Precis som modemarknaden har gett attraktiva mönster för kläder, på samma sätt är skorna också viktiga för ett komplett utseende. Med olika attraktiva mönster har skorindustrin gett ungdomarna ett nytt mönster. Ja, sandalerna har ett enkelt men stilfullt utseende som kan bäras för både officiell och tillfällig look.

Söta och snygga slip -on sandaler för kvinnor och män:

Här är några allmänt anpassningsbara dam- och herrslip -sandaler som du kanske vill lägga till i din samling.

1. Flat Sandal Design för både män och kvinnor:

Flat Sandal Design för både män och kvinnor

Slip in sandaler får en bekväm touch med platta mönster. Sandalerna får också ett brett vitt läderslip med kurvig bas för korrekt grepp när du går.

2. Beach Slip-on sandaler för män:

Beach Slip-on sandaler för män

En herrhals -på -sandaledesign som är perfekt lämpad för stränder är den fasta tå -till -slut -designen. Sandalen är också gjord ett litet djup för att få grepp om sanden på stranden. Du känner dig trygg när du använder detta.

3. Floral Design Slip-on Sandal för kvinnor:

Floral Design Slip-on Sandal för kvinnor

Sandaler med slip -on dam får en ny design med design med dubbla remsor och lätt häl. Remsorna är sammankopplade med ett blommönster med sammet, som stöds av en duk. Du kommer att få en kuddekänsla medan du provar den här sandalen, lite lädersnitt på ovandel.

4. Snygg slip-on sandal för kvinnor:

Snygg slip-on sandal för kvinnor

En svart slip -on sandals -design som kan bäras för både festkläder och tillfälligt slitage är gjord med hjälp av tyg och glänsande diamanter. Sandalen får en tå till sidogrepp med en platt häl. Tårna är fina att avslöja med den här sandalen, verkligen ett fantastiskt utseende. På din outfit passar den för promenader.

5. Cross Slip Sandal för män:

Cross Slip Sandal för män

Läder sandaler med en kanvas touch område fantastisk design för somrar. Slip on sandals herrdesign med cross -slip med en tjock konsistens är en perfekt design för vanligt slitage eller för somrar.

6. Sketchers Sandaler för män:

Sketchers Sandaler för män

Vill du ha det trendiga utseendet för både kontor och utflykter! En slip i sandalsdesign som ger olika slipsar som är anslutna till varandra och bildar ett komplett lock till fötterna kallas sketchers.

7. Slip-on sandaler på framsidan för män:

Slip-on sandaler för män bak

Läderslip på sandaler för män är gjorda med en mjuk konsistens och tre halkar som ger ett ordentligt grepp på framsidan och baksidan. Med en båtliknande design får sandalerna ett platt utseende.

8. Velvet Slip-on Heel Sandaler för kvinnor:

Velvet Slip-on Heel Sandaler för kvinnor

Kvinnor slipper sandaler med klackar och en sammetslen touch observeras för enstaka slitage i funktioner. Sandalerna är täckta med sammet på duk och med spänne fixerad framsida med en liten charm på.

9. Broderi på Peep Sandaler för kvinnor:

Broderi Peep på slip -sandaler för kvinnor

Kvinnors slip -on -sandaler med en traditionell touch ges ett komplett överdrag med broderimönster med färgglada pärlor på dem. Sandalen får också en platt look med ett remseskydd bakom för att hålla ordentligt.

Slip -on sandaler är mestadels gjorda av läder, duk och tyg med största noggrannhet för att ge önskad komfort och balans till bäraren. Några av sandalerna är också vattentäta vilket gör dem slitstarka under monsunerna. Dessa typer av slip -on sandaler är från värda versionskollektioner, det ger stor passion för kunden. Läderslip på sandal kommer att vara ett bra val bland dina breda kollektioner i denna serie. Få några vackra slip -on sandaler för din vanliga användning.