Caterpillar är ett internationellt varumärke från USA känt under samma namn över hela världen. Adresserade också CAT för Caterpillar som också definierar deras logotyp. Caterpillar Inc. är främst ett design- och maskinföretag som nu är diversifierat till ett brett utbud av produkter, varav skor är ett av dem. Caterpillar skor finns nu i många nationer och har en världsomspännande attraktion. Dessa sandaler är mycket lätt tillgängliga i alla stora varumärken köpcentra och shopping platser. Dessa är tillverkade med högkvalitativt läder och gummi och är starka sandaler och skor som håller mycket länge.

Casual och formella Caterpillar sandaler:

Här kommer vi att titta på 9 olika typer av Caterpillar Sandal -mönster i Indien 2018.

1. Caterpillar Zenith sandaler för män:

Caterpillar Zenith sandaler för män

Det mest grundläggande kravet för män i en sandal är komforten och livslängden. Caterpillar sandaler tillgodoser utmärkt detta krav från män. Dessa sandaler kan användas dagligen för grov och tuff användning. Dessa är gjorda av äkta gummi och läderfodral och remmar och är ett perfekt par sandaler och måste vara i varje mans klädgarderob.

2. Caterpillar Giles sandaler för pojkar:

Caterpillar Giles sandaler för pojkar

Dessa Giles -sandaler är exklusivt designade av märket för somrar och har det robusta utseendet. De är mycket hållbara i bemärkelsen med dess märke med bekväm sula och extra grepp med remmarna och fullkornigt lädermärke. De är lämpliga för såväl utomhusaktiviteter som dagliga aktiviteter som ger erforderlig dragkraft till en mans fötter. Allmänt tillgängligt i nyanser av brunt och ljusbrunt.

3. Caterpillar stövlar för män:

Caterpillar stövlar för män

Det här är de riktigt snygga höga stövlarna för män som har en rustik, robust känsla men ändå är väldigt snygga. Dessa är tillverkade med läder av fin kvalitet och gummierade sulor och är perfekta för utomhusaktiviteter som cykling, vandring, camping etc. De kan också kombineras med jeans för en avslappnad look.

4. Mens Caterpillar tofflor:

Caterpillar tofflor för män

Tofflor är de bästa komfortskorna för män i alla åldersgrupper. De är lätta att använda och underhålla också. De är gjorda av fint läder med robusta sulor, ger det nödvändiga greppet och fastheten för dagliga aktiviteter och är de bästa skorna för dagligt slitage. Dessa Caterpillar tofflor i fina nyanser passar alla från tonåringar, ungdomar till äldre.

5. Caterpillar strand tofflor för barn:

Caterpillar strand tofflor för barn

Kan barn lämnas kvar när det gäller söta tofflor speciellt för stranden? Barn älskar att leka i vatten och stränder är det bästa alternativet där barn älskar att leka i timmar. Dessa söta färgglada Caterpillar tofflor är speciellt för barn som älskar dig på stranden. Dessa är också i form av färgglada larver som kommer att bli en omedelbar träff med barn och småbarn. Dessa är för både pojkar och flickor.

6. CAT Crisscross för kvinnor:

CAT Crisscross för kvinnor

Bara för den moderna, oberoende kvinnan är dessa Caterpillar Crisscross -sandaler perfekta. Höga på mode och stil, dessa är eleganta med mönstret i form av en ballerina. De kan enkelt kombineras med alla moderna outfits.

7. Caterpillar Worksong skor för damer:

Caterpillar Worksong skor för damer

Dessa Work song -skor från Caterpillar är för kvinnor. De är riktigt snygga och är väldigt snygga skor i härliga färgtoner. Kvinnor kan kombinera den med fina söta svängkjolar eller stiliserade koftor för en tjejig men avslappnad look. Dessa ser glamorösa och exklusiva ut.

8. Caterpillar Black Gladiators för kvinnor:

Caterpillar Black Gladiators för kvinnor

Gladiatorer i svart är ett måste -skor för alla kvinnor. Gladiatorer är de snyggaste sandalerna och ett gladiatorstyliserat utseende kan alltid vara en hit. Även kändisar sport gladiatorer på röda mattan. Dessa kolsvarta gladiatorer från ett känt märke som CAT är precis vad en kvinna behöver för att vara en diva inifrån och ut!

9. Caterpillar Wind snap sandaler för tjejer:

Caterpillar Wind snap sandaler för tjejer

Dessa härliga snygga sandalsandaler från Caterpillar ser eleganta ut på alla kvinnor. Dessa är öppna sandaler med remmar för att hålla fötterna stadigt. Eftersom dessa sandaler är platta utan klackar, är de också mycket bekväma för vardagligt slitage. Sandalerna har hög kvalitet och erbjuder komfort och är bara värda det.

Det finns få märken som inte behöver ord och människor talar för dem. Produkten talar för sig själv. Caterpillar skor är en sådan här. Kvaliteten på skorna och stilen, designen och mönstret är helt perfekt och det finns något för alla i detta märke, från småbarn till äldre. Mest kända för sina klassiska Zenith -sandaler, de har diversifierat och introducerat olika alternativ för män och kvinnor.