Golvlängd salwar kostymer är de mest trendiga etniska kläderna, som finns i olika eleganta mönster och materialet som används är oerhört bra och påkostat vilket gör den bästa indiska klädseln. Golvlängden salwar -kostymer kallas också salwar -kostymer av Anarkali -typ, som är den sed som bärs av damer under Mughal -eran. Damer som är förälskade i salwar -kostymer i golvlängd, då skulle den här artikeln fånga dina ögon!

Senaste och vackra golvlängd Salwar Kameez -mönster för kvinnor i trend:

Här är topp 9 bästa salwar -kostymtyp som är utformad som golvtyp.

1. Indo-Western Floor Touch Salwar Suit:

golvlängd salwar kostymer

Att kombinera indisk och västerländsk design till en salwardräkt i ett stycke är idén som tickade designarnas sinnen. Materialet som används för att designa denna salwar är Georgette eller chiffong. Halsen har ett krage mönster med tätt hel ärm och salwar har den främre slitsen från midjan tills tyget träffar golvet. Salwarens gräns har den vanliga gyllene gränsen som visar den indiska kläddesignen.

2. Salwar -kostym med full ärm och golvlängd i spets:

Spetsdesignad salwardräkt med golvlängd

Spetsdesignade salwardräkter är mycket eleganta och enkla, vilket gör det mer attraktivt. Gränsen till salwar har spetsdesign med broderi. Ärmen har handbroderi med blus typ av beslag på den övre delen och sträcker sig ner med ett mönster.

3. Salwar -kostym för klädstil golvlängd:

Klänning stil golvlängd Salwar kostym

Salwar -kostymer i golvlängd i glödstil är det mest favoritmönstret som brudgummen använder på mottagningsdagen. Eftersom det är ett tyg i ett stycke med den vackra designen på den främre överdelen och blossar ut som en vuxen från bröstlinjen till golvet.

4. Golvlängd Designer Strawar Cut Salwar Suit:

Golvlängd designer rak snittdräkt

Denna salwar -kostym i golvlängd är vanligtvis gjord av chiffong eller bomullsmaterial. Mönstret i designen liknar den andra salwar, men den slående skillnaden är snittet från bröstlinjen till hela salwarens längd. Snittet som ges är rakt med det platta mönstret.

5. Skiktad golvlängd Salwar -kostym:

Skiktad salwardräkt i lager

Denna salwar -kostym i golvlängd är gjord av två till tre typer och designat material. Kombinationen som används här är nät med tryckt material, vanligt chiffong och kantfäst georgetblommigt material. Ärmarna är 3/4 och gjorda av nätmaterial.

6. Golvlängd designad Salwar -rock med Dhoti Pant:

Golvlängd designad salwarrock med dhoti -byxa

Denna enastående och briljant designade salwar -kostym har vunnit sin popularitet inom modeindustrin. Många skådespelerskor syns i den här trendiga designen. Den övre delen av salwar har en separat designerblus med en designers ytterrock som faller till golvet. För att lägga till mer skönhet är dhoti -typ salwar utformad för att skapa skillnad från andra salwar -kostymer.

7. Fish Cut Golvlängd Salwar:

Fiskskuren golvlängd salwar

I denna vackra och kroppsformande design är en motiverad design. Detta replikerar formen av en sjöjungfru, den övre delen av salwar har broderier med kroppen som kramar passform och blossar ner under knäet till golvet. Materialet som används för att differentiera flare är tillverkat av nätduk.

8. Designerjacka Golvlängd Salwar -kostym:

Designer jacka golvlängd salwar kostym

Jackan har kontrastfärg mot salwar -kostymen på golvlängden. Det vanligaste salwarmaterialet är bomull. Bomullsfärger är mer levande och prickiga än syntetmaterial, vilket designers utnyttjade för att skapa en unik design.

9. Cape Design Golvlängd Anarkali Suit:

Cape design golvlängd Anarkali kostym

Cape design golvlängd är den nya designen som finns på marknaden. Damer inspireras att prova denna design efter att ha sett många skådespelerskor som bär dem. Den övre delen av designen har chiffongmaterial som löper runt den övre delen av salwar och faller i sidan som utsvängda ärmar.

Salwar -dräkterna är gjorda i känslig form och har en liten design, som måste tas om hand när de örhängen. Tvättsinstruktioner påpekas på etiketten på den inre delen av salwarduken. Damer porträtteras med en karisma och attraktivitet efter att ha haft dem på en fest eller på ett bröllopsdag. Den här outfiten stör definitivt andra indiska outfits!