Barn har et beundrende utseende som imponerer alle. Den uskyldige alderen kan få folk til å få et smil om munnen. Små barns ømme alder må også gjøres spesiell i utseendet. Selv om små jenter burde kle seg gratis og dukke ut, men ved tradisjonelle anledninger ser vakre små jenter fantastisk ut i en salwar kameez -drakt.

Vakre og attraktive Salwar Kameez -design for barn i India:

Her er de 9 beste barna salwar -draktene fra den siste samlingen.

1. Trykte Salwar -drakter for barn:

salwar dresser for barn

Trykte bomullssalwar kameez -drakter for barn er et av de beste alternativene for å kle små jenter i tradisjonell antrekk uten at hun føler seg overkledd. Den enkle sømdesignen til en enkel kurta salwar kan få dem til å føle seg fri til å spille.

2. Short Top og Harem Salwar Kameez Kids:

Kort topp og Herumsalwar -drakt for barn

Salwar -drakter for barn bør stort sett være veldig enkle og enkle å ha på barn. En kort kurta skjorte stil og en harem for salwar kan få små jenter til å se søte så vel som i indisk dressing.

3. Barnas Patiala Salwar -drakt:

Patiala salwar ser fantastisk ut i salwar kameez -design for barn. Den løse sømdesignen får dem til å løpe rundt mens de spiller. Et tradisjonelt utseende kan også gis til påkledning av barn.

4. Kid’s Kurti Palazzo -sett:

Kid's Kurti Palazzo Set

Kurti og en palasso med en matchende dupatta kan være et fantastisk design for barnas salwar -drakt. Søtheten til små jenter i indisk berøring gjør en stave blindet. Søte jenter ser søte ut med dupatta som får dem til å føle seg unge nok til å vise seg flotte ut.

5. Double Flare Kid’s Salwar Suit:

Double Flare Kid's Salwar -drakt

Noen veldig designer barn som bærer salwar kameez -design har blitt introdusert for barnets mote som ser helt fantastisk ut på små jenter. En dobbel flare todelt kurta og churidar salwar kan være en designerkjole for å delta på funksjoner som ekteskap eller nyttårsfeiring for små jenter.

6. Lang barnesalongdrakt:

Lang barnesalongdrakt

Lange salwar kameez -design for barn er svært mindre valgt, siden det blir vanskelig for små jenter å leke. Men designerutseendet til lange kameez og palazzo salwar for barn kan få en liten engel til å se fantastisk pen ut.

7. Gulvlengde Kid’s Net Salwar -drakt:

Gulvlengde barnas netto salwar -drakt

Gulvlengde barn bærer salwar kameez designs er også en designerdress spesielt laget for å delta på funksjoner og feiringer. Nettstoff er veldig mykt for små jenter å ha på og leke også. Nettet kan lett bli revet. Men det søte utseendet i en så pen kjole får den lille jenta til å bevege seg rundt og skryte av det nye antrekket hennes.

8. Churidar Salwar -drakt for barn:

Churidar Salwar -drakt for barn

Bomull churidar anarkali salwar dresser for barn design kan se ganske enkelt fantastisk ut på små jenter. Dukken som paraplyflauren til kameez ser yndig ut på små jenter. En churidar salwar får dem til å passe best på det dukkeaktige bildet.

9. Cute Frock Style Salwar Suit for Kids:

Søt Frock Style Salwar -drakt for barn

Frock style salwar kameez er også salwar dresser for barn som designer best på salwar kameez barna elsker. Sansen starter fra den øverste delen fra brystlinjen. Flåtene ser ut som en dukke som får små jenter til å se vakre ut.

Små jenter elsker å se søte ut i klær som bæres av unge jenter. Det får dem til å føle seg glade og skryte av vennene sine om den nye kjolen. Indisk dressing, spesielt salwar kameez -draktene, brukes lett av små barn og får dem til å føle seg fri mens de leker. Antrekk av indisk kultur gir også en bedårende følelse mens du ser små jenter kle seg pent i indiske salwar kameez -drakter. Spesialdesignede drakter med arbeid utført, som broderiarbeid, slitt på bånd, paljettarbeid ser fantastisk ut på dem, og små jenter liker også å vandre rundt i det.