Gullsalwar -drakter fanger alltid oppmerksomhet fra mennesker. Det ser ut til å være annerledes enn resten. Det kan være bare salwar -dress i gullfarge og i kombinasjon med andre farger. Gullsalwar -drakter ser best ut på festivaler, da det er en lovende farge. Det vil utfylle ekte gullsmykker. Glansen av gullsalwar -dress vil også gjenspeile ansiktet. Ansiktet ditt vil lyse mer. Den fremtredende egenskapen ved gullsalwar -dressen er at den vil passe godt til enhver annen fargekombinasjon.

Nye og fantastiske gyldne salwar -drakter for unge damer i trend:

Her er de beste designene av gullfarger for jenter.

1. Gull Churidar Salwar -drakt:

Gull Churidar Salwar -drakt

Dette er lucknowi -trykk som gullfarge salwar kameez med lang kurta og churidar. Churidar er ren og karat har blomstertrykk med full erme. Det er liten størrelse V -hals med stativkrage dekorert med gullfarget trådarbeid. Det er vanlig chiffong dupatta.

2. Gull Trendy Salwar -drakt:

gull salwar dresser

Det er en trendy gullsalwar -dress med hettehylse kurta og palazzo salwar. Halsen er dekorert med tung gullkant av forskjellige design på rød rød farge. Hele kurta er fylt opp med arbeid og palazzoen har en tykk kant på slutten. Dupattaen er i kontrast rød farge med tynn gullkant.

3. Gull Patiala Salwar -drakt:

Gull Patiala Salwar -drakt

Det er svart og gylden salwardrakt med gyllen Patiala salwar som har svart tråddesign. Kurta er epleskåret stil fremhevet med gullkant. Halsen på kurta har få linjer med gullkant i forskjellige størrelser. Dupattaen er av rent silkemateriale med liten sirkeldesign.

4. Gulvlengde gull Salwar dress:

Gulvlengde Gull Salwar -drakt

Det er gulvlengde tung gylden farge salwar kameez. Hele kurta er utarbeidet med mørk gullfarge og det er et midtsnitt foran kurta. Churidaren holdes ren med vanlig dupatta. Hele nakken og bunnen av kurta er preget av tungt arbeid.

5. Gull rett Salwar -drakt:

Gull rett Salwar -drakt

Dette er rett passform gull salwar kameez med to nyanser av gylden farge. Den øvre delen av kurta har lys skygge og under er det mørk nyanse. I mellom er det to sikksakk -linjer med blomstertrykk. Salwar er churidar og i lys gullfarge.

6. Gulldesigner Salwar -drakt:

Gulldesigner Salwar -drakt

Dette er vakker svart og gull salwar kameez med skjørt. Denne designerdressen har et glatt gullskjørt med brede gylne og tynne svarte grenser. Den svarte kurta har et feilfritt gyllent verk av store og små former. Hele ermet har mangomotiv med stor gyllen kant.

7. Gull bomull Salwar dress:

Gull bomull Salwar dress

Det er en ukomplisert gylden salwardrakt med enkel kurta og salwar. Den mørke gullkurtaen har lys blomstertrådstråd. Den lyse nyansen salwar har rund, mørk nyanse. Dupattaen er gullfarget i dobbel nyanse med sirkulært trykk.

8. Kora Silk Gold Salwar -drakt:

Kora Silwar Gull Salwar -drakt

Denne gyldne fargen salwar kameez er i kora silkestoff som består av banarasi -vev. Det er firkantet design over hele kurta. Den enkle salwar har liten skrift. Hele salwar -drakten er i ren bomull og silkestoff, og den holder seg tett. Denne drakten er egnet for vanlig bruk.

9. Gull Salwar -drakt i retrostil:

Gull Salwar -drakt i retrostil

Denne gyldne salwar kameez har et mønster i retrostil. Tidligere brukte damene denne salwar -dressen med mye stramhet og kne. Den øvre delen av kurta, erme og churidar er av rosa farge. Resten av kurta er dekorert med over alt gullarbeid. Det er gullkant på halsen og brystet med perler ved siden av.

Som vi så, er det en rekke gullfarger med flotte dekorasjoner. Gull salwar dress ser så pen og tiltalende ut. Dette vil gi deg sjarmerende utseende. Denne utsøkte gullsalwar -drakten har fortryllende og fengslende design. Designene er så praktfulle at du vil bli tryllebundet.