Sølvsandaler er i mye større trend i dag. Dette er sandalene som jentene bruker, og spesielt de sølvfargede. Sølvsandaler kan brukes ved forskjellige anledninger som enhver fest, spesiell anledning og samvær. Sølv sandaler kommer i forskjellige størrelser og forskjellige design. Mange forskjellige design kommer i sølv sandaler. De er også av forskjellige typer som flate eller hæl.

Stilig og moderne damer sølv sandal design med bilder:

La oss nå snakke om noen av de beste kvinners sølvsandaler.

1. Flat sølv sandaler:

Flat sølv sandaler

Dette er sølvsandaler som ikke har hæl og er flate. Disse flate sølv sandalene er et utmerket tillegg til ens skokolleksjon. Silver Sandals har gummisåler, og de gir et godt grep. Disse kan kombineres med blå jeans og hvit topp.

2. Sølvkile sandaler:

Sølvkile sandaler

Disse sandalene har den lille hælen og gir grep i flere retninger og behagelig såle. Denne sandalen vil kle sommerlooket ditt. Disse sandalene kan brukes til enhver anledning.

3. Cone Heel Sandal for kvinner:

Cone Heel Sandal for kvinner

Disse er spisse hælsandaler for kvinner, og de ser veldig vakre ut og kan brukes til spesielle anledninger. Disse sandalene er i veldig trend i dag. Harpikssålen på disse sandalene gir deg en god demping. Den kan kombineres med bukser og topp.

4. kvinners stropp sølv sandal:

Sølv sandal for dame

Disse sandalene har stort sett en lavere hæl med slanke stropper. Det ser veldig bra ut når det bæres på jeans og topp. Den består av sølvskinn og spenner som fester anklestroppen. Disse sølvsandalene for kvinner kan kombineres med sølvkjolen.

5. Sandaler med hæl:

Sandal med platåhæl

Dette er de gode sandalene hvis man ønsker litt hæl og komfort og grep også. Den er stropp og har plattformkant. Den kommer i forskjellige merker og design og har et flott sommerlook.

6. Silver Gladiator Sandal:

Silver Gladiator Sandal

Det er en skinnende grå vegansk skinnremssandal som er forbundet med avrundede snørebånd. Den har en 3,5 “hælglidelås. Disse sandalene sitter behagelig og er lette å ha på. Disse sandalene er av to typer, den første er gladiatursandaler i sølv i kne og den andre er gladiator-sandaler i sølv for småbarn.

7. Sølv skinnsandaler:

Sølv sandaler i skinn

Både menn og kvinner bruker sandalsandaler i sølv. Denne sandalen har doble stropper laget av oljet skinn som er slitesterkt, behagelig og mykner over tid. Totalt sett er det justerbare spenner på stroppene som gjør den tilpasset. Den demper og griper tak i føttene dine mens du går.

8. Silver Thong Sandal:

Sandal i sølv

Hvis du er ute etter sandaler for høytiden, så er disse de beste. Det er en tangaoverdel med nettverk av stropper som krysser og festes rundt ankelen. Det er også en justerbar gullspenne. College jenter kan også prøve denne sandalen for vanlig bruk.

9. High Heel Silver Sandal:

Sandal med høy hæl

Dette er de hotteste sandalene som finnes, og disse er et must-have for enhver anledning. Den kan brukes ved enhver anledning. De har et enkelt tåbånd og justerbar ankelrem sammen med polstret innersåle. Dette mønsteret av sølvsandal kan du prøve på festantrekk eller små sammenkomster; du får høy hæl, så du må passe på mens du går.

Dette er noen forskjellige sølv sandal design for forskjellige anledninger. Disse er alle behagelige å ha på og kan brukes i forskjellige situasjoner som fester, kontor, strandklær og alt. Du vil få flere alternativer ved online shopper -plattform mens du velger en sølvkolleksjon av sandaler.