De første mest populære snittformene for diamanter er de runde strålende i perfekt form. Bortsett fra disse runde, briljante, er det ytterligere to populære kutt i diamanter som er prinsesseslepte diamanter og puter. De pussede diamantene har en firkantet diamant med hjørnene som er avrundet som en pute. Dette er ekstremt populært som de runde diamantene i dag.

Siste Cushion Cut Diamond forlovelsesringer:

Her vil vi se på de 9 beste pusseskårne forlovelsesringene.

1. Gullgullputer med diamantforlovelsesringer:

Forlovelsesringer i gult gull med puter

Dette er en fantastisk gullforlovelsesring i gull. Med fantastiske forlovelsesringer med pute slipt diamant i midten, blir ringen fremhevet med de asfalterte diamantene på ringen som en bro. Den puteslepte diamanten i midten holdes strålende i en glorie med glitrende diamanter som gir ringen en flott ting å skryte den på fingeren.

Halo er den firkantede diamantinnstillingen som holder puten slipt diamant plassert i midten i ringen.

2. Diamant forlovelsesring med pute kuttet:

Rose gullpute diamant forlovelsesring

Rose gullsmykker ser fantastisk og stilig ut, da smykkene i seg selv snakker for seg selv. Denne vakre rosagullringen i 14 karat har en glitrende pute slipt diamantring pyntet på midten. Ringen har også små diamanter satt vakkert over ringen i et bromønster.

3. Forlovelsesring i hvitt gullpute:

Forlovelsesring i hvitt gull

Disse fascinerende forlovelsesringene i hvitt gull er virkelig fascinerende og betagende. I midten har ringen en enorm pute slipt diamantring i prong setting med strålende skinnende hvite diamanter i asfaltert mønster på sidene av ringen i broen. Videre holdes den pussede diamanten av en glorie av skinnende diamanter.

4. Split Shank Cushion Cut forlovelsesring:

Split Shank Pute Cut forlovelsesring

Denne fantastiske forlovelsesringen er laget i 14 karat hvitt gull med pussslipede diamanter i en hvit diamanthalo med splittet skaftdesign for de diamantene med settene. Den firkantede glorien holder perfekt de pussslipede diamantene og er aksentert av to rader med prikkede sidediamanter.Hele arrangementet i hvitt gull og hvite diamanter med den klare puteslepte diamanten i midten gjør dette enda mer ønskelig. Split shank refererer til stilen som har et bånd i ringen som deles når det når senterinnstillingen. Disse designene har et synlig gap mellom båndet og senterdiamanten eller haloen.

5. Forlovelsesringer med rosa safirputer:

Forlovelsesringer i rosa safirputer

Dette er bare fantastiske pute forlovelsesringer. Et blikk på dem og en kan ikke se på noe annet. Kuttene farger og glans alt er bare perfekt for at det skal være en forlovelsesring. Denne 14 karat roségullringen er i et delt skaftmønster med rosa safirer og diamanter. Videre har ringen to glorier som holder senterdiamanten på plass. En glorie er i hvite diamanter og den neste er av rosa safirer. Måten safirene og diamantene er satt på i denne rosegullringen er bare spektakulær.

6. Harry Winston Cushion Cut forlovelsesring:

Harry Winston Cushion Cut forlovelsesring

Harry Winston er en innstilling som finnes i puter diamantringer og bånd. Disse ringene har en komplett sirkel av runde brillanter med stangen eller ringen i platina. Denne Harry Winston ringene i platina er et symbol på kjærlighet og engasjement for rile og er derfor perfekt som en forlovelsesring. Den puteslepte diamanten holdes med en glorie og ringen er satt i platina i Harry Winston -stil med diamanter.

7. Pute Cut Diamond Solitaire:

Pute slipt diamant kabal

Solitaires er en av de perfekte for et engasjement på grunn av diamanten og diamantens utseende. Denne ringen er i 2.05 karat pute slipt diamant kabal i midten med nydelige diamant aksenter på den tynne ringen og fullfører dermed det kongelige utseendet på ringen. Den putekuttede kabalen er perfekt pyntet på toppen i denne fantastiske forlovelsesringen.

8. Tre steinete forlovelsesring med puter:

Tre steinslipet forlovelsesring

Som om en pute slipt diamant ikke var nok til å være sentrum for attraksjonen i en forlovelsesring, har denne trestenede ringen tre strålende pussslipede diamanter plassert vakkert i fantastiske omgivelser. Et annet slående trekk er hele diamantbåndet som inneholder de tre steinete puter som er slipt i denne ringen.

9. Tiffany Cushion cut forlovelsesring:

Tiffany pute kutt forlovelsesring

Tiffany er verdens favoritt forlovelsesring. Tiffany -innstillingen for diamanter tilhører selskapet tiff any for den spesielle innstillingen av diamanter med et bestemt antall pinner som holdt diamanten på en slik måte at diamanten var høydepunktet i ringen. Tiffany -design trodde på mindre metall som skjuler hovedattraksjonen, som er putekuttringen. Denne innstillingen gir uendelig oppmerksomhet til de pussede diamantene i forlovelsesringene.

Diamanter er perfekte for en forlovelsesring. De forskjellige snittene i diamanter gir oss et alternativ å velge mellom det varierte området som rundslipning, prinsessesnitt, putesnitt, firkantet snitt etc. Glans, glans, glans og utstråling av diamanter er det som får disse putene til å kutte forlovelsesringer alltid skille seg ut.