antikk ring i jugendstil:

Antikk ring i jugendstil

Flytende linjer er de mest naturlige designene som er inkorporert i disse ringdesignene. De er derfor de mest populære blant de antikke forlovelsesringene. Det naturlige temaet for disse vakre ringene gjør det mest attraktivt for alle bruder å være.

5. Antikk Art Deco -ring:

Antikk Art Deco -ring

Art deco er symbolisert av geometriske design. Disse stilene er etset i ringene for å gi den en veldig trendy stil og noe som til og med er brukt og elsket i dag. Det gir ringen et moderne utseende og en følelse av feminisme. Disse inkluderer antikke forlovelsesringer i gull.

6. Retro antikk forlovelsesring:

Retro antikk forlovelsesring

Retro -utseendet er vintage og samtidig moderne. Materialene som brukes og metallet og stilen er fra 1940 -tallet, og dette gjenspeiler seg i ringene som er laget. Selv om de er antikke, er utseendet fantastisk og stilig.

7. Antikk gullforlovelsesring i rosa:

Antikk gullforlovelsesring i rosa

Antikk forlovelsesringer i rosegull er vakre ringer som bruker rosagullmetall. Fargen på disse ringene gir en luminescens som er unik og sjarmerende. Rose gull er veldig feminint og så appellerer det til de fleste kvinner.

8. Old Miners Cut Antique Ring:

Gamle gruvearbeidere kuttet antikk ring

Dette er dyrebare ringer for die hard vintage viften. De er enestående og har en unik stil. De er veldig verdifulle fordi de er vanskelige å finne. De er som et samlerobjekt, og så er de mest unike.

9. Gammel europeisk antikk ring:

Gammel europeisk antikk ring

Disse ringene har et snitt som har en rund belte. De vises runde fra toppen. De har fasetter som er trekantede blokker. Prøv disse stilene for en nydelig gammeldags sjarm.

Antikke forlovelsesringer var fasjonable for mange år siden, og de gjør nå et comeback på en stor måte. De har en tidløs følelse for seg, og det er også grunnen til at de er mest ettertraktede. Disse forlovelsesringene er den vakreste samlingen og er derfor det ideelle valget for å gjøre forlovelsesdagen din mest minneverdig.