Sandaler är i princip öppna skor, bestående av en sula som hålls vid foten av remmar som passerar över vristen, den välvda delen mellan tår och fotled eller runt fotleden. Sportsandaler används i varma och tropiska klimat, vanligtvis med en robust gummisula och en mjukare innersula i skum. Sportsandaler är vanligtvis formade för att stödja fotens bågform.

sport sandaler

Senaste märkes sportssandaler för pojkar och flickor:

Banden är gjorda av polyester eller nylon på ett vävt sätt för snabb torkning efter en aktivitet eller överdriven svettning. Här kommer vi att titta på de 9 bästa sportsandalsdesignerna.

1. Svarta sport sandaler:

svart-sport-sandaler

De klassiska svarta sportsandalerna är en av de bästa att sporta av män i alla åldersgrupper. De är bekväma med breda remmar för bättre grepp och komfort och är också riktigt lätta att ta av. De kan kombineras med fina laster, tre fjärdedelar eller bara vanliga träningsbyxor för alla sporter eller utomhusaktiviteter.

2. Adidas Red and Black Floaters:

adidas-röda och svarta flottörer

Dessa sportsandaler från det välkända märket Adidas är också kända som floaters och är för män. De är färg avgränsade med röd sula och svart insida. De ser riktigt robusta ut och remmarna är också ganska fasta och ger ett bra grepp till bäraren bortsett från rätt dämpning.

3. Slidesportsandaler:

Slidesportsandaler

Inte de vanliga sportsandalerna, men dessa är olika i stil och mönster. Det finns inga separata remmar som håller fotbågen, tårna och fotleden, utan bara ett skjutband i fotbågen för enkel användning av sandalen. Dessa kan vara för barn, ungdomar och även för äldre. Eftersom sandalerna har en skjutreglage är de enkla och bekväma för varje dagsliv som för andra aktiviteter.

4. Puma Green Sports Sandals:

Puma gröna sportssandaler

Dessa ljusgröna trippelbandade sportsandaler kommer från ett välkänt internationellt märke som Puma och är ett måste för män för alla utomhusaktiviteter eller annan sportaktivitet. Dessa är riktigt robusta i utseendet och remmarna är ordentligt sydd i sulan vilket ger extra grepp till bäraren.

5. Nike White Beach Sandals:

nike-vita-strand-sandaler

Dessa strandsportsandaler från Nike är perfekta för strand och andra aktiviteter vid havet. De har en badduschmatta som sula för bättre grepp i vatten och sand och eftersom dessa glider på mönstret är de superbekväma att använda.

6. Teva Pink Sports Sandals:

teva-rosa-sport-sandaler

Kan kvinnor lämnas kvar när det gäller sport sandaler? Dessa superfina rosa Teva -sportssandaler är exklusivt för kvinnor. De är unikt utformade med tanke på formen på kvinnans fötter och görs därför bekväma inifrån och ut. Dessa rosa sport sandaler kan användas för nästan alla utomhusaktiviteter.

7. Sandaler för stringtrosor:

string-sport-sandaler

Sandaler med stringtrosor är mycket populära bland kvinnor för de bekväma remmarna och det känns bra att fötterna bär samma. Så stringtrosor som ingår i en sport sandal har remmarna inte särskilt tjocka och tunga men riktigt tunna men ändå robusta för ett bra grepp och lätt känsla för fötterna.

8. Puma Sportsandaler för kvinnor:

puma-sport-sandaler-för-kvinnor

Dessa internationella Puma -sportssandaler i ljusröd färg är perfekta för alla utomhusaktiviteter och är ett måste för alla kvinnor som älskar utomhus och sport. Inte precis de ser ut som en sandal men är i form av en sportsko sandal med lock som ges för hälen dessutom som ger bättre grepp till bäraren när du spelar någon sport.

9. Sportsandaler för tjejer:

sport-sandaler-för-tjejer

Dessa unika sportsandaler är för mångsidig användning som på stranden, utomhus, promenader, vandring, cykling etc. Dessa sportsandaler ser ut som en sko men är inte helt täckta. Det finns flera remmar i sandalerna för extra grepp för tjejer så att de inte snubblar runt eller har ett otäckt fall. De finns i olika färger och ser snygga ut också på unga tjejer. De är mycket bekväma som sommarkläder också eftersom sandalerna andas.

Sportsandaler är mycket på modet nuförtiden för den komfort som är förknippad med dem och det enkla att bära dem. De finns i olika mönster och mönster och man kan välja efter ens krav och syfte. Män, pojkar, äldre, kvinnor såväl som flickor och tonåringar skryter med sportsandalerna i dessa dagar och skapar en modetrend hos dem.