Det är en mycket speciell dag. Det har gått ett år eller förmodligen till och med år sedan två personer har varit tillsammans. En årsdag är en mycket speciell dag för alla par. Detta skulle kräva ett firande, och inget firande är komplett utan en trevlig, läppsmakande läcker kaka. Det kan finnas dussintals kakdesigners att välja mellan. Men vilken tårta skulle du välja?

Läs vidare för att se några av de bästa kakorna som kan göra ett jubileum speciellt.

jubileumstårtor

1. Red Velvet Cake med Cream Cheese Frosting:

Den röda sammetskakan är en mycket traditionell tårta. Det här är en vacker tårta, oftast i färger som mörkröd, ljusröd eller rödbrun. Den röda färgen uppnås mestadels genom att lägga till färg eller rödbetor. Cream cheese frosting gör kakan mest förtjusande.

2. Vaniljkaka med pistasch- och aprikosmörkräm:

Det finns inget så stilrent som en vaniljkaka. Kakan används mest som bas för många smaker. Den perfekta smaken att gå till glasyr med en vaniljkaka till ett bröllopsdag skulle vara nötsmaker, de idealiska är pistasch- och aprikosmörkräm.

3. Den klassiska Schwarzwald:

Svarta skogen har alltid varit en klassisk favorit för många människor. Tårtan som har en chokladbas med färsk vit krämglasyr och strimlad choklad glaserad på är idealisk för många tillfällen. Det är också en av de enklaste att beställa och ta leverans dessa dagar.

4. Ängelmatstårta med lime-, kokos- och blodorange smörkrämer:

Många av oss har vanligtvis hört talas om djävulens matkaka. Men här är dess trevligare tvilling, ängelmatstårtan. Det här är en svampig tårta. Tårtan är populär i USA som “änglarnas mat”. Vanligtvis en vaniljbaserad tårta, den perfekta pålägget att välja på är lime-, kokos- och blodorange smörkrämer

5. Pistackkaka med honungsmörkräm:

Den ljusgröna kakan med vitfärgad honungsmörkrämglasyr är lika härlig för ögat som för magen. Pistagenötsmaken och honungsmörkräm är en totalbit, vilket gör den till en perfekt jubileumstårta.

6. Rostad mandeltårta med mascarponegräde och Amarena -körsbär:

Tårtan verkar himmelsk, med lager rika på mascarponekräm, fyllda med amarenakörsbär. Tårtan verkar som ett mästerverk, vilket gör den till en säker lyx för ett jubileum.

7. Citronfryst citronkaka:

Citrontårtor är mycket fuktiga men har en tät konsistens. Kakan är en smörig men söt tårta. Citronsmaken gör tårtan lite syrlig. En enkel citronglasyr används som frostning.

8. Cupcakes med mjölkchoklad:

Muffins har sakta börjat ersätta de traditionella stora kakorna. (Sparar tid att skiva och servera). Chokladbaserad tårta med mjölkchokladglasyr, men mycket enkel, gör den till en elegant tårta för ett jubileum.

9. Banankaka med chokladglasyr:

Detta är en tät kaka men fortfarande fuktig. Även om den vanliga banankakan är läcker, som den är, gör chokladfrostningen kakan ännu mer utsökt.

Några tips innan du köper en tårta:

1. Bakaren eller kakdesignern: När du väljer rätt kakdesigner, leta efter referenser och även några av de tidigare kakorna som de har gjort.

2. Form och storlek: Tårtor finns i alla storlekar. Traditionella finns i flera lager. Beroende på antalet gäster, bestäm mängden så att rätt form och storlek kan sorteras.

3. Tårtfyllningarna och glasyren: När du bestämmer dig för detta, skulle det vara perfekt att titta på parets smak. Några av dem är också allergiska mot få nötter och ingredienser som används.

4. Dekorationstema: Om bröllopsdagen har ett tema, se till att kakan smälter in i temat. Tårtan kan annars tyckas malplacerad.

Munch på och ha en fantastisk årsdag !!