Nu kommer tiden för fina sandaler. Nu förstår folk tjusning som delkläder men den egentliga innebörden av detta fina uttryck är den senaste. Så i det här inlägget täcker vi några av de senaste snygga sandalerna.

Senaste snygga sandaler är något som är i trend. Nu är trender något som varierar ganska mycket. Det är väldigt subjektivt och differentierat. Så, trender varierar från person till person och från plats till plats. Så det som är trendigt i vårt land kanske inte är trendigt i andra länder. Så bara en notering innan du börjar detta inlägg är att dessa är en lista över snygga sandaler precis enligt mitt val och övergripande marknadstrender.

Så, utan att slösa mycket tid, gå till vårt inlägg. Här är sammanställningen av de 9 snyggaste sandalerna för bröllopssäsongen till både män och kvinnor tillsammans med bilder som kan köpas online även i Indien.

Bästa snygga sandaler för bröllop för män och kvinnor med bilder:

1. Skor:

Fancy sandaler för bröllopsskor 1

Skor är något som vi alla måste ha i vår garderob. De tjänar många syften. Antingen vill du hålla dig låg eller avslappnad välja sneakers. Idag finns sneakers i en mängd olika val och utföranden. Så du kan enkelt välja. På samma sätt om du ska på en utflykt eller vandring gå för sportskor. De är ganska hållbara och ger dig perfekt grepp och grepp. Och när du vill ha den där tomboyen och de tuffa lookstövlarna finns det för dig.

2. flip -flops för män:

Fancy sandaler för bröllop flip-flops 2

Andra supersnygga och avslappnade sandaler är flip flop. Det verkar som att flip flop har uppstått och revolutionerat sig själv jämfört med tidigare år gånger. Dagens flip flop är mer en viktig garderob och en modeklammer. Du kan ha många olika valmöjligheter när det gäller mönster och färger i dessa flip -flops. Dessa kan du där även du är inne och när du ska ut men vill ha något bekvämt. Även under längre restider är flip -flops bäst.

3. Semi Heeled Fancy Sandaler för flickor:

snygga sandaler

Sandaler med halvklack är för de tjejer som inte gillar eller inte kan bära de extremt högklackade skorna. De är ca. 2-3 tum häl. Dessa är perfekta för dagligt bruk. Små ramar kan rocka denna sandal genom att få dem att se ut utan att den verkar för klädd.

4. Svarta sandalpumps för kvinnor:

Fancy sandaler för bröllopspumpar 4

Dessa är de högklackade sandalerna. Det här är de som liknar modeller. De har tunna spetsiga sandaler. Klackhöjd i dessa pumpar börjar från 3 tum. Och de kan sträcka sig upp till 6-7 tum. De kommer mestadels i solida blockfärger men nu kan en dags olika mönster också ses.

5. Strappy sandaler:

Fancy Sandals For WeddingStrappy-Sandaler 5

Detta är de tunna och lätta att använda sandalerna. De kommer med tunna ränder som ser ganska smickrande ut på rätt smala fötter. De är perfekta för långa sommardagar. De är oftast lägenheter. Men du kan också få remmar med sandaler i små plattformar. Jag har inte sett så mycket av dessa sandaler i högklackade eller plattformssandaler.

6. Belles för bröllop:

Fancy sandaler för bröllopsklockor 6

Detta är mitt mest favorit par sandaler. Jag känner att Belle har satt en milstolpe när det gäller skorindustrin. De är ganska enkla och praktiska att använda.

7. Loafers för män:

Fancy sandaler för bröllopsloafers 7

Ytterligare en revolution när det gäller skor. De liknar ganska Belle men fötterna är mycket mer täckta jämfört med Belle.

8. Mule sandaler för kvinnor:

Fancy Sandals For WeddingMule-Sandaler 8

Detta är lätt att glida på sandaler. Men för att hålla skorna på plats används mulor.

9. Plattformssandaler för damer:

Fancy sandaler för bröllopsplattformar 9

På allvar plattformar gjorde livet lättare för tjejer. De ger din längd utan att göra det för smärtsamt för dig som i pumpar och kattungehälar.

Så det här var en runda av topp 9 snygga sandaler. Du kan få dem i dina närmaste butiker till ganska bra priser. Så fortsätt och gör ditt val.