Salwar kameez leggings är allmänt accepterade nuförtiden. Leggings typ salwar har blivit lätt och trevlig att bära. Den sitter i kroppen och sitter tätt på benen. Även färdiga leggings finns i snyggt tyg. Du får vilken färg du vill i leggings. Den finns både i vanligt och i mönster. Du kan till och med skapa ditt eget mode genom att matcha kurta med leggings och få matchad dupatta. Det blir ett unikt tryck. Även kurtas finns som sydd. Så du behöver inte vänta på att skräddare ska sy din salwar -kostym. Ha allt klart och ha på dig direkt.

Senaste och fashionabla mönster av Salwar Kameez Leggings för kvinnor i trend:

Låt oss titta på topp 9 salwar kameez med leggings.

1. Salwar Kameez Velvet Leggings:

salwar kameez leggings

Denna salwar -legging är i sammetstyg som är något tjockt och glänsande. Denna rödfärgade sammetben är behaglig i sval atmosfär. Om din kameez har röd färgdesign kan du matcha denna sammet legging med den kameez och ha ett trendigt utseende.

2. Bomull Salwar Kameez Leggings:

Bomull Salwar Kameez Leggings

Denna salwar kameez med legging har fantastisk design med rosa som basfärg och vitt blommatryck. Denna legging ser fantastisk ut med sin tryckta kameez och vanliga dupatta i två färger. Denna legging är i mjukt tyg som inte ger dig hudirritation.

3. Salwar Kameez tryckta leggings:

SalwarKameez tryckta leggings

Denna legging salwar är i tryckt form med lila och röd färg. Du kan matcha vanlig kurta med den. Leggen är i rakt snitt utan veck i botten. Leggen har modern konst som tryck som ser unikt ut och din salwar -kostym kommer att se annorlunda ut än andra.

4. Ankellängd Salwar Kameez Leggings:

Ankle Length SalwarKameez Leggings

Denna salwar kameez -legging är ankellängd i storlek vilket betyder att den är till din fotled och inte skapar kronblad i slutet. Eftersom det är i svart färg kan du gå med vilken kurta som helst. Ankel längd ben är mycket efterfrågade för närvarande och har gjort damer galna bakom det.

5. Back Cutout Salwar Kameez Leggings:

Tillbaka Cutout SalwarKameez Leggings

Denna design i legging är helt ny med utskuret mönster. Det finns ett korsat mönster på baksidan av svart legging. Ha en kurta på knälängden för att visa detta utskurna mönster. Leggen har hög midja och har en bra passform på fotleden.

6. Salwar Kameez Stirrup Leggings:

SalwarKameez Stirrup Leggings

Denna salwar -legging ser ut som strumpor. Det är lite tunt material och har en stigbygeldesign. Det täcker också dina fötter. Enda tå på benet är öppen. Det är fördelaktigt under hela säsongen eftersom det skyddar dina fötter från värme och kyla båda. Det finns rakfodrad design på denna legging.

7. Salwar Kameez Shiny Leggings:

SalwarKameez Shiny Leggings

Det är så glänsande salwar och legging. Det är hög midja och hela leggen lyser med sitt tyg. Detta ger god passform och form till dina ben. Tunna ben ser heta ut i glänsande legging. Fotleden innehåller lite veck och glans på leggen är iögonfallande.

8. Salwar Kameez broderi leggings:

Leggings med broderi i SalwarKameez

Detta är underbar salwar legging med broderiarbete på ena sidan. På den här gröna leggen finns det en mångfärgad sicksackdesign. Olika andra typer av mönster finns också i broderad legging som får dig att se vacker ut.

9. Salwar Kameez bomulls leggings:

Leggings i bomull från SalwarKameez

Detta är enkel och enkel legging salwar i pistagrön färg. Det är det mest efterfrågade bomullstyget så det kommer att vara bekvämt utan tvekan. Vissa damer föredrar att bara bära bomullsbyxor. Eftersom leggen inte innehåller design, kan den användas med valfri designkurta.

Salwar kameez legging är som ett måste för dagliga behov. En enkel legging kan uppfylla syftet att bli matchad med 2 eller fler kurta. Damer fortsätter att hålla på med plockfärger som de enkelt kan matcha med många kurtor. Det sparar deras pengar också. Legging är något som du kan bära dagligen. Till och med många färgtoner finns i märkesbyxor.