Et av de mest fryktede tegnene på aldring er rynker! Dette er fordi en rynke som vises på huden din varer livet ut. Sammen med ansiktet og nakken skader rynker også skjønnheten i hendene dine. Det er vanskelig å forestille seg at noen med et ganske ungt ansikt har rynkede hender. Selv om miljøfaktorer bidrar til denne tilstanden, forverrer uaktsomhet og mangel på forsvarlig pleie den. Imidlertid er det mange måter du enkelt kan fjerne rynker fra hendene, som skal forklares grundig i denne artikkelen.

Hvordan bli kvitt rynker fra hendene

Hva som forårsaker rynker på hånden?

Det er flere faktorer som bidrar til rynker på hånden. Å forstå årsaken kan hjelpe deg med å håndtere problemet på en riktig måte. Her er noen av hovedårsakene til at hendene dine utvikler rynker:

 • Aldring: Med aldring mister huden sin elastisitet. Sammen med ansiktet ditt begynner hendene dine også å utvikle rynker.
 • Mangel på hydrering: En dehydrert hud er svært utsatt for rynker og fine linjer.
 • Soleksponering: UV -stråling kan skade hudens indre vev, noe som gjør at den mister elastisiteten.
 • Ernæringsmessige mangler: Vitamin- og mineralmangel kan skade hudens helse og føre til dannelse av rynker.
 • Medisinsk tilstand: Å ta visse orale legemidler kan svekke blodårene i huden din og gjøre den tynn. Dette kan også føre til rynker på hendene.

Slik fjerner du rynker fra hendene:

Hvis du trodde det var den eneste veien ut å bruke hansker for å skjule de stygge hendene dine, tar du feil! Det er mange naturlige måter å redusere rynker på hendene og få dem til å se yngre og vakre ut igjen. Her er våre enkle tips for å bli kvitt rynker på hendene. Ta en titt.

1. Fuktighet Rynker regelmessig fra hendene:

Hvordan bli kvitt rynker fra hendene

En god fuktighetskrem er det beste hjemmemedisinet for rynkete hender! Det anbefales å unngå tørr hud og gjøre huden myk og elastisk ved å smøre fuktighetskrem regelmessig for å fjerne rynker. Bruk av fuktighetskremer om natten lindrer huden din og gir deg en god berøring av huden din, vedlikeholder fine linjer og rynker i sjakk. Slik fjerner du rynker på hendene med en fuktighetskrem.

Hvordan gjøre?

 • Ta en mengde fuktighetskrem i dine rene, tørre hender.
 • Masser dem godt til fingrene og alle områdene som har rynker.
 • La huden være god og la den stå over natten.

Hvor ofte skal jeg gjøre dette? Følg dette hver dag for å se de beste resultatene.

2. vaselin for rynker fra hendene:

Vaselin for rynker fra hendene

Vaselin er en sterk fuktighetskrem der ute. Dette beste hjemmemedisinet for rynkede hender vil sikre at huden din ser yngre ut og vil bidra til å gjøre rynken mindre synlig. Imidlertid garanterer det ikke totalt rynkefri hud. Slik blir du kvitt rynker på hendene ved hjelp av vaselin:

Hvordan gjøre?

 • Påfør vaselin på hendene og omslutt dem med bomullshansker i løpet av natten.
 • Sørg for at hendene er tørre og rene før du påfører.

Hvor ofte skal jeg gjøre dette? Du kan gjøre det regelmessig for en synlig forskjell.

3. Drikk mye vann Reduser rynker på hendene:

Drikk mye vann Reduser rynker på hendene

Du må vite at dehydrering kan resultere i rynkete, loslitte hender. Hold kroppen din hydrert ved å drikke rikelig med vann. Vann er den beste kur for rynkete hender, og eksperter anbefaler å ha minst to liter vann om dagen. Du kan til og med drikke rikelig med juice for å supplere kroppen din med viktige næringsstoffer.

4. Retinolkrem for å fjerne rynker fra hendene:

Retinolkrem for å fjerne rynker på hendene

Hvis du lurer på hva du skal bruke for rynkete hender, er Retinol svaret! Det virker ved å forbedre kollagenet i huden din og stimulere blodårene. Det er et av de beste anti-aging-produktene som kan forbedre tykkelsen på huden din og forsinke aldringstegn. Retinol er et derivat av antioksidanten vitamin A som også kan redusere oksidativ skade.

Hvordan gjøre?

 • Påfør en retinol håndkremkrem hver kveld.

5. Balansert kosthold for å fjerne rynker på hendene:

Balansert kosthold for å fjerne rynker på hendene

Et balansert kosthold er et sikkert skuddmiddel for rynkete hender. Spis et balansert og næringsrikt kosthold fordi det fordeler huden din å holde seg ung og levende.

 •  Inkluder grønne grønnsaker, magre proteiner og frukt i matregimet. Ta dem i salaten din eller lag en fin karri av dem.
 •  Mat som er rik på vitamin C, E og A er vanligvis foreslått å bli spist. De har store mengder antioksidanter i dem som får huden din til å se ung ut.
 •  Inkluder tomater i kostholdet ditt.
 • Frukt som blåbær, bringebær, avokado er også bra for å hjelpe deg med å oppnå en rynkefri hud.

6. Kjemisk peeling for å fjerne rynker fra hendene:

Kjemisk peeling for å fjerne rynker fra hendene

I denne prosessen skjer eliminering av det øverste og skadede hudbelegget som hjelper på den nye huddannelsen. Ta kontakt med hudlegen din og snakk om ditt kjemiske peelingalternativ, mens de i stor grad kan redusere rynker på hånden din. Denne metoden kan ikke gjøres hjemme uten tilsyn av en ekspert lege.

7. Trening for blink på hendene:

Trening for blink på hendene

Tren oppmuntre til sirkulasjon, dessuten kan sirkulasjon redusere rynker. Så utfør øvelser med jevne mellomrom. Sørg for å utføre håndforsterkende øvelser for å stramme musklene og huden rundt dem.

8. Massasje for å behandle rynker på hendene:

Massasje for å behandle rynker på hendene

Å massere hendene dine spiller en effektiv rolle for å øke blodbevegelsen til huden som dekker dette vedlegget. Dette bidrar igjen til å redusere forekomsten av rynker på hendene. En god massasje er definitivt en av de beste naturlige rettsmidler for rynker på hendene!

9. Honning for å redusere rynker på hendene:

Honning for å redusere rynker på hendene

Legg honning på hendene, da honning involverer mange antioksidanter som er svært nyttig for å fjerne tørre, rynkete hender. Det forhindrer også ankomsten av nye rynker. Honning er også en naturlig fuktighetskrem som kan gi næring og fukte huden din. Du kan kombinere den med andre midler som yoghurt eller kokosolje for å forbedre effektiviteten.

Hvordan gjøre?

 • Påfør rå honning på hendene.
 • Massasje i 10 minutter.
 • La virke i ytterligere 15-0 minutter.
 • Vask med varmt vann.

Hvor ofte skal jeg gjøre dette? Hver andre dag.

10. Oljemaske for rynker på hendene:

Oljemaske for rynker på hendene

Et annet beste hjemmemedisin for rynkete hender er en oljemaske. Tilbyr hendene et sunt og ungdommelig utseende ved å smøre oljer som passer til din hudtype. Oljen kommer dypt inn i hudcellene dine, noe som reduserer rynker i nærheten og unngår utvikling av rynker.

Hvordan gjøre?

 • Du kan påføre ricinus, sesam, oliven eller kokosnøttolje eller annet etter eget valg og la det stå rundt 1 time.
 • Det er godt å bruke om natten og skylle av om morgenen.

Hvor ofte skal jeg gjøre dette? Du kan gjøre dette hver dag til situasjonen bedres.

11. Sitron for å forhindre rynker på hendene:

Sitron for å forhindre rynker på hendene

Her er en annen vitamin C -rik frukt som vil bidra til å bli kvitt rynker på hendene. Antioksidantene i sitron kan redusere oksidativt stress på cellene og forhindre rynker.

Hvordan gjøre?

 • Med sitronsaft: Bland halv sitronsaft i melk og legg i hendene på denne blandingen og vask senere enn 20 minutter.
 • Sitron og melk: Melk inneholder anti-aging egenskaper som demper huden mens sitron blir kvitt solbrun, gjørme og ekstra flekker fra huden din.

Hvor ofte skal jeg gjøre dette? Husk å bruke dem daglig.

12. Solkrem for å behandle rynker på hendene:

Solkrem for å behandle rynker på hendene

Hver del av huden din ønsker å være beskyttet mot solens grusomme effekter, sammen med hendene dine, er ingen utelukkelse. Solen er anerkjent for å akselerere aldringsprosessen pluss at hvis du ønsker å fjerne rynkete hender, må du bekrefte det for å skumme solkrem daglig når som helst du går ut..

Håndkremer og lotioner for rynkete hender:

Bortsett fra de mange enkle hjemmemedisinene, er det noen alternativer du kan prøve. Håndkrem for rynker i hendene er rikelig på markedet i dag. Ta en titt på noen av de beste.

1. Salcoll -kollagen for rynker på hendene:

Salcoll Kollagen for rynker på hendene

Dette er en hypoallergen anti-aging håndkrem, som også er tilgjengelig som lotion for rynkede hender. Kremen inneholder naturlig kollagen i den som raskt vil sive inn i hendene. Det fukter hendene dypt og hjelper til med å regenerere huden. Det er ikke fettete og vil også kurere sprekker på hendene. Det er imidlertid litt dyrt, men er verdt det. Dette regnes som den beste håndkremen for rynker.

Pris: Ca. 2000 INR.

Vurdering: 4.6

2. Aveeno hud uten positiv alder for å redusere rynker fra hendene:

Aveeno hud uten positiv alder

Produktet lover å gi deg en hudløs og ung hud. Det sørlige treekstraktet vil låse fuktigheten i huden din. Den er rimelig og er ikke fet eller fet. Den har også en fin lukt. Men hvis du er allergisk mot duft, vær forsiktig! Det er kjent å forårsake en allergisk reaksjon. Det er mer håndkrem for rynkete hender som brukes for å forhindre sprekker og tørrhet.

Ca. Pris: 1132 INR.

Vurdering: 4.2

3. Miracle Hand Repair Cream for å behandle rynker på hendene:

Miracle Hand Repair Cream

Kremen sikrer fuktighet og får huden til å se rynkefri ut på kort tid. Hovedingrediensen er aloe Vera som har evnen til å få huden din til å se ung ut og er kraftfull. Den kan brukes av både menn og kvinner og har en ikke-fettete formel. Pass imidlertid på den vokslignende følelsen på huden din etter at du har vasket. Dette er den beste håndkremen for å redusere rynker.

Pris: 693,99 INR.

Vurdering: 4.4

4. Maple Holistics for å fjerne rynker på hendene:

Maple Holistics for å fjerne rynker på hendene

Maple holistics er en terapeutisk håndkrem som er egnet for en person som har sensitiv hud. Den inneholder ingen skadelige kjemikalier som parabener, sulfater etc. Det er en utmerket fuktighetskrem som vil la huden din se ung ut. Prøv denne beste håndkremen for rynker.

Pris: Ikke tilgjengelig.

Vurdering: Ikke tilgjengelig.

5. LT Organics Nourishing Cream for rynker fra hendene:

LT Organics Nourishing Cream

Her er en annen parabenefri håndnærende håndkrem mot rynker for å bli kvitt rynker fra huden din. Det er en alt -i -ett -krem som gir lettelse for albue, hender og hæler. Den inneholder sheasmør, kakaosmør, arganolje og andre antioksidanter som hjelper til med å revitalisere tørre hender og rynket hud.

Pris: Ca. 870 INR.

Vurdering: Ikke tilgjengelig.

Ytterligere tips for å forhindre rynker i hendene:

Sammen med å følge disse løsningene for å eliminere rynker på hendene, kan du også følge disse enkle tipsene for å forhindre at de utvikler seg ytterligere:

 • Drikk rikelig med vann og hold deg hydrert.
 • Bruk solkrem av god kvalitet for å belegge hånden godt før du går ut i solen.
 • Dekk hendene med hansker eller ermer for å redusere UV -skade.
 • Eksfolier hendene to ganger i uken for å fjerne død og tørr hud.
 • Ikke dykk hendene i vann for lenge. Dette kan få hendene til å se eldre ut enn de faktisk er!
 • Invester i god håndkrem eller lotion for å bekjempe rynker.
 • Spis et godt balansert kosthold.

Med disse hjemmemedisinene og håndkremene for rynkede hender er det ingen måte du kan gå galt på! De vil garantert gjenopprette den tapte herligheten til hendene dine og gjøre dem kyssverdige! Husk at hendene dine kan gjøre eller bryte det inntrykket, med bare et håndtrykk. Så ikke miste muligheten til å rynke og slå dem med disse fantastiske metodene!

Ofte stilte spørsmål og svar:

1. Hva er fyllstoffer og hvordan hjelper de med håndrynker?

Dermal fillers er injeksjoner som inneholder hyaluronsyre, som kan glatte ut huden din og redusere rynker. Disse injiseres i hendene for å tilføre dem volum og fyldighet. Dette er ellers umulig å oppnå med en vanlig håndkrem eller lotion. Effektene varer i 6-8 måneder og må utføres av en utdannet hudlege.

2. Hvordan bidrar røyking til rynker på hendene?

Røyking er en annen faktor som kan forårsake rynker på hendene. Det kan fremskynde aldringsprosessen med noen år og få deg til å se eldre ut enn din sanne alder. Bortsett fra rynker i ansiktet, kan det til og med skade skjønnheten i hendene dine. Nikotinet i sigaretter kan forårsake tynning av blodkar, noe som kan føre til dannelse av rynker.

3. Gir vask av hender kontinuerlig også rynker?

Når du vasker hendene kontinuerlig, absorberer huden mer vann enn kapasiteten. Dette kan få dem til å se rynkete og gamle ut. Bruk også en såpe til å vaske strimler av de naturlige oljene i hendene og tørk dem ut. Dette kan også være en annen bidragsyter til håndrynker. Det er bedre å følge din håndvaskrutine med en god håndkrem for å forhindre dette problemet.