1. Calzados Cruan:

vita sandaler 1

Detta är ett internationellt märke som endast är tillgängligt på vissa platser i västra landet. Dess huvudkontor ligger i Spanien. Det är märke av skor. Det designar alla produkter av skor för både män och kvinnor. Designen är designad i lokalerna och tillverkas enligt trend och mode.

2. Husstil:

vita sandaler 2

Husstil är en samling av alla föremål relaterade till mode. Det är en industri av kläder och fotkläder etc. Detta märke använder god materialkvalitet för produktion av produkter. Sandaler kommer att vara trendiga och fashionabla. Dessa sandaler kommer att vara mycket flexibla och bekväma.

3. Dr Scholl:

vita sandaler 3

Det fanns flera märken tillgängliga för kvinnor inom fotklädindustrin. Flera färger med olika mönster ses i det dagliga livet. Dr.Scholl’s, ett märkesfodral ger flera mönster med olika stilar av sandaler. Dessa sandaler är väldigt snygga att titta på. Sandaler som är vita i färg ser eleganta ut. De kommer att vara vackra och få våra ben att se vackra ut.

4. Jeffrey Campbell:

vita sandaler 4

Jeffrey Campbell Menorca vita sandaler har korsade remmar och slip -on -stil. Dessa är trendiga och bekväma. Hälens höjd är 1,25/3 cm och sandalhöjden är 2,75/6,5 cm. Dessa används som casuals. Dessa sandaler kommer att se snygga ut i alla kläder. Det är en öppen tå. Foten kommer att avslöjas. Jeffery designar sandaler i olika typer som klackar etc..

5. Prada vit sandal:

vita sandaler 5

Prada kvinnors vita sandal är tillverkad i Italien. Sandalerna är trendiga och trendiga. Den har rund spänngrimma. Den har en öppen tå. Läder används är lackläder. Sandaler kommer att vara mycket eleganta och estetiska. Denna sandal är i kilstil. Det ger ett elegant utseende för kvinnor i mängden. Dessa passar bäst för kjolar. Material som används är läder och konstgjorda sulor. De designar sandaler med välutbildade designers.

6. Durea Anna Sandaler:

vita sandaler 6

Durea Anna Sandaler för kvinnor är väl lämpade sandaler. Dessa inkluderar sandaler i vit kalvfärg. Dessa sandaler har två justerbara krok och ögla stängning med perfekt passande häl. Dessa sandaler finns i Nederländerna och finns för närvarande i USA. Den har flera stilar av sandaler. Designen är designad av välarbetad person. Dessa sandaler är utformade i kilstil. Foten kommer att vara delvis exponerad.

7. Aerosoler:

vita sandaler 7

Aerosoles damskor är tillverkade av läder, lackläder, mocka och gummi. Dessa har låga klackar. Aerosoler är platta sandaler i sand. Dessa är också lämpliga på westerns och andra kostymer. Dessa kommer att vara trendiga och fashionabla. Sandalsula är av god kvalitet. Det är en öppen tå. Det betyder att foten blir helt aerosol. Den har justerbara remmar. Sulor är av konstgjorda. Dessa sandaler är flexibla och estetiska.

8. Merona:

vita sandaler 8

Kvinnors Merona Etha kork sandal med låg kil är vit. Dessa sandaler är mest att föredra på sommaren. Sandalen har tre remmar och små metalliska detaljer. Sulan är vadderad inuti, tagless fotbädd, justerbara spännremmar. Yttersulans material är tillverkat av 100% termoplastiskt gummi. I ensam material är konstgjorda. Kilklack är vård och rengöring. Sandaler finns även i kilar, flottörer och klackar.

9. Mjuka fläckar Tatianna:

vita sandaler 9

Mjuka fläckar Tatianna har stora sandaler. Bland vita sandaler är unika. Den har enkel och elegant för kvinnan. Det är sandal med tappad tå. Dessa är perfekta med khakis, capris och bondekjolar. Den har en komfortabel fotbädd med kudde. Dessa sandaler kommer att vara snygga. Material som används är läder och konstgjord sula. Den har justerbara remmar och foten kommer att täckas så att mindre garvning av huden sker.