Metallet som aldri går av moten og har blitt brukt i flere tiår er gull. Gullpynten ser alltid fabelaktig og nydelig ut på hver hunn uansett alder og farge. Det skinnende og skinnende utseendet på gulljuveler ser alltid tiltalende og attraktivt ut. Mange typer gullpynt er laget av hvilke tåringene har en spesiell likhet i hinduistisk mytologi. Følgelig er tåringen spesielt båret av gift kvinne, og den bæres på begge føttene.

Det sies at en nerve går fra den andre fingeren på føttene til livmoren og deretter til hjertet. Det regulerer til og med riktig blodstrøm og holder kvinnen i god form.

Tåringdesign i gull:

Så la oss ta en titt på de 9 beste designene for gylne tåringer for kvinner i India:

1. Elegante Butterfly Gold Toe Rings:

Elegante Butterfly Gold Toe Ringer

Tåringene får personen til å virke imponerende, og denne typen sommerfuglformede gullringer ser tidløse ut og har et snev av modernitet i seg. På sidene av tåringen er kunstnerisk håndverk laget slik at det ser vakkert ut på tærne.

2. Gulltåring med dinglende hjerte:

Gulltåring med dinglende hjerte

På alle smykker som enhver hangler henger, ser det ganske sjarmerende og attraktivt ut. Det samme gjelder med disse gulltåringene som det søte hjertet henger på og gir et tiltalende blikk på tærne. Som det også er sagt, tåringene kobles til hjertets nerver, så disse tåringene fremhever også din kjærlighet.

3. Retro look gull tå ringer:

Gulltåringer i retro -look

Denne typen gulltåringer har et retro -utseende, et snev av modernitet med tradisjonell blits. Tåringen er laget i to lag og fremstår veldig søt og elegant når den bæres av unge jenter.

4. blomster design gull tå ringer:

Blomsterdesign med gulltåringer

Tåringen har en liten blomst laget på toppen som gir et oppsiktsvekkende utseende når den bæres. Blomsten har åtte kronblader utformet, og ser dermed spektakulær ut og er perfekte for kvinner i middelalderen. Den kan også brukes til enhver anledning, uansett anledning.

5,14 K gulltåringer med virvlede ender:

14 K gulltåringer med virvlede ender

Tåringen er laget i 14k rent gull og har et fantastisk og fasjonabelt utseende. Denne typen tåringer er elsket av unge jenter eller nygifte, da det gir dem et sjarmerende og attraktivt utseende.

6. Justerbare 22 K gulltåringer:

Justerbare 22 K gulltåringer

Disse tåringene er veldig behagelige å ha på deg når du justerer dem etter din bekvemmelighet. Den er laget i rent 22k gull og har et tradisjonelt utseende. Det er perfekt for bruder og til og med et herlig gavealternativ til unge jenter som snart skal gifte seg.

7. Designer fotavtrykk 14 K gulltåring:

Designer fotavtrykk 14 K gulltåring

Nå i dag ønsker unge jenter å ha en tåring som gjør dem usedvanlig flotte. Denne typen 14 k gull tåring som har en liten fot designet på den, kan være perfekt for dem, da den ser veldig stilig ut og får dem til å se fasjonable og smarte ut.

8. Dobbelte V Gulltåringer:

Dobbelt v gull tå ringer

Tåringen er laget i “V” -form og har doble lag laget av rent gull, men som har et dobbelt lag. Fargekombinasjonen får den til å virke veldig vakker og har et fascinerende utseende når den bæres.

9. Star preget gull tå ring:

Star preget gull tåring

Denne typen stjerner preget ser veldig elegant ut og tiltrekker andres øyne veldig lett. Gulltåringen har små stjerner kronet på begge kantene, noe som gjør den tidløs og et stilig utseende når den bæres på føttene av unge jenter.

Gulltåringer er vanskelig å motstå. Når du har sett deg, føler du deg alltid fristet til å eie en og legge den til juvelen din. Ettersom gull er forbundet med kjærlighet, lidenskap, styrke og til og med ligner rikdom og velstand og får deg til å se glamorøs ut. Det samme gjelder for gulltåringen er beroligende og gir sjelen din en enorm styrke og får deg til å føle deg rolig og kul.