Ved å bruke en spesiell jacquard vevstol, blir jacquard -designet skapt. Den vever tråden direkte på stoffet i stedet for å skrive ut eller brodere den. Det kan være en blomsterdesign, diamantformet eller en damastdesign. Jacquard -design er vanligvis vevd i forskjellige sareematerialer som lin, crepe eller silke. De er ekstremt holdbare og lett å drape. Jacquard sarees er vanligvis maskinvevd, men de intrikate detaljene som er inkorporert i sareen er stavebegrensende. Hovedtemaene for en jacquard er geometri, barokk og blomster. Sjekk ut noen av de attraktive Jacquard saree -designene i denne artikkelen:

Beste Jacquard Saree -design:

Her er våre topp 9 enorme jacquard sarees med bilder som følger oss.

1. Jacquard Blue / Purple Half Banarasi Saree:

Jacquard BluePurple Half Banarasi Saree 1

Toppen av vårt valg er denne spesielle anledningen kombinasjon, saree. Denne nedre halvdelen av denne banarasi er en kongeblå i et selvtrykk og en nydelig tykk, forseggjort jacquard -kant. Pallaen er en myk nyanse av lilla brodert i vakkert gyllent resham -arbeid. Se strålende ut på enhver fest i denne fantastiske designer sareen.

2. Grønn gull tofarget Jacquard Saree:

Jaquard Sarees-grønt gull tofarget Jacquard Saree 2

Se rik og skinnende ut i denne tofarget grønne og gullsilke sareen. Sareen er en ren, men glinser med gulltonen under spesiell belysning. Pallaen har en vakker gylden jacquarddesign mens grensen har et løpende sikksakkmønster. Dette er en av de populære gulltonen jacquard sarees.

3. Svart og gull Jacquard Manipuri Silk Saree:

Jaquard Sarees-svart og gull Jacquard Manipuri Silk Saree 3

Se fristende ut i denne glamorøse Manipuri silke sareen. De varme, gyldne silkefalsene med sorte broderte paisley -mønstre koordinerer perfekt med sareens svarte jacquardpallu. Grensen er gull med en rosa farge som gir en sterk kontrast mot resten av sareen. Et fantastisk stykke. Nyt de beundrende blikkene på enhver cocktail eller kveldsmat. Dette er en av de glamorøse Manipuri jacquard silke sareene.

4. Cream and Pink Crepe And Net Jacquard Saree:

Jaquard Sarees-Cream And Pink Crepe And Net Jacquard Saree 4

Se guddommelig ut i denne elegante halvcrepe og halv netto saree. Med skjørtet brodert i vakre hvite og rosa blomster, har dette antrekket den vintage, romantiske tiltrekningen. Den magenta pallaen med jacquard -kant ledsaget av en fantastisk bluse som har broderte nett ermer gjør denne saren ganske enkelt utsøkt. Dette er en av de beste jacquard crepe sarees.

Se mer: Saree broderidesign

5. Vinfarget Jacquard Satin Saree:

Jaquard Sarees-Vinfarget Jacquard Satin Saree 5

Se ut og føl deg som kongelige i denne nydelige jacquard sareen. En rik vin, sateng, dette myke, luksuriøse stykket med en gulljacquardbluse vil få deg til å føle deg majestetisk i det øyeblikket du draperer den. Den tynne gylne grensen legger den ekstra elegansen til sareen. Dette er en av de beste sateng jacquard sareene.

6. Marineblå og rød Georgette Jacquard Saree:

Marineblå og rød Jacquard Georgette Sari 6

Bruk dette eksklusive designerensemblet til ethvert bryllup og se kjeftene falle. Dette utsøkte georgette -stykket har en absolutt kongelig kvalitet. Det røde, kraftig pyntede skjørtet og den marineblå jacquard -halvdelen kontrasterer perfekt. Legg til grimehalsens utsmykkede gyldne bluse med den røde og gulldekorasjonen som matcher sarees -grensen, du vil se ut av denne verden. Dette er en av de beste georgette jacquard sareene.

Se mer: Vipul Silk Sarees

7. Lysrosa nett Jacquard Saree:

Jaquard Sarees-Light Pink Net Jacquard Sari 8

Se hver tomme av divaen du er i denne eksklusive designer net saree. Det praktfulle rosa stoffet ser så delikat ut og glitrer med et perfekt jacquard blomsterdesign overalt. Den skinnende grensen gir ekstra glamour til denne nydelige sareen. Dette er en av de beste nydelige jacquard net sarees.

8. Green And Cream Banarasi Jacquard Saree:

Jaquard Sarees-Green And Cream Banarasi Jacquard Sari 8

Vær en kvinne av substans og ha en sofistikert luft i denne glamorøse banarasi jacquard sareen. Jacquard fawn -fargedesignet kombinert med flaskegrønt og et snev av rødt gir denne sareen en rik kvalitet og fremkaller minner fra keisertiden. Majestetisk og storslått, bruk denne sareen med nåde og føles som en million dollar.

Se mer: Jamdani Sarees

9. Georgette And Net Jacquard Saree:

Jaquard Sarees-Georgette og Net Jacquard Sari 9

Blend ved bryllupet eller mottaket i denne overdådige, georgette og netto sareen. Den røde, foldede delen av sareen antyder tradisjon med den gylne jacquard -paisley -designen. Mens du legger til en moderne vri med en beige blonder øverste halvdel som har brodert i vakkert, intrikat zari -arbeid.

10. Chiffon Jacquard Saree:

Denne turkise chiffon jacquard sareen er perfekt for kveldsanledninger. Det ser sanselig ut og får deg til å se storslått ut med selvdesign. Høydepunktet på sareen er den doble grensen, som har en fin gyllen paljett og lilla lag. Hvis du velger denne sareen, får du deg til å ligne en diva!

11. Jacquard Cotton Sarees:

Denne vakre jacquard -bomullssarenen er veldig elegant og gir et kongelig utseende. Den har en vakker gylden zari -kant med flotte blomstermotiver. Denne sareen gir et veldig tradisjonelt utseende og er et perfekt valg for bryllup og store anledninger. Den gyldne glansen får deg til å skinne som en solstråle.

Jacquard sarees er kjent for sitt rike utseende. Disse arvssareene er et populært valg blant kvinner som ønsker å se best mulig ut ved anledninger. De er lette, men ser tunge ut på grunn av deres intrikate og detaljerte veving. I motsetning til de trykte sareene, er Jacquard -design laget på veven. Dette gir sareene en unik tekstur og ser ut som mye håndbroderte sareer. Neste gang du leter etter et alternativ til en silke saree, er Jacquard det beste alternativet for å ligne en million dollar.