I skor finns många mönster och modeller tillgängliga för kvinnor. Det finns flera märken av skor tillgängliga för kvinnor. Fotkläder har flera modeller som flip-flops, kilar, klackar och sandaler. Var och en har sin egen stil och design. Varje skor har sitt eget utseende och design. Fotkläder finns i flera olika färger.

Designers designar i olika färger för att nå kundnöjdheten. Kvinnor väljer sandalerna enligt hennes krav baserat på, om just den sandalen passar hennes fot eller inte. Några av färgsandalerna diskuteras. Vissa märken med svarta sandaler är.

1. NordStrom:

svarta sandaler

Det är ett amerikanskt exklusivt mode som grundades av John W. Nordstrom och Carl F. Wallin. Dess huvudkontor ligger i Seattle i Washington i USA. Det lanserades år 1901. Det har många dotterbolag. Det tillverkar många sandaler med unika mönster och särskilt svart kommer att se väldigt attraktivt ut.

2. Dr Scholl:

Svarta sandaler för kvinnor 2

Far till Dr Scholl är William Mathias Scholl. Det började år 1906 i England. Den har kompletta fotvårdsprodukter. Det serverar med sina olika mönster och stilar globalt med flera sorter. År 1971 blev det medlem i Fortune 500. Det fungerar som patent på 1000 fotvårdsprodukter. Flera olika modeller av sandaler finns i detta märke. Material som används för att förbereda sulan och dess delar är läder. Den har många varianter av sandaler tillgängliga i svart färg.

3. Billabong Sunshine Amor Sandal:

Svarta sandaler för kvinnor 3

Billabong Sunshine amor sandal har olika design. Dessa sandaler kommer att få fötterna att se bra ut. Den har en gladiatorsandal med spetsförslutning. Den är gjord av läder. Yttersulan är av gummi och är slitstark att bära. Denna sandal importeras från tillverkarna. Det betyder att den kommer att importeras från andra länder.

4. Toppbutik:

Svarta sandaler för kvinnor 4

Top shop grundades 1964. Nyckelpersoner i denna butik är Philip Green VD och Katie Foster VD. Föregångare till fabriken i toppbutiken är Peter Robinson. Huvudkontoret ligger i London i Storbritannien. Det betjänade över 500 butiker i 40 länder. Det är detaljhandeln mode. Dess produkter består av läder och exporteras till alla länder globalt.

5. Bata:

Svarta sandaler för kvinnor 5

Grundare av Bata är Tomas Bata. Så branschens namn följs av Tomas Bata. Bata är ett känt fotmärke runt om i världen. Det är ett välkänt märke för fotkläder med olika modeller från barn till äldre. Det är en komplett fotslitageindustri. Det är ett mycket speciellt märke eftersom materialet som används är komplett läder. Den har slogan som heter I love my shoes. Huvudkontoret ligger i Lausanne i Schweiz. Det betjänar cirka 5000 återförsäljare i 70 länder sedan 1894. Unika mönster finns tillgängliga. Den har flera kollektioner för kvinnors fotkläder. Allmänt tillgänglig färg på Bata är bara svart. Så sandaler i svart som är iögonfallande och rent av läder ger lång livslängd för sandaler beroende på användning.

6. Carlton svarta sandaler:

Svarta sandaler för kvinnor 6

Carlton London svarta sandaler för kvinnor kommer att vara mycket snygga och trendiga skor. Den har syntetiska övre och foder sandaler med ett spänne stängning som ger fötterna flexibel komfort. Dessa är utlånade med fastare fotfäste med en gummisula.

7. Catwalk:

Svarta sandaler för kvinnor 7

Catwalk är ett känt varumärke för damskor. Den tillverkar flera mönster i svart färg. Den använder väl möblerat material för tillverkning av produkten. Produkterna från catwalk importeras.

8. Shoetopia:

Svarta sandaler för kvinnor 8

Shoetopia är märke tillgängligt i Kalifornien. Dessa är designade enligt modevärlden. Det ger oändlig komfort och twist enligt dansgolvet.