En hälsning värmer alltid i hjärtat. De få söta linjerna som den bär sväller upp i hjärtat. De flesta av oss vet vad vi ska lägga i ett gratulationskort. Men hur går det till att välja det perfekta kortet som bara skulle förmedla det du skulle vilja säga.

Här finns det så många gratulationskortstillverkare online som kan göra kortet så speciellt.

årsdag gratulationskort

Här är några normbrytande idéer om hur du kan göra ditt kort mer tilltalande.

1. Ett kort format i form av ditt årsdag:

Nu är detta något som mycket vanligt kan ses. Du har kort i form av nästan alla år av ditt äktenskap. Du kan få sådana kort eller till och med få det skräddarsytt och fylla i några söta rader till det du älskar.

2. Meddelande på flaska:

En glasflaska med ett trevligt budskap är inte bara tilltalande och annorlunda, utan du vill också ha det säkert i flera år tillsammans. Budskapet i flaskan även om det är en gammal idé att förmedla meddelanden från en förlorad ö, har blivit ett instrument för att förmedla enkla söta budskap.

3. Ett 3D-kort:

Detta är kort som bildar en 3D -form när de öppnas. Detta har funnits ett tag. Några av dem kanske också anpassas efter dina behov. Det är vanligt att se ett kort som visar en brud och en brudgum tillsammans i en 3D -form.

4. Hälsning i form av en rullning:

Rullar användes vanligtvis för att skriva skrifter i det gamla Kina. Du kan också göra samma sak i ditt eget hem. Gör en rullning med några rullar som du kan stylisera, för att verka som en rullning. Din make måste rulla nedåt för att läsa den vackra hälsningen.

5. Gratulationskort med bilder:

Anpassade gratulationskort har varit i trend ett tag nu. Du kan få din bild tryckt på gratulationskortet i vilken design och form du vill.

6. Vykortet:

Vykortets hälsning är något som aldrig skulle gå ur trend. Vissa vykort bär spännande bilder på baksidan. Du kan få en av dem som passar temat eller en som är baserad på din makes smak. Fyll det med några fina citat och skicka ditt meddelande.

7. Gratulationskort i jättestorlek:

Några av gratulationskortbutikerna har gratulationskort som är nästan lika långa som en person själv. Du kan få en av dessa och skriva ner allt som du tänker på när du tänker på personen du älskar. Detta är något du kan bevara i många år framöver.

Slutord:

När det gäller gratulationskort finns det ingen gräns. Du kan göra dem själv eller få dem ner från en skräddarsydd designer. Kort har alltid varit det bästa sättet att uttrycka sina hälsningar. Oavsett hur mycket teknik som går framåt skulle korten alltid vara här för att stanna.