Hva er rynker under øynene?

Under øyet synes rynker å være den vanligste bekymringen blant mange unge. De er ingenting annet enn utseendet på fine linjer, rynker og folder rundt øyet som kan være et resultat av flere livsstilsfaktorer. Siden huden under øyet er ganske tynn, må man ta ekstra hensyn. Disse rynkene kan også vises rundt siden av øynene, og regionen har en tendens til å tørke raskere sammenlignet med hele ansiktsområdet. Det er flere produkter på markedet i dag for å forhindre rynker under øyet og for å bli kvitt rynker under øyet som kremer og geler. Imidlertid anbefales det alltid å konsultere hudlegen din før du begynner å bruke krem ​​selv.

Rynker under øyet

Når du spør meg hvordan du kan bli kvitt rynker under øyet, vil jeg fortelle at dette lett kan håndteres av naturlige og hjemmemedisiner i de første stadiene. Hjemmemedisiner mot rynker under øynene er perfekte som langsiktig løsning og er også økonomiske. Les mer for å vite det beste middelet mot rynker under øyet. Siden øynene våre går gjennom og er i regelmessig og konstant aktivitetssone hver dag, er det veldig viktig å ta vare på dem regelmessig. Fortsett å lese denne artikkelen for å vite tips og den beste måten å fjerne rynker under øynene.

Hva som forårsaker rynker under øynene?

Årsakene til rynker under øynene er flere. Rynker er ofte kjent for å være forårsaket av at huden mister sin naturlige elastisitet og danner bretter på huden. Rynker dannes vanligvis på grunn av aldring. Imidlertid opplever mange mennesker i yngre år også rynker under øyet. Dette kan få dem til å se slitne og eldre ut enn sin naturlige alder. Følgende faktorer kan være hovedårsaken til rynker under øynene:

Solbrenthet:

UV -strålingen fra solen skader vanligvis kollagen og elastin, fibre som gir huden fasthet og elastisitet. I stedet for et fast utseende begynner huden å falle og forårsake tydelige rynker. Det er da solkremer kommer til bruk.

Røyking:

Røyking fremskynder vanligvis aldringsprosessen på huden din. Det bidrar til ytterligere rynker. Hvis en røyker fra rundt ti år, kan du begynne å merke rynker under øynene dine tydelig. Disse er forårsaket på grunn av nikotininnhold ved å begrense blodårene på ytre lag av huden. Dette reduserer blodstrømmen og får huden til å motta mindre oksygen og reduserer dermed næringsstoffene og vitaminene som er nødvendige for å opprettholde hudkvaliteten. Etter hvert som dagene går, begynner disse symptomene å vises som rynker.

Ansiktsoperasjon:

Ansiktsoperasjoner som går galt kan forårsake mange problemer, og under øyet er rynker bare en grunnleggende blant de mange problemene du måtte stå overfor etter å ha gjennomgått en ansiktsoperasjon. Det er den ultimate tingen en person gjør for å oppnå alle skjønnhetsmål. Det er mer som en medisinsk prosedyre som har alle sannsynligheter for å gå galt.

Ansiktsskade:

Under øyet kan rynker også være et resultat av enhver ansiktsskade som har oppstått for deg. En ripe, hevelse, til og med slag i øyet kan være årsaken til at huden din slapper.

Skvisende:

Gjentatte øyebevegelser, som for eksempel å skvise, spesielt for personer som har dette problemet, resulterer naturlig i at musklene rundt øynene danner dynamiske rynker eller linjer som oppstår i samsvar med bevegelsen. Noen mennesker har en tendens til å bli vant med disse bevegelsene. En lengre periode med disse bevegelsene resulterer i linjer. De kan etse og forårsake bretter og rynker rundt øynene selv når du ikke kviser.

Sove på den ene siden:

Har du ikke lagt merke til broderitrykket på putetrekket som er gravert på kinnene dine når du våkner fra søvn om morgenen? Det er en indikasjon på at den ene siden av ansiktet ditt er under mye press, noe som kan føre til at huden din er løs og slapp og gir plass til sirkler under øyet.

Blinker:

Blinkende er øyebevegelsen når du lukker det ene øyet kraftig, noe som belaster musklene nær øynene dine. Som et resultat blir huden løs og blir ikke lært over musklene. Folk som har en lidelse med å rykke i øynene, har ofte en tendens til å utvikle seg under rynker i øyet snart.

Smilende som forårsaker trykk under øyet:

Personer med store kinn har en tendens til å lukke øynene stramt når de smiler fullt. Dette kan også føre til rynker under øynene og også på sidene.

Tørr hud:

Teknisk sett er tørr hud og rynker under øyet ikke sammenhengende i det hele tatt. Det er bare en vanlig oppfatning og også et faktum at mennesker med tørr hud har mer tilsynelatende synlige rynker under øyet enn de med normal eller fet hud. Tørr hud forteller gløden i ansiktet ditt og gjør deg blek på grunn av at alle feilene dine er fremhevet.

Slik fjerner du rynker rundt øynene:

Fjern rynker under øyet enkelt med enkle anstrengelser. Det er en rekke slike ting du enkelt kan i kjøleskapet som du kan bruke til å behandle rynker. På spørsmål om hvordan du fjerner rynker under øynene, kan man nevne at det er en spesifikk øvelse for ansiktet som hjelper deg med å jobbe med rynker under øyet. Noen eksterne faktorer påvirker eller forverrer også tilstanden til rynker under øyet, som inkluderer sollys, forurensning, etc. disse må også tas vare på.

Nedenfor er nevnt noen hjemmemedisiner og øvelser for å redusere rynker under øynene.

Topp 5 hjemmemedisiner for rynker under øynene:

Her er noen av hjemmemedisinene for rynker under øynene. Dette er helt naturlige midler for rynker under øyet, da de kan fungere like effektivt som alle apotek under kremer.

Noen av de beste midlene for rynker under øyet og måter å bli kvitt rynker under øynene inkluderer,

 • Ananas jus.
 • Råmelk.
 • Agurk aloe juice.
 • Melkekrem og honning.
 • Geranium olje.

Disse er blant de mest anbefalte hjemmemedisinene for fjerning av rynker under øyet naturlig.

1. Ananasjuice for rynker under øyet:

Ananasjuice for rynker under øynene

Hvordan hjelper det?

Hvordan kan man bli kvitt rynker under øyet? Her er løsningen. Ananasjuice er en god kilde til en alfa -hydroksylsyre. Videre er det også et aktivt enzym kjent som bromelain som hjelper mot antiinflammatorisk behandling under øynene. Disse bidrar ytterligere til å redusere betennelse, og i sin tur reduserer de raskt rynker under øyet. Med sin sammentrekkende egenskap hjelper dette også til å behandle og eksfoliere huden godt. Dette er en av de beste måtene en kan tenke på for å behandle rynker under øyet.

Ingredienser:

 • Alt du trenger for dette hjemmemedisinen er å følge.
 • Fersk ananasjuice – 2 ss.
 • Bomullsputer – 2.

Tilberedningsmetode:

 • Suge bomullsputer i litt ananasjuice.
 • Klem overflødig væske.

Slik søker du:

 • Rengjør ansiktet og dekk til øynene med ananasjuice dynket.
 • La det stå på øynene i 20 minutter.
 • Vask av med rent vann.

Hvor ofte kan du gjøre dette:

 • Du kan gjøre det til en vane å gjøre denne rutinen hver dag eller annenhver dag for raskere resultater.

2. Råmelk til behandling av rynker under øyet:

Råmelk til behandling av rynker under øynene

Hvordan hjelper det?

Når du spør om hvordan du raskt kan bli kvitt rynker under øyet, er rå melk svaret. Råmelk har egenskaper som kan hjelpe deg med å bli kvitt rynker under øyet. Det hjelper til med å lette hudtonen generelt og arbeider med å glatte musklene sterkt. De døde hudcellene kan elimineres i denne prosessen som er stablet i overflaten av huden. Videre fukter den huden uten å etterlate noen fine linjer eller rynker. Hvis du ikke har rynkene helt ennå, men ønsker å stoppe rynker under øynene, er dette den beste løsningen for deg.

Ingredienser:

 • Råmelk – 2 ss.
 • Bomullsputer – 2.

Forberedelse:

 • Bløtlegg en bomullspute i rå avkjølt melk og press på overflødig melk.

Slik søker du:

 • Rengjør området rundt øynene og dekk dem med bomullsdott
 • La virke i 20 minutter før du vasker av.
 • Brukes best før sengetid.
 • Hvor ofte kan dette gjentas?
 • Du kan gjøre dette hver dag i rutinen din.

3. Agurk Aloe Juice for øye rynker:

Agurk Aloe Juice for øye rynker

Hvordan hjelper det?

En av måtene å fjerne rynker under øynene er gjennom agurk og aloejuice. Både agurk og Aloe Vera er tradisjonelle, men den beste måten å behandle rynker under øyet. De jobber kraftig for å bli kvitt disse rynkene med sine antioksidantegenskaper inne. Agurk står også godt for å gjøre huden lysere og kan derfor belyse huden under øynene og stramme huden. De sammentrekkende egenskapene hjelper til med å rense huden dypt og fremme regenerering av hudvev. Det bidrar videre til å fremme hudkvalitet og elastisitet.

Ingredienser:

 • Agurkjuice – 1 ss.
 • Aloe vera gel – 1 ss.

Forberedelse:

 • Bland agurkjuice og aloe vera gel sammen.

Slik søker du:

 • Påfør gelen over hele øyeområdet i sirkulære bevegelser.
 • Masser i 5 minutter og la det stå på en stund.
 • Bruk dette regelmessig for å legge merke til resultatene.

Hvor ofte kan dette gjøres?

 • Man kan velge å gjenta denne rutinen hver dag for effektive resultater.

4. Melkekrem og honning:

Melkekrem og honning

Hvordan hjelper det?

Når du spør hvordan du forhindrer rynker under øyet, svarer de fleste tradisjonelle og gamle alderene på melkekrem. Melkekrem som vi alle vet er fuktighetsgivende for huden. Indisk kultur fremmet aktivt bruk av melkekrem, også kjent som ‘malai’ fra alder for hudbehandling med naturlige metoder. Det hjelper til å glatte ut huden og gir den myke gløden inni. Melkekremen bidrar også til å forhindre sagging og fine linjer sammen med rynker under øyet. Når det kombineres med honning, som er en annen naturlig ingrediens for å få glød og helbrede huden, fungerer det som magi. Det er en av de mest etterspurte ansiktspakker for å behandle hudproblemer.

Ingredienser:

 • Fersk melkekrem – 1 ss.
 • Honning – 1 ss.

Forberedelse:

 • Bland melkekrem og honning sammen til en jevn masse.

Slik søker du:

 • Påfør denne limen rundt øyeområdet og masser den forsiktig.
 • La virke i 15 minutter.
 • Vask av med vann og tørk.

Hvor ofte kan dette brukes

 • Denne ansiktspakken kan påføres to ganger tre ganger i uken for effektive resultater.

Forholdsregler

 • Melkekrem er den beste naturlige fuktighetskrem, uten sidestykke til en fuktighetsgivende lotion du kjøper på markedet. Men det anbefales ikke for de som allerede har fet hud. Selv personer med akneutsatt hud bør unngå melkekrem.

5. Geraniumolje for å fjerne rynker under øyet:

Geraniumolje for å fjerne rynker under øynene

Hvordan hjelper det?

De som ønsker rynkebehandling under øynene sammen med å stramme huden, bør gå med geraniumolje som et middel. Dette er en flott astringent og beste måte å bli kvitt rynker under øyet. Det bidrar også til å redusere øynets oppblåste natur og bidrar til å holde huden glatt og frisk hele tiden. Det har alltid vært kjent som en av de beste kurene mot rynker under øyet.

Ingredienser:

 • Geranium olje.
 • Fuktighetsgivende krem.

Forberedelse:

 • Bruk geraniumolje av god kvalitet og bland det i en fuktighetskrem.

Slik søker du:

 • Bruk kremen til å massere rundt øyet i sirkulære bevegelser.
 • La det stå over natten.

Hvor ofte kan dette brukes?

Dette kan brukes en eller to ganger i uken etter bekvemmelighet. Men sørg for å teste dette en gang lett før du fortsetter å påføre det hele.

Topp 5 ansiktsøvelser for å stoppe under øynene

Når det gjelder behandling under rynke under øynene, kan ansiktsøvelser ikke beseires. Det er en av de beste måtene å behandle rynker under øyet. Noen av de mest søkte ansiktsøvelsene for raskere resultater er som følger.

 • Øyeeplet roterer.
 • Masserer øyet.
 • Den store v.
 • Øyespiss myser.
 • Femten øyeøvelser.

1. Eye Ball Rotate:

Øyebollen roterer

Denne øvelsen vil hjelpe deg med å dempe musklene rundt øynene dine. Det innebærer den generelle bevegelsen av øyet og dermed blir de omkringliggende musklene og huden strammere og sterkere.

Hvordan gjøre det?

 • Begynn å trene øynene dine ved å rulle dem, en gang med klokken og en gang mot klokken.
 • For å starte dette, vidger du øynene dine og begynner å rotere øyeeplet, 5 ganger i henhold til klokken og de neste 5 ganger mot klokken.
 • Dette vil hvile dine slitne øyne og slappe av det umiddelbart.

2. Masserende øye:

Masserende øye

Ofte på en lat helg kan du ta vare på dine slitne peepers ved å massere dem grundig med eteriske oljer. Disse essensielle oljene hjelper til med å stramme og stramme opp huden mens massasjen forynger og revitaliserer huden rundt øynene dine..

Hvordan gjøre det?

 • Start fra midten av øyet og masser hele øyeområdet med lukkede øyne.
 • Masser området under øynene med mandelolje, ricinusolje, rosmarinolje eller vitamin E -olje. Begge disse er fullpakket med mange antioksidanter.
 • Antioksidanter har frie radikaler som bekjemper egenskaper. Disse motvirker skaden forårsaket på mobilnivå og DNA -nivå.

3. Den store V:

Den store v

Denne øvelsen er en form for ansiktsyoga. Dette fjerner øyeposene du bærer rundt overalt. Det hjelper også med å kurere hodepine.

Hvordan gjøre det?

 • Start med å trykke langfingeren på begge hender til de indre øyenbrynene mens pekefingeren hviler på øyenbrynene.
 • Trykk nå lett mens du myser oppover og holder posisjonen der.
 • Fingrene dine bør strengt ligne en stor V på begge sider.

4. Eye Tip Squint:

Øyespiss myser

Denne øvelsen kan også bli anerkjent som en form for yoga. Denne øvelsen forbedrer øyebevegelsen på grunn av hvilken elastisiteten i huden som omgir øynene.

Hvordan gjøre det?

 • Her bruker vi pekefingrene bare når vi plasserer dem på hver side av øynene våre, de ytre hjørnene og trykker dem litt innover uten å bruke for mye kraft.
 • Nå skårer vi øynene og holder på blikket før vi slipper holdningen.

5. Shifty Eyes -trening:

Shifty Eyes -trening

Denne øvelsen hjelper til med å stramme musklene rundt øynene. Den er enkel å utføre og kan gjøres hvor som helst og når som helst.

Hvordan gjøre det?

 • Slapp av og se rett ut.
 • Beveg øyebollene sakte mot høyre uten å bevege hodet eller nakken.
 • Ta dem tilbake til sentrum.
 • Gjenta det nå på den andre siden.
 • Lukk øynene i noen sekunder for å slappe av.

De beste tipsene for å behandle rynker under øyet:

Nedenfor er en liste over tips for å forhindre rynker i øynene. Før du bruker et middel, vil jeg sterkt anbefale deg å utføre en patch -test for å finne ut om du er allergisk mot noen av ingrediensene. Dette er viktig ettersom området under øynene er følsomt. Naturlige alternativer trenger regelmessig bruk for å vise resultater, vanligvis over en periode på måneder, så ikke forvent resultater over natten. La oss lese mer om disse naturlige hudpleieoppskriftene. De beste tipsene som hjelper til med å behandle rynker under øyet er som følger.

 • Balansert kosthold.
 • Vitaminer.
 • Slipper stress.
 • Yoga.
 • Sunn søvn.
 • Holder seg hydrert.
 • Fuktighetsgivende.
 • Beskyttelse mot solen.

Gi oss beskjed om hver av dem i detalj.

1. Balansert kosthold kan fjerne rynker under øynene:

Først og fremst kravet til sunn hud er et sunt, velbalansert kosthold som er spesielt rikt på viktige hudpleie vitaminer som vitamin C, E & A. De hjelper til med å gjøre underverker gjennom å bringe inn gløden og redusere rynker under øynene.

 • Vitamin C -matvarer hjelper til med å konvertere procollagen til kollagen og dannelse av hydroksyprolin &hydroksylysin. Du må spise mye frisk frukt og grønnsaker som er rike kilder til vitamin C / askorbinsyre.
 • For å nevne noen av vitamin C -rike matvarer: Amla, jordbær, tranebær, appelsiner og sitroner kan konsumeres.
 • Vitamin A er viktig for å opprettholde teksturen på alle epiteloverflater i kroppen, inkludert huden.
 • Hvis det er rikelig med kollagen i kroppen din, øker hudens reparative og regenerative aktivitet som den er.
 • Huden virker fyldig og elastisk og utseendet på rynker reduseres betraktelig.

2. Vitamininnføring:

Alle epiteloverflatene må ha en myknet tekstur, og det er her vitamin A øker æren. De hjelper til med å redusere rynker og eksfolierer huden ved å stramme porene.

 • Vitamin E er nødvendig for hudstramming der vitamin E holder huden fast og tonet.
 • C -vitamin er ansvarlig for kollagenproduksjon, ikke bare eksfolierer huden rundt øynene, men fyller og strammer også huden.
 • Vitamininntak har mye å gjøre med hudpleie og rynkebehandling for øynene dine.

3. Stressfrigivelse:

Stress spiller en dominerende rolle i å sløve de glitrende øynene eller bare være ansvarlig for rynkene i øynene dine. Du må lure på hvordan du kan bli kvitt rynker under øyet ved å bruke stress som et våpen.

 • Prøv å redusere stress så mye som mulig, da det ikke bare påvirker hudens tekstur, men også gnisten i øyet.
 • La det profesjonelle arbeidspresset være i sjakk når du tilbringer en lat dag i hjemmet ditt, og unngå å bygge opp stress.
 • Mental ro kan fremme god søvn, noe som kan bidra til å redusere rynker under øyet i stor grad.
 • Sørg for å sove 7 timer hver dag for enhver pris.

4. Yoga til redningen:

Beste yoga er en utmerket måte å kvitte seg med rynker og sløvhet i øyet. Yoga perfeksjonerer rutinemessig kontroll av huden din. Det hjelper også med å bringe ro i tankene og får oss til å ha en fredelig dag foran oss.

 • Prøv å innprente enkel yogarutine hver dag når du våkner i minst tretti minutter.
 • Gjør en vane med å øve litt sen yoga før du treffer sengen for natten.
 • Yoga slapper av og beroliger huden mens den strammes opp og tones, slik at du kan bli kvitt øynene dine på den raskeste og sikreste måten.
 • Yoga hjelper ytterligere til å fremme god søvn gjennom generell avslapning det bringer til kroppen, som igjen kan ha en innvirkning på å bli kvitt rynker under øyet.

5. Sunn søvn hjelper til med å fjerne rynker under øyet:

Hvordan redusere rynker under øynene er en hemmelighet som bare er forbeholdt sunne sovende. Ofte kan søvnløshet være et tungt resultat av stressoppbygging.

 • Tunge arbeidsplaner og travle dager vil holde deg opptatt hele dagen, og for å bli kvitt de sta øyekryssene er det av største viktighet at du tømmer tankene på slutten av natten og får deg en god søvnmengde..
 • Søvn kan også bidra til å redusere puffiness under øynene.
 • De fine linjene i nærheten av øyet kan reduseres med god søvn som fremmer en sunn livsstil.
 • Sørg for å redusere stress i øynene gjennom god søvn.

6. Holde seg hydrert:

Vann skyller alltid giftstoffene ut av systemet og sørger for at systemet forblir rent og sunt.

 • Vann i systemet ditt vil tillate deg å holde huden din næret og fyldig og dermed redusere sjansene for tidlig aldring rundt øynene..
 • Det bidrar også til å redusere hevelse rundt øyene.
 • Ingenting er som å ha en god mengde vann og holde seg hydrert, noe som kan fremme en sunn livsstil
 • Vann kan til og med bringe den gløden innenfra som bidrar til å lyse opp øynene.

7. Fuktighet:

Tørr hud er mer utsatt for rynker enn noensinne. Mangelen på fuktighet i huden din fjerner all fylligheten som gjør huden tørr og sprekkende. Derfor gir fuktighet hver dag en stor innvirkning på hverdagens fine linjer og reduserer rynker innenfra.

 • Tørr hud eller sensitiv hud er mer utsatt for rynker på grunn av at fuktighet er en viktig del av hudpleierutinen din.
 • Det bidrar til å redusere de fine linjene rundt øynene
 • Toning av øyet kan gjøres gjennom rensing og fuktighet hver dag, som også inkluderer langsom og fin massasje rundt øyet under rutinen..
 • Det legger også til for å redusere hevelse rundt øynene.

8. Solbeskyttelse:

Området rundt øyet er en av de mykeste flekkene i ansiktet ditt, slik at sol og UV -stråler når mest i disse områdene. Derfor er beskyttelse mot solen viktig for å redusere rynker og fremme sunn øyebehandling.

 • Dette er grunnen til at vi har lagt inn et skjønnhetstips sammen med hudpleiekravene for at du skal holde dine vakre peepers trygge og borte fra solen.
 • Ha alltid nyanser på deg selv.
 • Bruk solkrem til enhver pris hver dag, med minimum 30 SPF.
 • Sørg for å bruke ispose en gang for å dempe de sterke solstrålene i ansiktet, noe som kan redusere fine linjer etter tur.

Sammen med bruk av disse naturmidlene er det viktig å vurdere faktorene alder, livsstil og helsemessige forhold før du bestemmer deg for effektiviteten av disse behandlingene. Man kan forhindre rynker ved å følge en sunn livsstil og inkludere et godt balansert kosthold. Regelmessig ansiktsmassasje og øvelser kan forbedre tilstanden betydelig. Hvis du merker at disse rynkene ikke forsvinner, kan det være på tide å konsultere lege og få riktig medisin. Gi øynene deres velfortjent omsorg!

ofte stilte spørsmål

Sp. Kan jeg bruke min vanlige antirynkekrem til å behandle rynker under øyet?

A. Nei, ikke i det hele tatt. Bruk aldri produktene som er beregnet for ansiktet ditt på huden rundt øynene dine. Huden under øynene er mye mer sensitiv og trenger mye lettere kjemikalier for å fjerne rynker i området. Hvis du ikke var klar over dette, må du slutte å bruke kremer mot rynker for å kurere rynker under øyet. Rynkekrem under øyet er det eneste som anbefales for dette. Rådfør deg med en hudlege for den beste rynkekrem under øyet.

Sp. Hvorfor får jeg disse under øynene rynker?

A. Under øyet er rynker veldig vanlige hvis huden din er dehydrert. Hvis du er i sport, kan forurensning og sollys forårsake rynker under øyet. Også å bruke mye tid foran datamaskinen eller TV -skjermen vil også føre til rynker under øyet.

Sp. Hvordan fjerner jeg rynker under øyet raskere?

A. Det finnes flere enkle hjemmemedisiner som fungerer bedre enn kremer og serum mot rynker forutsatt at du opprettholder regelmessigheten. Kokosolje, aloe vera, eggehviter osv. alle er effektive for behandling av rynker under øyet. Huden under øynene er også sensitiv, det krever mildere behandling. I tilfelle rynker under øyet er for mye, kan du konsultere en hudlege for krem ​​for å fjerne rynker under øynene.

[Se mer: Hvordan redusere rynker på hendene]